Xynth v0.7.90 kodları teftişe hazır

0
anhanguera

Görüşler

0
anhanguera
selam,

heyecan iste unutmusum,
sf.net: http://sf.net/projects/xynth
www2: http://www.xynth.org
veya http://xynth.sf.net

alper "anhanguera" akcan
0
robertosmix
Heyecanlanmanı normal karşılıyorum, anhanguera. Bence yeteri kadar gelecek vaad ediyor. Bu tür gömülü sistemlerin zaten her zaman başarılı olması söz konusu.

Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu varsa da bilmek isteriz. Tekrar tebrikler.

0
darkhunter
xynth-iso-sdl-gtk-mplayer.iso :

Pentium M;Ati Radeon Mobility 7500 (?) =>

Boot ekranı :
...
Using /lib/modules/svgalib_helper.o
svgalib_helper : Initializing, version 1.9.19
[svgalib: allocated virtual console #6]
FATAL : CLIENT :: cannot connect to server (client.c : 61)
[1] 42 Exit 1 Start

K0ns0l 6 :

Using VESA driver, 32768KB VBE 2.0 svgalib 1.9.19
svgalib: Fatal internal error
Set MAX-REGS at least to 9916 in src/driver.h and recompile everything.

İlk bildirimin hayırlı olsun anhanguera :)
0
darkhunter
Önümüzdeki birkaç saat içinde bir iki bilgisayarı daha bu iso ile boot edeceğim, onların durumunu da yazarım bir aksilik olmazsa.
0
anhanguera
selam

denemeler icin tesekkurler ancak benim bir hatam var, belirmeyi unutmusum sanirim. o iso lar eski versiyon ile (v0.6.65) hazirlanmisti. ve svgalib kullaniyordu. yeni versiyon icin iso hazirlama firsatim olmadi acikcasi. onlari da hafta sonu hazirlarim diye dusunmustum. yenilerini hazirladiktan sonra deneyebilirseniz cok daha faydali olur.

alper.
0
darkhunter
Tamam, hazırladıktan sonra buraya bir yerlere yazarsanız, denerim.

Aslında bende kendimi tutamayıp kaynak koddan derledim xynth'i ilk izlenimlerimde hiçbir problem yok, elinize sağlık :)
0
anhanguera
cok tesekkur ederim ;)
0
recluxus
Projenin PSP portunda da gelişmeleri bekliyoruz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OpenAFS: Dağıtık Dosya Sistemi

acemi_

openafs.org: Dosyalarımı tek bir sunucu makinede toplayıp Internet'e bağlı her makineden dosyalarımı rahatca kullanabileceğim bir çözüm arıyordum. Bu işi, bir müddet Samba ile yapmıştım ama performansından pek memnun kalmamıştım. Güvenlik konusundaki kötü ününden dolayı da NFS kullanmaktan çekiniyordum.

Squeak by Example: Açık Squeak Kitabı

zekzekus

Smalltalk-80 programlama dilinin ve ortamının açık kaynak kodlu bir gerçekleştirimi olan Squeak için açık bir kitap projesi ilk çıktısını vermek üzere.

FreeBSD 4.4 çıktı

anonim

Network Computing alanında gerçekten en hızlı olduğuna inandığımız işletim sistemi olan FreeBSD`nin 4.4 sürümü sonunda çıktı, umarım 4.3 sürümündeki telnetd ve tcpstack bugları bu sürumde yoktur. detaylı bilgi ve yeni sürümü indirmek için: www.freebsd.org

Windows için Opera 6.01 çıktı

anonim

Kullanımı hızlı bir tarayıcı olan Opera'nın Windows için 6.01 versiyonu çıktı.
Birkaç gün önce, 6.01 ismiyle Opera'nın ftp sitelerine konan ve çeşitli sitelerde duyurulan beta build ise, hatalar içerdiği için kullanılmamalı.
Resmi olarak duyurulan sürüm build 1041 ve Java'sız hali (ow32enen601.exe) 3.340.448 bayt büyüklüğünde. Yanlışlıkla sızan build de aynı isimi taşıdığından, indirdiğiniz dosyanın güncel olduğunu uzunluğuna bakarak anlayabilirsiniz. Veya doğrudan download sayfasını deneyin.

DOS: Henüz Ölmedi!

FZ

DOS. Yani MS-DOS. Bugünkü gençlerin büyük bir kısmının dahi bilmediği kadar düşük işlemcili bilgisayarlarda çalışabilen, pek çok öncü yazılımın geliştirilmesine yol açmış, bazılarımızın kolayca küçümseyip aşağılayabileceği bir işletim sistemi. Çoktan öldü, cenazesini kaldırdık diye düşünedurun bazıları pek de öyle düşünmüyor.

Bu makale DOS´a yazılmış bir güzelleme şeklinde ;-) FreeDOS gibi açıkkodlu açık kodlu bir alternatifi bulunan bu ilkel ortamda (!) artık Python ile program yazmanız, MP3 dinlemeniz ve tabii en önemlisi tüm zamanların en güzel oyunlarını oynamanız mümkün ;-) Meraklısı DOSbox ve Interesting DOS Programs sitelerine bir göz atabilir.