İlgili Yazılar

Virtual PC 5.0 çıktı

anonim

Connectix ürünü olan ve Mac'lerde Windows işletim sistemini çalıştırmaya yarayan Virtual PC yeni sürümü MacOS 9.2 den sonra MacOS X işetim sisteminde de çalışıyor.Mac kullanıcılarının Windows gereksinimlerinde bir PC ye ihtiyaç duymadan bir uygulama şeklinde açarak çalıştırdıkları Virtual PC yi MaCOS X de de rahat bir şekilde çalıştırıp Windows işletim sistemi ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.

Windows'a Mac OS X Makyajı

bilidikid

Çok başarılı bir program olan FlyakiteOSX, Windows'unuzu adeta bir Mac OS X'e çevirmekte hem de hiç ekstra kaynak yemeden.

Screenshot'un için buraya, FlyakiteOSX hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...

Apple'dan tarihinin en ucuz bilgisayarı : Mac Mini

anonim

Apple, San Fransisco’da devam eden Macworld Expo'da şimdiye kadar sattığı en ucuz bilgisayar olan Mac Mini'yi tanıttı. 499$ lık başlangıç fiyatına ne yazık ki monitör, klavye ve fare gibi çalışması için gerekli çevre birimleri dahil değil...

YellowDog Linux 2.1 Hazır

anonim

Çok hoş ve kurulum anlamında da kolay olan ve tüm Apple hardwarelerini tanıyan, popüler PPC Linux sürümlerinden biri olan YellowDog Linux 2.1 satışa sunuldu, mac kullanan ve Linux'u Mac üstünde denemek isteyenlerin YellowDog Linux'a bir fırsat vermesi gerekir.