Telefon ve Adsl tarifelerine indirim

0
anonim
Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ses iletimine gelecek indirimin Pazartesi günü onaylanarak uygulamaya gireceğini, Adsl ile ilgili indirimin ise yakın zamanda açıklanacağını söylemiş.
Kaynak: Ntvmsnbc

Görüşler

0
Entwine
bu olay artik türkiyeye meteor düşücekk gibi birsey oldu saççmalıyorlarr yeter artik artirmasinlar biz gelistiricegimiz kadar alternatif gelistirdik =)
0
sefalet
Olur mu canım ne indirimi internet hızı iki katına çıkıyor :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türk Telekom´dan Yeni ADSL İhalesi

o_ozardic

Türk Telekom A.Ş. (TT) ikinci ADSL ihalesi için ön yeterlilik ilanına çıktı. 200 bin port olacağı bildirilen ihaleye katılmak isteyenler ön yeterlilik belirlemek üzere 6 Haziran 2003’e kadar başvuru yapacaklar. Ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterli bulunanlara davet mektubu gönderilecek ve istekliler test aşamasın çağrılacaklar. Testten geçen şirketlerden ise fiyat istenecek. Ön yeterlilik mektubu, 400 milyon TL karşılığında TT’den alınabilirken ayrıntılı bilgiye http://www.malzeme.telekom.gov.tr/xdsl/ilan.htm adresinden erişmek mümkün.

Birisi Yüksek Hızlı Bağlantı Mı Dedi?

FZ

Bilimadamları Sunnyvale, California'dan Hollanda'daki Amsterdam'a 6.7 GB veriyi 1 dakikadan daha kısa bir sürede yollayarak yeni bir rekora imza attılar.

Stanford Doğrusal Hızlandırıcı Merkezi'ndeki bilimadamları fiberoptik bağlantı üzerinden 6.7 GB'lık veriyi 6800 mil uzağa çok kısa sürede iletmeyi başardılar. Bu çalışmanın gerçekleştirildiği merkez ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı olarak Stanford Üniversitesi bünyesinde çalışıyor. Söz konusu verinin bir uçtan diğerine aktarılması yaklaşık 58 saniye sürdü.

Üniversitelerimiz kurtuluyor mu ?

sundance

Hatırlarım da 1992`de Internet yaygınlaşmaya başladığı günden beri `Üniversiteler Internet üzerinden kayıt yapacak` geyiği sürer gider.

Hatta bu konuda bir çok ensesi kalın şirkete ihaleler yaptırılıp binlerce dolar para sokağa atılmıştır. Sonunda önce ODTÜ sonra Boğaziçi ve İTU derken üniversitelerimiz kör topal da olsa bu sisteme geçmeye başlamıştır. Tabi ki uygulanmamış birsürü projeye dökülen paralar da cabası.

Sonunda bir Sourceforge projesi bu işe de el attı. Universite Öğrenci Bilgiişlem Sistemi böyle bir yapıyı, hem de Türk öğrenciler tarafından hazırlanmış %100 serbest yazılımlarıyla sunuyor.
`Türkiye de yazılmış program istemeyiz, bizim üniversitemiz yurt dışında yazılmış programları hakeder` diyerek söz konusu ihaleleri öğrencilerine bile açmayı düşünemeyen eğitim dünyamızın bütün SAĞLAM ER`lerine selam olsun ;)

Tüm kablosuzlar birleşin!

sefalet

Illinoi Üniversitesinden asistan profesör Haiyun Luo ve mezun öğrencisi Nathanael Thompson, komşu kablosuz genel ağ kullanıcılarının ağa erişim verimlerini arttıran bir sistem geliştirdi.Sistemin ismi PERM (Practical End-host collaborative Residential Multihoming).Sistem basit olarak, komşu kablosuz genel ağların bant genişliklerini paylaşmalarını sağlıyor.Sistem bir kullanıcının kullanılmayan bant genişliğini diğer kullanıcının kullanmasını sağlıyor böylece bireysel olarak genel ağa erişim imkanı her kullanıcıda artıyor.

Yeni bilgi kaynağınız

sundance

Bir ülke hakkında güncel olarak bazı istatistiki bilgilere ulaşmak mı istiyorsunuz? Alman vatandaşlarının yaş ortalamasını ya da Uganda'daki rejim partisinin eğilimi hakkında bilgiye mi ihtiyacınız var?

Bu ihtiyaçlarınıza kolayca ve güvenilir! cevaplar bulmanız çok kolay. Yine mi Google diyenler yanıldı, bu sefer CIA hem de yıllardır.