Tembelim Ama Sorumsuz Değilim - odevim.com

0
FZ
Tembelim ama sorumsuz değilim diyen yurdum genci, okuldaki ödevlerle boğuşmak ve bu boğuşmadan yüzünün akı ile çıkabilmek için yepyeni bir kaynağa kavuştu! Şimdiye dek benzerlerini yurtdışında gördüğümüz, genellikle İngilizce olan ödev sitelerine benzeyen bir site olan odevim.com nihayet Türk gençlerinin hizmetinde.
Vermeden almak olmaz düsturunu benimseyen sisteme üye olabilmek ve ödevlerin içeriklerine ulaşabilmek için sizin de en az bir ödev, bitirme ödevi ya da araştırma projesi göndermeniz gerekiyor. Gönderdiğiniz ödev en kısa sürede inceleniyor ve sitede belirtilen kurallara uygun bir içeriğe ve formata sahipse üyeliğiniz onaylanıyor.

Ana sayfada, Son Gönderilen 100 ödevi, Editör'ün Seçimi'ni ve En Popüler ödevleri görebilirsiniz, bunun dışında kategori sistemini kullanarak detaylı arama tarama yapabilirsiniz.

Tabii ödevlerin yanı sıra pek çok konuda vize-final sorularına da ulaşmanız mümkün. Bunların dışında Bitirme Ödevlerinin ve Yüksek Lisans Tezleri'nin de sistemde bulunduğuna dikkati çekmek isterim. ;-)

Bence desteklenmesi gereken bir site. Tüm öğrencilere selam olsun.

Görüşler

0
izler
Yurdum insanı, yurdum genci...
Sık karşılaşmaya ve meraklanmaya başladım, fikri & bilgisi olan varsa yazsın lütfen bu yurdum tamlamasını ilk kim kullandı, nereden geliyor?
Kendimi önemli birşeyler kaçırmış gibi hissediyorum.
0
tongucyumruk
Ben ilk defa LeMan'da kıllanan adam'da rastlamıştım sanırım...
0
FZ
Ben de! ;-)
0
FZ
4 günde linke 60 kereden daha çok tıklanmış, herkesin ödeve ihtiyacı var galiba :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet`in 20. doğum günü geliyor

anonim

1 Ocak 2003 Internet'in 20. doğum günü... 1 Ocak 1983'de ARPANET ağı NCP'den TCP/IP'ye resmen geçirilmişti. Bu tarih birçok kişi ve kuruluş tarafından Internet'in doğduğu gün olarak kabul edilmektedir. Bundan 6 ay sonra da ARPANET, ARPANET ve MILNET olarak ikiye ayrılmış ve ilk TCP/IP yönlendirici ile birbirlerine bağlanmıştı.

RTUK işi bitiriyor mu?

anonim

Belki bitiriyor, belki de biraz daha bekleyecek.Belki gene rafa kaldırıp seneye bir dönem ısıtıp önümüze koyacak.En azından şimdilik bu yasaya karşı çıkanlar; Tepkiler için belki okumak belki de katılmak isterler...

Internet'te bir şeyler oluyor!

sundance

ZDNet'te yeralan bu habere göre, Internet'de kaynağı çok belirlenemeyen garip bir trafik var.

Mayıs ortasından beri Internet'te dolaşan bu kaynağı belirsiz ağ aktivitesinin sebebi olarak ISS firması bir hacker programı gösterdi. Fakat diğer güvenlik firmaları bunun başka bir şeyler daha olduğundan şüpheleniyorlar.

Meydana gelen gariplikler arasında TCP/IP Windows size 55,808 byte olmasi (normali 1024 ve civarıdır) ve kaynak adresi olarak IANA tarafından rezerve edilmiş (dolayısıyla, hiçbir standart routerdan geçmemesi gereken) adresler kullanması gösteriliyor. Is there a GHOST in THE SHELL ?

e-öğrenme: Online Educa Berlin 2008′in Ardından

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi eMBA yazılım geliştirme ekibinin lideri ve uzaktaneğitim blogu yazarlarından Memduh Er ile, 1 ay kadar önce katıldığı ve dünyanın en büyük uzaktan internet tabanlı eğitim konferanslarından biri olan Online Educa Berlin hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik,e-öğrenme dünyasının bugünü ve yarını hakkında konuştuk, teknolojik ve pedagojik açıdan nereye doğru ilerlediğimizi anlamaya çalıştık.

WebObject´i bilir misiniz ?

anonim

Apple in bir ürünü olan WebObjects $55.000 lık fiyatını 799$`a düşürdü, bu fiyatın içinde development ve deployment lisansı dahil etti. Developer´da 50 deployment da ise unlimited kullanıcı desteklemekte. WebObjects'le dinamik web sayfaları hazırlamaya yarayan bir uygulama sunucusu (PHP, Cold Fusion, ASP gibi). WebObjects uygulamalarını gene WebObjects uygulama sunucusu üzerinde çalıştırabilirsiniz. Oracle, Informix, Sybase, Progress ve Frontbase database serverlarla çalışmaktadır. WebObjects SunSolaris, HP-Unix, AIX ve MacOS X Server üzerinde koşmaktadır. Development ise MacOS X Server ve MS NT üzerinde yapılmaktadır. Detaylı bilgi için http://www.apple.com/webobjects/