Yarışmayı kazan, oyun kahramanı ol

0
sametc
Bilgisayar oyunu şirketi Eidos Interactive tarafından düzenlenen bir yarışma, internet kullanıcılarına yeni bir oyunun karakteri olma şansı veriyor. Yarışmayı kazanan 20 kişi, hayali bir ülke olan Novistrana'da geçen strateji oyunu "Republic: The Revolution'un (Cumhuriyet:Devrim)" karakterlerinden biri olacak. Yarışmaya katılmak için "Novistrana" sitesine kayıt yaptırmak yeterli...
Republic: The Revolution adlı oyun, Sovyetler Birliği'nin yıkılması sonucu ortaya çıkan devletlerden biri olan Novastrana'da geçiyor. Tamamen hayal ürünü olan ülkede Karasov adlı bir siyasi liderin ülkeye hakim olma, rüşvet ve karışıklığa son verme çabası işleniyor. Oyuncular, önce yönlendirecekleri 6 kişilik bir grup yaratıyor ve grup için bir "ideoloji" seçiyor. Bu grup oyun içinde seçtiği ideolojiye göre hareket ederek çeşitli eylemler gerçekleştiriyor.
Tamamen strateji üzerine kurulan bu oyunun karakterlerinden biri olmak istiyorsanız 15 Nisan'a kadar siteye girip kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt olanlardan kurayla belirlenecek 20 kişi hem oyunun kahramanlarından biri olacak, hem de Nostrana Cumhuriyeti'nin kentlerinden birinde bir adres kazanacak. Ayrıca 100 kişinin adı da oyundaki kişilere verilecek.
Kazananların 15 Nisan'da sitede ilan edilecek oyuna katılmak için: www.novistrana.com/immigration/index.html
kaynak:hurriyetim

İlgili Yazılar

MS XNA Game Studio Express: Xbox ve PC için bedava oyun geliştirme platformu

Tarık

Microsoft yazılım firmasının ilk duyurusunu 2004 te yaptığı XNA platformu şu anda bedava indirilebilir durumda. Oyun yapımı sektöründe kendi işletim sistemi ve oyun konsolu üzerinde standardı yakalamaya çalışan Microsoft, XNA ile hedefine ulaşacağa benziyor.

Sony PlayStation Emulatörünü satın aldı

larweda

Sony, 2 yıl once mahkemeye verdiği yazılım geliştiricisi Connectix`in Macintosh tabanlı PlayStation emulatörü Virtual Game Station`u (VGS) en sonunda satın almanın mahkeme peşinde koşmaktan daha karlı olduğuna karar verdi.

96 Kbyte'lık tam sürüm FPS! (kodlama mucizesi)

anonim

Almanya'da 6 kişi tarafından hobi amaçlı üretilen beta demo iki gündür meraklıları için indirilebiliyor. İki günde milyonlarca kez indirilen oyun yapılabileceklerin sınırı hakkında müthiş bir örnek. Fikrin asıl çıkış noktası tabii ki 64 kbyte demolar. Sonradan bu moda 32 kbyte oyunlara dönüşmüş ve şimde 96 kbyte'a kadar genişletilmiş.

GP2x Uzun Yol Testi

redogre

Öncelikle şunu söylemek istiyorum Gp2x PSP ile karşılaştırılamayacak kadar amatör bi cihaz, ama onu güzel kılan da bu amatörlük.

Öncelikle eksileri:

C-64 demoları! Flash ile yeniden kodlanmış

sundance

Size de oluyor mu? Bunalmış bir iş gününün ortasında "Şimdi ortaokulda olsam, en büyük derdim de C-64'ümün disketsiz olması olsa" dediğiniz?

Peki Flash ile yapılmış atraksiyonları gördüğünüzde "Biz yirmi yıl önce 1Mhz makinada bunları assembler ile kodluyorduk?" diye aklınızdan geçiriyor musunuz? O zaman gözünüz aydın, nostalji yapmak için bir fırsat DocSnyder isimli bir arkadaş birçok C-64 introsunu Flash ile yeniden kodlamış. Belki yakında meşhur demoları da bu formatta görebiliriz, kimbilir?