Yahoo da bi yere kadar...

0
ftaski
En sağlam altyapılardan birine sahip nerdeyse hepimize aşina Yahoo'nun mail servisi 4 haziran 2001 00:43 itibariyle servis veremez hale gelmiştir:
"Temporary problem accessing your mailbox. We sincerely apologize for the inconvenience. The problem with your mailbox has now been logged, and we are working to restore your access. Thank you for your patience.
Privacy Policy- Terms of Service - Guidelines Copyright © 1994-2001 Yahoo! Inc. All rights reserved. "
Yahu da bi yere kadar.

Görüşler

0
anonim
Yahoo her şeye rağmen en iyi servis...
0
tongucyumruk
İşte FM'nin "Tarihte Bugün" özelliğini bu yüzden seviyorum. Yıl 2001. Yahoo en başarılı Webmail hizmetini verirken bir yandan Hotmail ile mücadelede. Yanılmıyorsam mail kotası 5mb civarında ki bu Hotmail'in 2.5 katı gibi birşey ediyor.

Google henüz sadece bir arama motoru. GMail gibi şeylerin veya Ajax'ın ise adı bile yok ortalıkta. Henüz insanlar MSN Messenger veya Google Talk değil birincil iletişim aracı olarak ICQ kullanıyorlar. Woody henüz "testing" ve ben Mandrake kullanıyorum. Outlook Express'te yaşadığım sorunların ardından masaüstü sistemi olarak GNU/Linux'a geçme kararımı vermişim, maillerimi KMail'e aktarıyorum. 2001 yazı ve hava çok, çok sıcak...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Webby Awards...

BatoR

6. webby awards ödülleri açıklandı.
Ticaret, eğitim, moda, film, oyun, sağlık vb... dallarında dereceye girenler ve birinciler...( hmm uygulama alanında google.com )
Aslında koşulları falan tam okumadım ama 7.'si için Fazla Mesai'yi aday gösterelim; eğer dil olayı yoksa şartlarda (language) neden olmasın değil mi ama ?? ! ??
Durun ben bu haberi size gönderdikten sonra şartları iyice bir okuyayım...
Bilahare bildireceğim...

Ayın linki

urxalit

Arkadaşlar bunu ayın linki olarak kabul etmek istiyorum. Akıllının biri pi sayısını link yapmış ve google.com´un PI sayfasına yönlendirmiş. :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097.org

Almak isteyenlere, com ve net domainleri boş. :)
(tabi baştaki 3. hostname)

Ripe 52 Toplantısı İstanbul'da

sundance

Internet politikaları konusunda belki de en önemli organizasyonlardan biri olan RIPE'ın bir sonraki toplantısı 24-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yer alacak.

Toplantılara $400 avroluk tüm etkinlik ya da 125 avroluk günlük katılım ücretleri ödeyerek isteyen herkes katılabiliyor, öğrenciler için de %50 indirim sözkonusu. Türk Telekom'un ev sahipliğinde yapılan toplantılar, daha sonra "şerrefsizim benim aklıma gelmişti" dememek isteyenler için iyi bir fırsat olabilir ;)

... eşşeklik baki kalır...

parsifal

Yüzlerce öğretim elemanı, binlerce öğrencisi olan bir üniversitenin web sayfasının nasıl olabileceği konusunda hiç fikriniz var mı? Veya sitenin içeriğinde neler olmalı acaba?

E buyrun o zaman kendilerini ülkenin en iyi okullarından biri sayan, öğrencilerine en iyi imkanları verdiğini söyleyen meşhur üniversitenin web sayfası.
ismini burda vermeye utandım. Girince göreceksiniz nasıl olsa...
(not: belki yenilemişlerdir diye devama sayfanın bir örneğini koydum)

Slashdot CSS Tasarım Yarışması Sonuçlandı

bio

Geçen ay duyurulan Slashdot CSS tasarım yarışması sonuçlandı. Kazanan tasarım yine koyu yeşil tonlarda, eski tasarımı aratmayacak betlikte. Tasarımcı Alex Bendiken ödül olarak bir laptop, ikinci gelen tasarımın sahibi Peter Lada da ThinkGeek'ten 250$'lık hediye çeki kazandı.