Track 03 Multimedya Sergisi / 4-25 Temmuz

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Görsel İletişim Tasarım Bölümü lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirilmiş oldukları çalışmalardan derlenmiş dudak uçuklatıcı bir sergiye hazır olun!

Bu yıl üçüncüsü yapılan Track 03 isimli bu sıradışı sergiye gittiğinizde çok farklı bir deneyimin parçası olacaksınız. Sergi salonundaki bilgisayarlar tamamen ziyaretçilerle etkileşime açık ve bunlara ek olarak duvarlara yansıtılan video görüntüleri, salonu dolduran müzik, vs. fantastik bir atmosferin aklıma gelen birkaç öğesi.

4 - 25 Temmuz tarihleri arasında açık olan sergiyi günün herhangi bir saatinde ziyaret edebilirsiniz (7/24 açık). Sergi mekanı: Taksim, Sıraselviler caddesine girince yaklaşık 100 m. ileride solda Bilgi Üniversitesi, Hazırlık Binası.

Görüşler

0
crematorium
Gidilesi ve görülesi bir sergi belli ki! Özellikle muldimedia konusuna ilgili arkadaşlara tavsiye ederim! Sen kim oluyosun da tavsiye ediyosun demeyin, gidin ve görün! Çünkü ben şahsen vakit ayırıp gideceğim ve multimedia'nın "muhteşem"liğinin verdiği hazzı tekrardan yaşayacağım... ;)

Saygılar...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

''Özgür Zihin'' Eğitimlere Başlıyor

butch

"Açık innovasyon eğitim programlarımız, açık bilişim teknolojilerinden işletme organizasyonu ve bilgi sistemleri tasarımına uzanan bir yelpaze sunuyor. Trend kalabalığındaki ticari ürün odaklı eğitimlerden farklı bir yaklaşımla tasarlanan eğitim programlarımızda, teknolojideki hızlı gelişmelerin arka planındaki büyük resme odaklanmanıza ve bilişim yatırımlarınızı sağlam ve uyarlanabilir bir stratejiye oturtmanıza yardım etmeyi amaçlıyoruz."

Yukarıdaki alıntı MensLibera.com web sitesinden. Firma, Mart ayı ile birlikte, akademiden gelen güçlü kadrosu ile eğitimlere başlıyor.

Şimdilik duyurulan eğitimler arasında "Gerçek Dünyada Fonksiyonel Programlama", "Django ile Web Uygulama Geliştirme", "Python ile Programlama ve Çevik Geliştirme" var. "Android ile Uygulama Geliştirme", "Linux ile Yüksek Bulunurluk, Yüksek Performans ve Sanallaştırma" gibi diğer eğitimler de yolda.

"Tanışma eğitimleri"nin 40% indirimli olduğunu belirtelim. Detaylı bilgi için MensLibera.com adresini ziyaret edin.

e-Türkiye İçin Acil Olarak Ne Yapılmalı?

aRda_

Aksam Gazetesi'nin 06.02.2004 tarihli, "Haftanın Görüşü" bölümünde Mustafa Akgül Hocam ülkemizdeki bilişim ve e-devlet sorunlarını kaleme almış:

"Türkiye İnterneti 10 yaşını geçti. Ülkemiz Telekomun tekelini kaldırdı. Bilgi Toplumu için DPT bünyesinde 'Bilgi Toplumu Dairesi' kurdu. 'e-Dönüşüm KısaDönem Acil Eylem Planı'nı Aralık 2003'te kabul edildi. 'Bilgiye Erişim' ve 'E-imza' yasalarını kabul edildi. Teknoparklarda KDV indirimi yapıldı. E-dönüşüm için bakan, üst düzey bürokrasi ve sivil toplumu içeren 'İcra Kurulu' oluştu.

Peki bunlar yeterli mi? Geçmişte de olumlu pek çok başlangıç yaptık ülke olarak. Bu yazıda endişe ve önerilerimizi paylaşmak istiyoruz."

Yazının Devamı İçin: http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/02/06/teknoloji/teknoloji2.html

Artık Neredesin? diye sormak yok!

anonim

sobbe™ yepyeni bir mobil teknoloji olarak Turkcell kullanıcılarının hizmetine giriyor. Bu servis ile kişiler arkadaşlarının nerede olduklarını gerçek zamanlı olarak Kısa Mesaj Servisi (SMS) ve 10 milyon Türk kullanıcısı ile dünyanın en büyük sosyal iletişim ağı olan Facebook üzerinden öğrenebilecekler.

Yahoo, Mozilla XUL Programcıları Arıyor

FZ

Yahoo!, Mozilla XUL programlama konusundan anlayan programcılar arıyor. Yahoo! çalışanı Jeremy Zawodny'nin belirttiğine göre C/C++ programcısı başlığı altında geçen iş pozisyonu için en önemli nokta XUL/Javascript/XPCOM deneyimi.

Programlama Dilleri Savaşı Paneli: C++, JAVA, C#

FZ

Geveze fazlamesai.net muhabiri FZ, araştırmacı gazeteciliğin gereklerini yerine getirmek için usanmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyor ve Crea-World, Polaris Plaza tesislerinden bildiriyor...

Internet Teknolojileri Derneği tarafından Dr. Mustafa Akgül yönetiminde, 19 Mart 2002 günü, 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen "Programlama Dilleri Savaşı: C++, JAVA, C#" adlı panele katılım beklenenin epey üzerinde gerçekleşti. Galileo salonuna panel için gelen ve sayıları 60'ı geçen katılımcıyı ağırlayabilmek için dışarıdan sandalye servisi yapmak zorunda kalındı.