Zakkum

Görüşler

1
Zakkum

Artık orbot tarayıcının içine gömülü geliyor ve orbot uygulamasının kendisinden daha iyi çalışıyor bu tarayıcada.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux´la Erişebilmek, Linux´a Erişebilmek

denizlilikaan

Evet abilerim aranızda bana fazla laf düşmez ama yeni keşfettiğim bir kolaylıktan aslında iki kolaylıktan bahsetmek istiyorum

Bir: Geçen hafta sonu değerli bir öğretmenimizin bilgisayarı feci şekilde göçmüştü. Tahmin edersiniz ki MS Win_Me Kullanıyordu.

Makina, Güvenli Kip dahil herhangi bir şekilde açılmayı reddediyordu. Aslında makinayı açıp HDD'yi söküp "Vector Linux yüklü PC"me bağlayıp hocamızın bilgilerini günlük ve yıllık planlarını kurtarabilirdim. (Öğretmenler için Planlar çok önemlidir. Bir de hazırlamak için günlerinizi, gecelerinizi harcadıysanız)

Network Penetrasyon Testleri Eğitimi / Haziran 2009

butch

13 Haziran 2009 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere kampüsünde başlayacak 20 saat süreli Network Penetrasyon Testleri Eğitimi, 3 hafta boyunca Cumartesi günleri, Bilgi ve Sistem Güvenliği konularında sertifikalı eğitmenler tarafından, birçok uygulamalı ö­rnekler eşliğinde gerçekleştirilecektir.­

Microsoft Office Kullanıcıları, Dikkat!

FZ

W97M.Killboot virüsü Master Boot Record'a yazıyor.

Antivirüs firması Symantec, Microsoft Word kullanıcılarını hedefleyen yeni bir virüs konusunda kamuoyunu uyardı.

Söz konusu virüs bilgisayardaki harddisklerin Master Boot Record (MBR) bölümünü bozuyor (ve böylece de bilgisayarın açılmasını engelliyor).

W97M.Killboot olarak isimlendirilen virüs mevcut Word belgesine bulaştığı gibi bu belge kapatılır kapatılmaz Normal.dot isimli şablona da bulaşıyor. Yani kapatılan her belge virüsü taşımaya başlıyor.

Alcatel DSL Modemlerde Güvenlik Sorunları

parsifal

Eğer Alcatel DSL modeminiz varsa şunu bilin ki herhangi bir internet kullanıcısı modeminizin ayarlarını ve şifrenizi değiştirebilir, bilgilerinizi çalabilir veya zevk için modeminizi bozabilir.

Bunu keşfeden ise Tsutomu Shimomura. Shimomura 1994 yılında Kevin Mitnick'in izini bulmuştu. Mitnick ise ABD'nin aranan en ünlü internet hackerlarından biri idi. Sayısız bilgisayar sistemine girip şifrelerden tutun gizli program kodlarına kadar pek çok bilgiyi ele geçirmişti.

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #4

Zakkum

Bir önceki yazıda Zyptonite ile başladığımız tanıtımlara devam ediyoruz. Bu yazıda iki mesajlaşma uygulamasından bahsedeceğiz. Yazı dizisinin önceki bölümleri için: #1, #2, #3.

Riot

Riot salt bir mesajlaşma uygulaması değil. Daha ziyade popüler Slack uygulaması gibi çok yönlü bir iletişim aracı. Konuşma odaları açabileceğiniz (konu ve üyeleri istediğiniz gibi belirleyebildiğiniz ve farklı...