Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı Seminer

0
huseyin
15 Nisan Perşembe saat 19:00'da Linux Kullanıcıları Derneği ve IBM-Türk işbirliğiyle IBM İstanbul Linux Merkezi'nde Turquaz Semineri Düzenleniyor.

İki saat sürecek seminerin ilk saatinde Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci saatinde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek.

Özellikle muhasebecileri programın gelişimine katkıda bulunmaları için bekliyoruz.
Yer için tıklayınız.

Görüşler

0
aRda_
Seminer, ozellikle muhasebeci abilerin destek ve onerileriyle cok yapici gecti.Hatta oyle ki seminer normal suresini biraz asti :)
Ve seminerin programin gelisimi icin cok yararli oldugu gorusundeyim.
Tesekkurler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İTÜ'de seminer - Silikon Vadisi'nden Dönüş Hikayesi: AirTies Wireless Networks

anonim

Silikon Vadisi'nden Dönüş Hikayesi: AirTies Wireless Networks

Konuşmacı: Bülent Çelebi, Metin Taşkın

İTÜ IEEE Öğrenci Kolu, National Semiconductor, Analog Devices ve Ubicom gibi uluslararası firmalarda yüksek pozisyonlarda çalışıp Amerika'da "Teknoloji Yaratan İlk 10 Kişi" arasına seçildikten sonra, beyin göçünü tersine çevirmek ve bir "Tasarım Merkezi" açmak için Türkiye'ye geri dönen Bülent Çelebi ile Cisco Mucidi ödülü kazanan ilk ve tek Türk mühendisi Metin Taşkın'ı üniversite öğrencileri ile buluşturuyor...

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi / Elektrik-Elektronik Fakültesi - İdris Yamantürk 1304 no.lu salon

Tarih: 3 Mart 2005 (Perşembe) - 12.30-13.59

http://www.airties.com

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005

butch

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlıca konukları arasında Miguel de Icaza, Ian Murdock, Georg Greve, Louis Suarez-Potts gibi isimler yer alıyor. "Dönüşüm Başladı" sloganıyla, 4-6 Mart 2005 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde gerçekleştirilecek etkinliğe herkes davetli.

Linux Semineri : Linux nedir? Ne sunar?

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da linux semineri düzenliyor. Linux ile tanışmak isteyen ya da yeni başlayan kullanıcıları hedefleyen seminerde linux'un ne olduğu ne tür işlerde kullanılabileceği anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler" isimli seminer 11 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004'' Filmleri #2: Richard Stallman

butch

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004 sunum görüntüleri yayınlanmaya devam ediyor. Özgür Yazılımın babası Richard Stallman'ın "Özgür Yazılım Hareketi ve GNU/Linux İşletim Sistemi" sunumuna ait görüntülere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz.