Bilmediğiniz Dosya Uzantıları

0
FZ
".A3K hangi yazılımın dosya uzantısıydı? .ABA Palm Adress Book formatı mıydı? .ELL ATI ile mi ilgiliydi? Peki linki neydi? Yahu bu .EZC dosyasını ne ile açacağız peki?" gibi sorularla meşgul oldu iseniz ya da olma ihtimaliniz varsa o zaman size ciddi ve detaylı olarak yardımcı olacak Internet sitesi FILExt. Fazla söze gerek yok, site kendi kendini gayet güzel anlatıyor ;-)

Görüşler

0
anonim
Hehhheee..

Windozcularin DOS devrinden kalma bir zulum altinda yasamaya devam etmeleri ilginc bir konu. Is mi ya.. uzantisi Wav ise bu bir muzik dosyasidir ? Boyle sacmalik olurmu ? Bu MS hix bir seyi dogru durust beceremezmi ya... ?

0
anonim
peki sizce bir dosyanın ne tür bir dosya olduğunu anlamak için grafik ortamda iconuna mı bakacağız?
0
sundance
hayır, taa 1989`da Amiga`da yapıldığı gibi başındaki bir kaç bytelık başlığına bakacaksın... Aklıma gelmemişti deme :p
0
anonim
0
anonim
0
anonim
0
FZ
Site tavsiye ettik, bir dövmediğiniz kaldı yaw ;-)
0
anonim
kullanıcının istediği bir programın dosyalarının uzantılarına ulaşabileçeğimiz bir bölüm olmalı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hollywood - Bittorrent el ele!

larweda

Sürekli tüm P2P kullanıcılarını korsan olarak etiketleyen ve internet paylaşımına savaş açan hollywood, Warner Bros ile bittorrent dünyası ile barış yapmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yaz sunulacak yeni servisi ile Warner Home Video, DVD olarak piyasaya sürdüğü filmleri aynı zamanda da bittorrent üzerinden yaklaşık olarak DVD fiyatına satışa sunacağı duyuruldu.
Büyük medya devleri fikrini değiştirip akıntıya karşı yüzmekten vazgeçiyor olabilirler mi? Kaynaklar: Forbes news.com news.com slyck.com techdirt

Amazon'un Mekanik Türk'ü

vst

İnsanların (şimdilik) bilgisayarlardan daha iyi ve hızlı bir şekilde yaptığı işleri yapıp para kazanmak ister misiniz? O zaman Amazon'un yeni servisi "Mekanik Türk" ilginizi çekebilir.

Peki biz Türklerin konuyla ilgisi ne ki?

Google Hack: Sefil ve Başarısız Bush

murat09

Google'da sefil ve başarısız anlamına gelen "miserable failure" kelimelerini birlikte arattığınızda ilk sırada karşınıza Beyaz Saray sitesinde George W.Bush'un özgeçmişi çıkmakta. Ayrıca George Bush diyerek aratma yaparsanız 1-10 arası sonuçlarda Bush ile şempanzelerin benzerliğini konu edinmiş başka bir site daha çıkıyor.

Telekom Grevi Başladı!

parsifal

Türk Telekom'da grev bu sabah başladı.

Internet B*ktur!

FZ

Siber yaşam yeni bir kültür yarattı ama herkes için aynı sonucu doğurduğunu söylemek mümkün değil. İşte 11 alternatif bakış açışı. Bakalım bu garip ve radikal manifestoya ne tür tepkiler gelecek: