Teknoloji videoları

0
anonim
Bilgisayar teknolojileri hakkında okumaktan ziyade izlemekten keyif alan arkadaşların özgürce indirip seyredebilecekleri videoları barındıran bir site Tech Shows. Ayrıca sitede Open Software üzerine yayın yapan programlarında (Go Open vs.) videoları mevcut.

Herkese iyi seyirler.

Görüşler

0
FZ
Öncelik sırasına göre hoşuma gidenler:

http://www.pbs.org/cringely/nerdtv/

http://thebroken.org/

http://hak5.org/episodes/

http://www.infonomicon.org/video.php

http://www.packetsniffers.org/

http://www.rocketboom.com/vlog/

http://revision3.com/systm/
0
sefalet
Fazlamesaiciler böyle vidyo olaylarına girmezler mi acaba? tv ile tecrübe edinmişken farklı şeyleri gerçekleştirebilmek adına.

İlk bölüm linux nasıl ve neden kurulur mesela.Size kalmış, yeni bu işlere girenler için ya da ileri düzeydekiler hedeflenerek yapılabilir.İkiside olsa daha güzel olur tabi.

Bizde gurur ile dağıtsak elden ele, bu konulara aç Türk Milletine.
0
FZ
Yayılır mı gerçekten bilmiyorum. Mesela Kablo TV'den (olmayışından, vs.) şikayet eden kaç kişi eski programların tekrarını sağdaki FM TV resmine tıklamak sureti ile izlemiştir?
0
bm
Bunu kac kisinin yaptigini niye bilmiyorsunuz? (Ben daha bakmadim. Streaming video, browserda video filan sevmiyorum ben, o dosya halinde cekulebilen linklere bakacagim bir ara yahut vlc'den akisi dosya yapma metodunu kullanacagim).
0
sefalet

Warez sitelerde büyümüş biri olarak size bu tür etkileşim isteğinin ne kadar yüksek olduğunu anlatamam.Artık doküman yazma geride kalmaya başladı en acemi kullanıcı bile bir sorunu olduğunda ya da paylaşmak istediği bir şey olduğu zaman bunu ekran görüntüsü alan yazılımlar ile görüntülü yapıp birde buna ses eklentisi yapıyor.

Demek istediğim artık bu yollar varken birikimi olan insanların özellikle bilişim felsefesi ve teknik yönü olan konularda bu tür etkileşimlere girmesi gerek.Elden ele dolaşacağından emin olabilirsiniz.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Abdullah Güçlü Yakalandı!

redogre

Abdullah Güçlü kim mi? Hani şu insanların e-posta adreslerini satan, "Beni asla yakalayamazsınız, durduramazsınız" diye atıp tutan sefil insan.

Fazlamesai haberlerine bile konu olan, bu şahıs sonunda yakalandı.

Sadece spamden değil, DIGITURK kanallarını çözen sistemleri de tanesi 50$'dan satmak gibi birçok suçtan aranan, asıl ismiyle Muhammed Fatih Elgün olan kişi bunlarla kalmayıp irticai faaliyetten de yargılanmış. Daha detaylı haber için Akşam Gazetesi'ne bakabilirsiniz.

RTUK işi bitiriyor mu?

anonim

Belki bitiriyor, belki de biraz daha bekleyecek.Belki gene rafa kaldırıp seneye bir dönem ısıtıp önümüze koyacak.En azından şimdilik bu yasaya karşı çıkanlar; Tepkiler için belki okumak belki de katılmak isterler...

Bilişim Sohbetleri

butch

itconversations.com BT dünyasından önemli isimlerin, önemli konuşmalarının gerek ses kayıtlarına gerek metinlerine ulaşabileceğiniz bir site.

Lawrence Lessig, Free Culture, Bölüm 1 ile başlayalım mı arşivi oluşturmaya?

Rebol: Bambaşka bir internet dili

sundance

Yaklaşık dört yıl kadar önce Rebol.com ile ilk karşılaştığımda, İmparatorluk güçlerinden kaçan bir grup Amiga Rebel`ın bir ütopya peşinde koştuğunu düşünmüştüm.

Bu gün bir bakayım ne yapmışlar dediğimde ise REBOL`un evrimleşerek yaklaşık 20 platformda çalışan inanılmaz üst düzey bir dilden Internet Operating System diye bir konsepte geçtiğini gördüm.

Sırf konseptin kendisi okumaya değer, öte yandan Rebol`un neler yapabildiği ise tamamen bambaşka bir konu...

.com devrinin sonu

auselen

Burada gördüğüm Reuters haberine göre önümüzdeki seneden itibaren kendi alan adı köklerimizi oluşturabileceğiz. Örneğin mesai kökünü alırsanız; fazla.mesai, az.mesai adreslerini kullanabileceksiniz. Tabii hevesinizi kursağınızda bırakabilecek $185,000 ücreti ödeyebilirseniz.