Xynth v0.7.90 kodları teftişe hazır

0
anhanguera

Görüşler

0
anhanguera
selam,

heyecan iste unutmusum,
sf.net: http://sf.net/projects/xynth
www2: http://www.xynth.org
veya http://xynth.sf.net

alper "anhanguera" akcan
0
robertosmix
Heyecanlanmanı normal karşılıyorum, anhanguera. Bence yeteri kadar gelecek vaad ediyor. Bu tür gömülü sistemlerin zaten her zaman başarılı olması söz konusu.

Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu varsa da bilmek isteriz. Tekrar tebrikler.

0
darkhunter
xynth-iso-sdl-gtk-mplayer.iso :

Pentium M;Ati Radeon Mobility 7500 (?) =>

Boot ekranı :
...
Using /lib/modules/svgalib_helper.o
svgalib_helper : Initializing, version 1.9.19
[svgalib: allocated virtual console #6]
FATAL : CLIENT :: cannot connect to server (client.c : 61)
[1] 42 Exit 1 Start

K0ns0l 6 :

Using VESA driver, 32768KB VBE 2.0 svgalib 1.9.19
svgalib: Fatal internal error
Set MAX-REGS at least to 9916 in src/driver.h and recompile everything.

İlk bildirimin hayırlı olsun anhanguera :)
0
darkhunter
Önümüzdeki birkaç saat içinde bir iki bilgisayarı daha bu iso ile boot edeceğim, onların durumunu da yazarım bir aksilik olmazsa.
0
anhanguera
selam

denemeler icin tesekkurler ancak benim bir hatam var, belirmeyi unutmusum sanirim. o iso lar eski versiyon ile (v0.6.65) hazirlanmisti. ve svgalib kullaniyordu. yeni versiyon icin iso hazirlama firsatim olmadi acikcasi. onlari da hafta sonu hazirlarim diye dusunmustum. yenilerini hazirladiktan sonra deneyebilirseniz cok daha faydali olur.

alper.
0
darkhunter
Tamam, hazırladıktan sonra buraya bir yerlere yazarsanız, denerim.

Aslında bende kendimi tutamayıp kaynak koddan derledim xynth'i ilk izlenimlerimde hiçbir problem yok, elinize sağlık :)
0
anhanguera
cok tesekkur ederim ;)
0
recluxus
Projenin PSP portunda da gelişmeleri bekliyoruz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Supermemo

m1a2

Öğrenmek sizin için bir tutku haline gelmiş fakat "öğreniyorum, unutuyorum" çevriminden şikayetçi iseniz bu programa bakmanızı öneririm. Supermemo Polonyalı bir (moleküler) biyolog olan Dr. Piotr Wozniak tarafından, teorik temelleri bir lisansüstü tezinde ortaya çıkan bir program. Dr. Wozniak yüksek lisans çalışmasında `Unutma` olayının kimyasını inceleyerek `Active Recall` olarak adlandırdığı bir `optimum tekrarlama` şeması ve matematiksel model geliştirmiş. Modeli geliştirmekle kalmamış `dur bakayım, ben bunu bir program haline de getireyim` diyerek Supermemo programını yazmış.

MuraveyWeb 0.2 CMS - Ruby on Rails ile içerik yönetimi...

anonim

CMS kelimesini görür görmez "Yine bir PHPNuke türevi mi?" diye düşünürek bu haberi okumayacak olanlarınız ciddi bir yanılgıya düşecekler.

Çünkü MuraveyWeb Ruby on Rails teknolojisi ile yazılan ve "Acı çektirmeden site yönetmeyi" vaadeden bir CMS. Üstelik bunu dizayn özgürlüğünüzü de kısıtlamadan yapıyor.

Türkçe bir sunucu: ISOS

korsan

ISOS küçük kurumlar için tasarlanmış bir e-posta ve web sunucusu. Kolay kullanımlı, Linux ve Windows uyumlu. Türkçe ve İngilizce destekleyen yönetim konsolu var...ve Kamu Lisansı ile dağıtılıyor. Bir kablonet bağlantınız ve alan adınız varsa 5 dakikada internet servislerinizi çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

Python ile yazılan bu paketin içinde SMTP, POP3 ve HTTP/CGI sunucuları ile beraber, sistemi, kullanıcıları ve e-posta gruplarını yönetmeyi sağlayan bir konsol uygulaması var.

Görmek, denemek isteyenler için: isos.acikkanal.net. Bulduğunuz hataları ya da önerilerinizi bildirirseniz çok sevinirim.

Truva Linux 1.0 Beta Duyuruldu!

anonim

2004 yılı Nisan ayında bir grup Linux gönüllüsü tarafından Türk Linux kullanıcılarının ihtiyacına göre hızlı, güvenilir, kurulumu ve kullanımı kolay işletim sistemi hazırlanması amacıyla başlatılan Truva Linux Projesi'nin ilk ürünü "Helen" kod adlı "Truva Linux 1.0 Beta" sürümü duyuruldu.

Corel, Winzip'i satın almış

anonim

Evet, dünyaca ünlü, meşhur sıkıştırma yazılımı Winzip artık Corel'in bir parçası olmuş durumda.