Yarışmayı kazan, oyun kahramanı ol

0
sametc
Bilgisayar oyunu şirketi Eidos Interactive tarafından düzenlenen bir yarışma, internet kullanıcılarına yeni bir oyunun karakteri olma şansı veriyor. Yarışmayı kazanan 20 kişi, hayali bir ülke olan Novistrana'da geçen strateji oyunu "Republic: The Revolution'un (Cumhuriyet:Devrim)" karakterlerinden biri olacak. Yarışmaya katılmak için "Novistrana" sitesine kayıt yaptırmak yeterli...
Republic: The Revolution adlı oyun, Sovyetler Birliği'nin yıkılması sonucu ortaya çıkan devletlerden biri olan Novastrana'da geçiyor. Tamamen hayal ürünü olan ülkede Karasov adlı bir siyasi liderin ülkeye hakim olma, rüşvet ve karışıklığa son verme çabası işleniyor. Oyuncular, önce yönlendirecekleri 6 kişilik bir grup yaratıyor ve grup için bir "ideoloji" seçiyor. Bu grup oyun içinde seçtiği ideolojiye göre hareket ederek çeşitli eylemler gerçekleştiriyor.
Tamamen strateji üzerine kurulan bu oyunun karakterlerinden biri olmak istiyorsanız 15 Nisan'a kadar siteye girip kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt olanlardan kurayla belirlenecek 20 kişi hem oyunun kahramanlarından biri olacak, hem de Nostrana Cumhuriyeti'nin kentlerinden birinde bir adres kazanacak. Ayrıca 100 kişinin adı da oyundaki kişilere verilecek.
Kazananların 15 Nisan'da sitede ilan edilecek oyuna katılmak için: www.novistrana.com/immigration/index.html
kaynak:hurriyetim

İlgili Yazılar

Hafif.org DopeWars Server

sundance

Ben de ben ve kuzen`den başka Dopewars oynayan yok sanıyordum :)

Meğer Hafif.org tayfası serverını kurmuş bile. Hem de high-score tablosu da devamlı hafif.org'da yayınlanmakta.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım DopeWars basitçe uyuşturu ticareti yaparak bir aylık süre içinde en çok parayı elde etmeye çalıştığınız bir oyun. Kulağa çok basit gelse de şimdiye kadar oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biri. Dopewars'ı indirin ve server kısmına hafif.org yazın. Şu anda top score kime ait söylememe gerek yok sanırım :)

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)

Bu sıcakta Snake de oynanır mı?

anonim

Multiplayer 3D Snake oyunu olan Snok`un yeni versiyonu V1.1 çıktı. Bu yeni versiyonunda bazı hatalar düzeltilmiş ve yeni muzikler, yeni bölümler eklenmiş. Freeware olan oyunun yeni versiyonu yaklaşık 25 mb büyüklükte.

www.tihlde.org/~torbjorv/snok/download/snok_final_1_1.exe

Enemy-Territory v2.60 kaynak kodu açıldı.

zentoo

Id Software in halen ücretsiz olarak dağıttığı asla PC'mden eksik olmayan ve de gördüğüm en kaliteli netcode kullanan Wolfenstein Enemy-Territory'nin 2.60 sürümünün SDK'sı indirmeye hazır. İnceleyin öğrenin, öğretin, dağıtın ve hatta oyun yapın. Söz veremesem de Linux a yaptığınız oyunun "Cinematic"leri benden ;-]

FTP Linki

Oyun geliştirici takımı kuruluyor

anonim

TÜBİTAK destekli geniş kapsamlı bir projenin alt projelerinden biri olan oyun projesi için C++ ve OpenGL bilgisi olan oyun yazılımı tecrübesi olan, uygulama geliştiriciler, 3D modelciler ve tasarımcılar aramaktayız.

İlgilenen arkadaşlar volkan at matriksdata nokta com adresine özgeçmiş belgelerini yollayabilirler.