Xynth v0.7.90 kodları teftişe hazır

0
anhanguera

Görüşler

0
anhanguera
selam,

heyecan iste unutmusum,
sf.net: http://sf.net/projects/xynth
www2: http://www.xynth.org
veya http://xynth.sf.net

alper "anhanguera" akcan
0
robertosmix
Heyecanlanmanı normal karşılıyorum, anhanguera. Bence yeteri kadar gelecek vaad ediyor. Bu tür gömülü sistemlerin zaten her zaman başarılı olması söz konusu.

Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu varsa da bilmek isteriz. Tekrar tebrikler.

0
darkhunter
xynth-iso-sdl-gtk-mplayer.iso :

Pentium M;Ati Radeon Mobility 7500 (?) =>

Boot ekranı :
...
Using /lib/modules/svgalib_helper.o
svgalib_helper : Initializing, version 1.9.19
[svgalib: allocated virtual console #6]
FATAL : CLIENT :: cannot connect to server (client.c : 61)
[1] 42 Exit 1 Start

K0ns0l 6 :

Using VESA driver, 32768KB VBE 2.0 svgalib 1.9.19
svgalib: Fatal internal error
Set MAX-REGS at least to 9916 in src/driver.h and recompile everything.

İlk bildirimin hayırlı olsun anhanguera :)
0
darkhunter
Önümüzdeki birkaç saat içinde bir iki bilgisayarı daha bu iso ile boot edeceğim, onların durumunu da yazarım bir aksilik olmazsa.
0
anhanguera
selam

denemeler icin tesekkurler ancak benim bir hatam var, belirmeyi unutmusum sanirim. o iso lar eski versiyon ile (v0.6.65) hazirlanmisti. ve svgalib kullaniyordu. yeni versiyon icin iso hazirlama firsatim olmadi acikcasi. onlari da hafta sonu hazirlarim diye dusunmustum. yenilerini hazirladiktan sonra deneyebilirseniz cok daha faydali olur.

alper.
0
darkhunter
Tamam, hazırladıktan sonra buraya bir yerlere yazarsanız, denerim.

Aslında bende kendimi tutamayıp kaynak koddan derledim xynth'i ilk izlenimlerimde hiçbir problem yok, elinize sağlık :)
0
anhanguera
cok tesekkur ederim ;)
0
recluxus
Projenin PSP portunda da gelişmeleri bekliyoruz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Lin(uxWin)dows Geliyor!

FZ

Şimdi hani anket yapılmıştı ya, masaüstünde ne tercih edersiniz şeklinde. Yani evet, Windows 2000 kullanıyorum ama yani canııım (!) Linux sistemindeki güzelim, şirin mi şirin, etkin ve de yetkin programları kullanamamak da üzüyor beni.\r \r

Ama sanırım yakında üzüntülerim bir nebze olsa giderilecek Lindows OS tarafından ;-)\r \r

Aralık ayı sonuna doğru ilk sürümü (yoksa betası mıydı?) çıkması beklenen bu işletim sistemi tamamen masaüstünü hedefliyor ve hem Windows hem de Linux ortamı için geliştirilmiş pek çok yazılımı çalıştırabileceğini iddia ediyor.\r \r

25 Kat Ucuz GSM

anonim

Türkiye’de akıllı telefonlar ve mobil teknolojiler üzerine araştırmalar yapan Mobinex şirketi, cep telefonuyla konuşma ücretlerini 25 kat daha uzuca mal eden bir yazılım geliştirdi.

Chatin adı verilen yazılım sayesinde Symbian (Series 60) uyumlu akıllı cep telefonları, adeta bir telsize dönüşüyor. Chatin sayesinde cep telefonlarından e–mail atıp fotoğraf ve ses paketleri gönderen kullanıcılar çok düşük bir ücret ödüyor. Program da şimdilik telefonlara ücretsiz yüklendiğinden Turkcell, Aria ve Aycell’in şu anki tarifesiyle 50 bin mesaj veya 10 bin e-mail ya da 20 resim, sadece 1 milyon 200 bin liraya aynı programı kullanan başka bir aboneye gönderilebiliyor.

HTML kodunun içine C++ yazabilir misiniz?

FZ

COMDEX etkinliğinde dikkate değer bir çıkış yapan ve "Best of COMDEX Awards Internet Software Finalist" ünvanını kazanan Rivar Technologies "CODE: NEO" adlı ürünü ile dinamik web sayfası geliştirme kavramına yeni ve radikal bir boyut getirmeye hazırlanıyor.

StarLogo artık OpenStarLogo

FZ

StarLogo ekibinden Eric Klopfer'in dünkü bir e-posta iletisine göre 8 Haziran 2006 itibariyle StarLogo artık OpenStarLogo adı altında kamuya açık kodlu olarak sunulmaktadır.

OpenStarLogo web sitesinde sistemin hem kaynak kod dosyalarını hem de derlenmiş hallerini bulmak mümkün. Böylece tüm dünyadaki programcı camiasının OpenStarLogo ve dolayısı ile StarLogo'ya katkıları kabul edilirken StarLogo ekibi de StarLogo TNG üzerindeki çalışmalarına odaklanmaya devam edecek.

Sizin E-Posta Sunucunuz Hangisi?

FZ

Web sunucu olarak Apache´nin ezici önderliğini Netcraft sağolsun biliyoruz peki ya posta sunucu alanındaki yarış ne alemde? Hangi e-posta sunucu yüzde kaçlık bir kullanıma sahip? Internet´in olmazsa olmazı e-postayı bize taşıyan bu ağır yük işçileri hangi yazılımları tercih ediyor?

Falko Timme de bunu merak etmiş ve Netcraft kadar kaynağa sahip olmamakla birlikte 100.000´in üzerinde e-posta sunucunun hangi yazılımı kullandığını tespit etmiş. Şu anda görülen o ki sendmail ve postfix açık ara önde. Detaylar için e-posta sunucu anketine bakabilirsiniz.