Bir macOS güvenlik açığı daha...

https://thehackernews.com/

7
murat

Görüşler

1
butch

Konu sadece app store ayarlarının herhangi bir parola ile değiştirilebilmesi ile kısıtlı değilmiş. Fazlası da var.

1
murat

Oha seviyesinde yani. Çok şaşkınlık verici.

2
tongucyumruk

Mac kullanicisi olsam karsima cikan her parola penceresinde once bir "bakalim yanlis parola veya bos parola ile gecilebiliyor mu?" diye denerdim.

1
murat

😎 bunun icin bir bugbounty programı var mı acep? Belki güzel bir bug bulup ödül falan...

1
Zakkum

İstemsiz ortaya çıkan açık kapatılır. Bilinçli yapılanlar ise kolay kolay düzeltilmez. Apple son kullanıcının cihazına Microsoft'tan bile daha fazla müdahale edebilen bir şirket. Tamam epey kararlı çalışıyor donanım ve yazılım birlikteliği ama Apple'ın deney faresi de oluyorsun. Ürettiği telefonları uzaktan bilerek yavaşlattığını itiriaf eden bir Amerikan şirketi olmasa sırf bu nedenle çoktan batmıştı. Nedense bu kadar önemli bir olay doğru dürüst bir ses getirmedi. Telefonlara yaptıkları müdahalenin aynısını ürettikleri bilgisayarlara da uyguladıkları çok aşikar olmasına rağmen.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

iPod Ailesi'nin Yeni Üyesi!

parsifal

iPod ailesinin yeni üyesi iPod nano aramıza katıldı. 2 GB ve 4 GB'lik seçenekleri ile iPod Shuffle'ın abisi olan ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Editör'ün notu: "Ah birde alo diyebilseydim" diyenlerde buraya baksınlar.

GNU/Linux on the iPhone

anonim

Ortalığı kasıp kavuran iPhone için ilk linux dağıtımı yayımlandı. OpeniBoot sayesinde isterseniz Linux 2.6 kerneli ile, isterseniz iPhone OS ile boot edebiliyorsunuz.

Desteklenenler :

Nasıl x86 üzerine OS X Kurulur?

Soulblighter

Bundan iki sene önce böyle bir macereya atılmış ve Darwin'den yukarıya çıkamamıştım :) Eğer aranızda denemek isteyenler varsa bu kılavuz size yardımcı olabilir.

Steve Wozniak'ın ilginç bir röportajı

Ragnor

Slashdot'a bakınırken Steve Wozniak'ın şu röportajına rastladım. Wozniak'ın özgür yazılım, büyük firmalar ve özelliklede kendi firması Apple hakkında söyledikleri oldukça ilgi çekici.

Slashdot haberi linki için tıklayın.

Video iPod

anonim

Apple'ın arka arkaya çıkardığı iPod modelinin en son üyesi artık video görüntülerini de oynatabiliyor.

Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.