Wiki motoru Wikepage'in 2006.1 sürümü çıktı!

0
fox
Wikepage, bir Türk tarafından kodlanmakta olan 25Kb boyunda MySQL veritabanı gerektirmeyen, çokludilli, çoklusite destekli, şifre korumalı, dosya yükleme destekli, belkide FTP kullanmaniza gerek kalmadan site yapmanin en kolay yolu. "Ulusal" wikimiz olmasada (ulusallık bu sıralar çok tartışılınca dayanamadım) yine de bizi temsil eden bu ufak yazılıma bir bakın. Wikepage'e bu siteden ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
darkhunter
2006.1 de Türkçe yok mu?
0
darkhunter
Yokmuş!
0
ttk
Sahi mi ?
Sonradan eklerler belki, öncekisinde var mıydı ?
0
fox
Oncesinde de bu destek vardı.. Zaten wikepage eskiden wiksis adıyla olan türkçe wiki idi. http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=128991 adresinde ilgili dosyalar bulunuyor.
0
ttk
teşekkür ederim.
0
fox
Var tabiiki.. Bu adresden indirebilirsiniz..
0
darkhunter
Teşekkürler, ana sitede göremeyince şaşırmıştım bende...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Unreal'i Yapan Adam Programlama Dillerinin Geleceğini Anlatıyor

FZ

Epic Games'ten Tim Sweeney, SIGPLAN ve SIGACT tarafından 33.sü düzenlenen Programlama Dillerinin İlkeleri Sempozyumunda The next mainstream programming language: a game developer's perspective başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

BIOS Logosunu Değiştirelim

FZ

Eğer siz de "bilgisayarı her açtığımda gördüğüm 'EnergyStar Logosu'ndan sıkıldım" diyenlerdenseniz, Gökhan "Crematorium" Olgun arkadaşımızın BIOS Logosunu Değiştirelim konu başlıklı yazısı ilginizi çekecektir.

Haiku OS R1 Alfa 1 duyuruldu

madanadam

Openbeos'un devamı olan ve BeOS işletim sistemini geliştirmek amaçlı kurulan Haiku işletim sisteminin ilk resmi sürümü duyuruldu.

Fikri takip: tml2html

misafir

Daha önceki bir yazımda türkçe klavyesi olmayanların yazıcıdan türkçe metin çıkarmalarını sağlayan bir betiği paylaşmıştım. Bu kez de yine türkçe klavyesi olmayanların türkçe html belgeleri üretmelerini sağlayan bir betiği paylaşmak istiyorum.

NSD: Alternatif bir Alan Adı Sunucusu

Soulblighter

Linux üzerinde, Bind çok kullanılan bir Alan Adı Sunucusu. Fakat güvenlik açıklarının çok fazla olması bazı kritik uygulamalarda tercih edilmemesine neden oluyor. Eğer siz de Bind'a alternatif bir Alan Adı Sunucusu arıyorsanız. NSD'ye bir gözatın derim.