Yılın Penguenleri Ödülleri Sahiplerini Bekliyor!

0
anonim
Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Linux ve Özgür Yazılım Şenliği sırasında geçen yılki gibi bu sene de yılın penguenleri çeşitli dallarda ödül alacaklar. "Ödül almazsa olmaz" diye düşündüğünüz penguenleri aday göstermek icin http://senlik.linux.org.tr/odul_oneri.php adresinden öneride bulunabilirsiniz

Editörün notu: FM'i henüz kimse önermemiş

Görüşler

0
oktay
caliskan penguen dalinda Fazlamesai.net'e desteginizi bekliyorum.

Lutfen katildiklari Fuar, Seminer gibi etkinler, cesitli basin yayin organlarinda yayinlanan eserleri, surdurmekte olduklari Ceviri projesi ve irc kanali vasitasiyla sagladiklari bire bir teknik destek konularindan bahsederek aday gosterin.

Oktay
0
oktay
Editorun notunu gormeden yazdim yukaridaki yaziyi. Boyle biline :)
0
anonim
sayfaya ulasabilsem...
0
anonim
ne vaaamis ulasamiycak ?
0
anonim
cok yavas. Buradan ulasmam sayfa basina 3-4 dakika aliyor :)
conan
0
anonim
ok simdi gayet guzel :) bi ara korkunc yavasti...
0
mysterious
En Çalışkan penguen kim Serdar Köylü mü?
Biraz tembel ama bence bu ödül onun olmalı :)
0
anonim
fazlamesai 3.yılını doldurmak uzere ödül verilemezse buyuk ayıp olur. turk hevesli bilgisayarcılarını bir araya getiren fazlamesai odulu hak eden bir site :)

(sametc) ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

UMPC segmenti için yeni bir dağıtım: LinPus

anonim

Linpus tamamen küçük ve ucuz bilgisayarlar için üretilmiş bir işletim sistemi. Linpus kullanarak sizde Asus Eee PC benzeri cihazları kendiniz üretebilirsiniz. :)

Linpus Linux Lite

Linux için XP Görünümü

Soulblighter

Kaç kişi bunu ister bilmiyorum. Ama adamlar Windows XP görünümlü masaüstü ortamı yapmışlar. Linux kullanıyorsunuz ama Windows XP kullanıyormuşsunuz gibi. İlgilenenlere...

www.xpde.com

Peru Milletvekilinin Microsoft´a yazdığı mektup.

tupac

Peru'da kamu kuruluşlarının serbest yazılım kullanmalarını öngören bir kanun tasarısı hazırlandı. Microsoft Peru, bu tasarıyı hazırlayan Dr. Villanueva'ya, tasarıya itiraz eden bir mektup yazmış. Dr. Villanueva'nın mektuba cevabını buradan okuyabilirsiniz. Türkçe'ye Deniz Akkuş Kanca çevirmiş. Teşekkürler. Oku!Okut!..cümle aleme:)

Squid ==> Transparan Proxy?

kaya

Bir sunucum var: Red Hat 8.0. Bunun üzerinde klasik olarak apache & qmail vs. çalışıyor. Bu sistem üzerine transparan proxy server kurmak istiyorum.

2.Linux Şenliği: Bin atlı o gün çocuklar gibi şen miydi ?

sundance

Çok yoğun geçen dört günden sonra, dünkü kapanış töreni ile ikinci Linux Şenliği sona erdi. Şenlikte neler oldu, neler olmadı, artıları eksileri nelerdi bir değerlendirelim istedim.

Herşeyden önce, yılın Pengueni, Doruk Fişek başta olmak üzere, organizasyon ekibi, canını dişine takarak her türlü soruna koşuşturarak, sabahın 7-7:30'undan itibaren okula gelip düzenlemeleri yaparak, insanüstü bir çaba gösterdi.