Türk Telekom´dan Yeni ADSL İhalesi

0
o_ozardic
Türk Telekom A.Ş. (TT) ikinci ADSL ihalesi için ön yeterlilik ilanına çıktı. 200 bin port olacağı bildirilen ihaleye katılmak isteyenler ön yeterlilik belirlemek üzere 6 Haziran 2003’e kadar başvuru yapacaklar. Ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterli bulunanlara davet mektubu gönderilecek ve istekliler test aşamasın çağrılacaklar. Testten geçen şirketlerden ise fiyat istenecek. Ön yeterlilik mektubu, 400 milyon TL karşılığında TT’den alınabilirken ayrıntılı bilgiye http://www.malzeme.telekom.gov.tr/xdsl/ilan.htm adresinden erişmek mümkün.
Kaynak : IT Business Weekly Online

Birinci ihale sanırım ADSL İhalesi Hız Kazanıyor haberindeki ihale. ADSL'de daha başımıza neler gelecek bakalım...

Görüşler

0
sametc
ben adsl basvurusunu yaptım tutuyorum zamanı bakalım ne zaman gelıcek bu TT bana :))

acayip heyecanlandım bağcılar sanayisinde adsl basvuruları basladı diye measaj gordum aha dedim bende yapayım dedim :))
arada var 20 kilometre :))


oğrendim sadece bağcılar icinmis :(
0
sametc
yani ben bagcılarda degıl b.evler /yenibosna da oturuyorumn onun icin heyecanladım :)
simdi bagcılar sanayisinde oturyor lafı yememek icin yazdım bunu
ve linux tan yazıyorum :))
0
murat09
Bagli bulundugumuz santralde ADSL yok. Arada 2 Km var(mis ben olctum 1.2 km) acmiyorlar. Torpil bulursaniz acariz diye ima etti TT yetkilisi bayan :-) Olaya bak hizaya gel. ne diyim yani..
0
korhan
bizim buraya yani tekirdağ cerkezkoye gelmedi,yaklasık 10 km ilerideki organize sanayiye kuracaklarmış.
kayıt için 150$ istiyorlar.ev kullanıcılarına verilmeyecek!
biz diyorum ya bu ttnete kaldıktan sonra allah yolumuzu ve sonumuzu hayır etsin :(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

HUOOPP Kardeşim noluyo? Giremezsin buraya, IP´in delikanlı değil!!!

sidar

Eğer ISP´lerin azılı düşmanı TTNet´in dial-up, ADSL ya da Kablolu İnternet hizmetini kullananlardan biri iseniz, bulunmaz hint kumaşı ISS´lerimizden Superonline, Turk.Net ya da e-kolay´ın o muhteşem içerik harikaları `portal´larına girmeniz yasak. Çünkü bizim bu `akıllı´ ISS´lerimiz, icq´da forward edilen TTnet karşıtı mesajların bir işe yaramadığını görünce, intikamlarını TTNet kullanıcılarından alma yolunu buldular. Artık TTNet kullanıcıları www.superonline.com, www.turk.net ya da www.e-kolay.net adreslerine giremeyecekler, çünkü onlar "TTNEt"li! Ama yine de haklarını yemeyelim, ayda 5-10 kağıt önlerine atarsanız, o güzelim portalların o güzelim içeriklerini okuma şansına erişiyorsunuz.

TTnet ADSL Tarifesi Yenilendi!

parsifal

TTnet ADSL tarifelerinde 1 Ağustos 2007 tarihinden geçerli olmak üzere değişiklik yaptı.
256/64 Limitsiz ve 512/128 Limitsiz tarifeleri tarihe karıştı. 4096/1024 Limitsiz tarifesi yeni listede dikkat çekiyor.

çevir.com

wizzyfx

Fikir şu, aradığınız kelimeyi tarayıcınızın adres satırına yazıyorsunuz, sonuna çevir.com ekleyip enter'a basıyorsunuz ve hemen kelimenin anlamını ekrana getiriyor.
Örneğin http://uğur.çevir.com yada http://dictionary.çevir.com gibi.

Mor-Tel

anonim

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yeni teknolojileriyle MOR-TEL Telekom, hizmetleri ve başarılarıyla dünya devlerine meydan okuyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=266359

AramaMA Motoru

parsifal

Fransa'da arama motorları paralı oluyormuş!!!

Merak ettiğim neye göre para alacaklar?
Aranan harf başına mı?
Bulunan sonuçlara göre mi?
Aylık abonelik mi?
Ya bunlar internetin yaygınlaşmasını istemiyorlar, ya da arama motorları kullanıcıları kek sanıyor...