Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı Seminer

0
huseyin
15 Nisan Perşembe saat 19:00'da Linux Kullanıcıları Derneği ve IBM-Türk işbirliğiyle IBM İstanbul Linux Merkezi'nde Turquaz Semineri Düzenleniyor.

İki saat sürecek seminerin ilk saatinde Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci saatinde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek.

Özellikle muhasebecileri programın gelişimine katkıda bulunmaları için bekliyoruz.
Yer için tıklayınız.

Görüşler

0
aRda_
Seminer, ozellikle muhasebeci abilerin destek ve onerileriyle cok yapici gecti.Hatta oyle ki seminer normal suresini biraz asti :)
Ve seminerin programin gelisimi icin cok yararli oldugu gorusundeyim.
Tesekkurler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Progress Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak olan seminerde Linux'ta Progress Veritabanı Sunucusu'nun kullanımı ve çalışması anlatılacak. Her zaman olduğu gibi seminer, ilgi duyan herkesin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

Kolmogorov Karmaşıklığı Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konusu Kolmogorov Karmaşıklığı, Coşkun Gündüz tarafından sunulacak. 18 Mayıs 2006 Perşembe günü, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda saat 17:00'da gerçekleştirilecek konuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.

Linux Semineri : DNS ve Bind DNS Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü internetin temelini oluşturan alan adı sistemini (DNS) ve DNS servisi için kullanılan Bind yazılımını anlatan bir seminer düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

Seminer: “Linux Nedir ?“

anonim

Linux Kullanıcıları Derneğini ve CEIT kulübü tarafından düzenlenecek Olan “Linux Nedir?“ seminerine hepinizi bekliyoruz...!!!

Tarih: 15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:00-15:00
Yer: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu-Beşiktaş
Konuşmacı: Gökmen Göksel

Linux Semineri : Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da özgür bir kütüphane otomasyon yazılımı olan Koha'nın anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Seminerde Koha sisteminin yapısı; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satınalma gibi modülleri anlatılacak. Saat 15:00'te başlayacak seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı Bilgi -