Yürüyen CD-RW/DVD-ROM

0
cazz
21 ekimde Sony'den yeni bir haber gelmiş :
Öyle bir discman düşünün ki 24X CD-R ve 10X CD-RW yazsın, 24X CD-ROM ve 8X DVD-ROM okusun, ve üstelik USB ve memory stick desteği de olsun.
Tabii mp3 CD'leriyle uyumlu olduğunu söylemeye gerek yok...
Ne diyeyim abartılmış biraz diye düşünmemek elde değil..
Sony MPD-AP20U CD-RW/DVD-ROM

Görüşler

0
elrond
Çok iyimiş yaw
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hardisk kapasitesi nasıl 10 kat genişletilir?

zentoo

Hitachi 2007 de 1TB disk üretmeyi planladığını açıklamıştı. Şimdi de bunu nasıl yapacağını bir flash animasyonla anlatmış. :-]

PING ve ışık hızı

FZ

1983 yılının aralık ayında gözlerini hayata açan meşhur PING programı ile neler yapılmıyor neler!

Kim derdi ki fizik bölümü öğrencileri bilgisayarlarını ve ağ kablolarını ve de ping yazılımını kullanarak ışığın hızını ölçsünler?

Eğer fizikle ya da bilgisayarla veya her ikisi ile ilgili, meraklı bir şahıssanız yapmanız gereken bu makaleyi okuyup hatmettikten sonra kolları sıvamak ve ışığın hızı konusunda bugüne kadar okuduklarınızın doğru olup olmadığını kendi gözlerinizle test etmek! :) (Böyle eğlenceli yazdığıma bakmayın, söz konusu makale ve çalışma ABD'deki pek çok resmi kurumun desteğini almış bir çalışma)

Sizin anahtarlığınız kaç MB`lik?

FZ

Anahtarlık gibi görünüyor ama değil, yani o boyutlarda, dışarıdan bakılınca minik bir çakmağı ya da feneri andırıyor.

Arkadaşlarınız böyle düşüne dursun, siz bu şirin aletin kapağını açıyor ve şaşkınlık dolu bakışlar altında soğukkanlı bir şekilde (fonda Mission Impossible müzikleri çalıyor) aleti PC'nizin USB portuna sokuyorsunuz, 128 MB'lık veriyi içine kopyalıyorsunuz. Sonra çekip çıkarıyor ve anahtarlarınızla birlikte arka cebinize yerleştiriyorsunuz. Görev tamamlandı!

Fantazi yaptığımı düşünenler, Targus Go-Anywhere USB Drive adlı garip alete bir göz atsınlar ;-) Geek forever!

Küresel Bilgisayar

tongucyumruk

Masaüstünüzde Slicker kullanmaya başladınız, peki sizce bu o bilim-kurgu filmlerindeki ortamı yakalamak için yeterli mi? PC'lerimiz için 4B tanımı (Big Boring Beige Boxes) geçerli olduğu sürece yeterince çekici olamayacağı kesin. Bu sorunu kısa yoldan bir Yeni iMac alarak halletmeniz mümkün tabiiki. Ancak Biz PC'cileri düşünen uzak doğulu arkadaşlar bu sorunun çözümünü bulmuşlar. (Sayfa Türkçe ya da İngilizce değil, ama resimler var)Arada bir masadan yuvarlanmasını saymazsak bence oldukça hoş bir icat.

Amd`nın İnanılmaz Performansı !!!

anonim

Evet başlıkta yazdığı gibi son zamanlarda Amd dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı cpu`larını üretiyor. Bunlarin içinde Desktop Pc için olanlar Notebook için olanlar ve tabii ki server için olanlar var hepsi farklı özelliklere sahip. Ben kendi Desktop makinamda Amd 1.3 Ghz kullanıyorum, ve şu intel amcamları p-4 1.7 Ghz'ini havada karada bitiriyor, yeryüzünden siliyor. Ayrıca bu Amd Cpu`lar fiyat/performans konusunda çok hesaplı, 1.3 Ghz lik bir Amd Cpu'yı 180 $ + KDV gibi komik bir fiyata alabiliyorsunuz Intel`in P4 1.7 lerinin fiyatını yazmama gerek yok sanırım :) Neyse bütün testlerde Amd Intel`in önünde yer alıyor tek dezavantajları Cpu`larının daha fazla elektrikle çalışması, intel`inkilerin 2 katı. Bunun sonucuda alet çok daha fazla ısınıyor, bu yüzden de saglam bir soğutmaya ihtiyac duyuyor. Soğutma içinde adam gibi bir kasa , büyük sağlam cooler`lar ve fanlar şart. CPu'larla ilgili daha fazla bilgiyi http://www.amd.com`da bulabilirsiniz.