Siteniz için Oyyla araçları

0
anonim
Daha önce burada bahsedilen sosyal imleme sitesi Oyyla!com, siteniz için Dışardan Oyyla Düğmesi ve Feedburner beslemeleriniz için Feedflare eklentisi çıkardı.

Dışardan Oyyla Düğmesi ve Feedburner eklentisi ile Oyyla'ya gönderilen yazılarınız, ziyaretçilerinizin Oyyla'da bekleyenler kısmına girmesine gerek kalmadan oylanarak ana sayfaya çıkmasına yardımcı olur.

Görüşler

0
zekzekus
Dışarıdan Oyyla butonunda bir sorun var sanırım. Benim koda yazdığım url'yi değilde o anda açık olan sayfanın urlsini yolluyor Oyylaya. İlgililerede ilettim. Umarım bir an önce düzeltirler.
0
anonim
http://www.oyyla.com/doddeneme.htm adresinde nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Sorun muhtemelen WP değişkenlerinden ya da tırnak işaretlerinden kaynaklanıyordur.
0
anonim
http://www.oyyla.com/doddeneme.htm adresinde nasıl çalıştığını inceleyebilirsiniz. Sizdeki sorun muhtemelen WP değişkenlerinden ya da tırnak işaretlerinden kaynaklanıyordur. Bir sayfanızda deneyip linki bize iletirseniz daha ayrıntılı inceleyebiliriz.
0
anonim
Sorun Wordpress'te kod ekleme kısmından değil de yazı ekleme kısmından Dışardan Oyyla Düğmesi kodlarını eklemenizden kaynaklanıyor. Lütfen tekrar deneyin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hotmail' den 250 MB Posta Kutusu (Webmail Servisi Savaşları - Bölüm 3)

Challenger

Gmail' in ortaya 1000 MB gibi uçuk bir kapasiteyle ortaya çıkışı, Yahoo'nun posta kutusu kapasitesini 100 MB' a çıkarması derken şimdi de Hotmail 250 MB'lık posta kutusuyla karşımızda.

NTVMSNBC'de yer alan bu haberde; "Hotmail’in bellek kapasitesini artırma kararı, Google’ın 1GB’lik Gmail servisi açacağını açıklaması ve Yahoo’nun e-posta bellek kapasitesini 100 MB’ye çıkarmasının ardından geldi. MSN.com VP’si Blake Irving, şirketin pazardaki bellek kapasitesi rekabetinde geriye düşmek niyetinde olmadığını ifade etti." diyor.

Ortalık iyice kızışıyor. Birbirine düşman 3 büyük ordu silahlarını çekti. Acaba savaşa yeni bir ordu daha katılacak mı? Acaba hepsi Gmail gibi mail taraması yapıyor mu? Acaba Skynet gerçek mi? Savaşı kim kazanacak? 4. bölümde görüşmek üzere.

Türkiye'de Bir İlk

wime77

Türkiye nin ilk Cerrahi yayın sitesi www.canlicerrahi.com Türk ve dünya doktorlarının hizmetine sunuldu.

... eşşeklik baki kalır...

parsifal

Yüzlerce öğretim elemanı, binlerce öğrencisi olan bir üniversitenin web sayfasının nasıl olabileceği konusunda hiç fikriniz var mı? Veya sitenin içeriğinde neler olmalı acaba?

E buyrun o zaman kendilerini ülkenin en iyi okullarından biri sayan, öğrencilerine en iyi imkanları verdiğini söyleyen meşhur üniversitenin web sayfası.
ismini burda vermeye utandım. Girince göreceksiniz nasıl olsa...
(not: belki yenilemişlerdir diye devama sayfanın bir örneğini koydum)

Ayda yılda bir işimizin düştüğü sitelere üyelik için harcanan zamanı unutun

pirx

Acil birşeyler ararken veya öylesine gezinirken, bir daha belki de hiç uğramayacağımız sitelerdeki uzunca formları doldurup üyeliği aktive etmekten falan sıkılmayan var mı? İşte geç de olsa bu derde çözüm iddiasında bir site (belki daha önce de bu tip bir örnek vardır bir yerlerde ama ben görmedim)

http://bugmenot.com/ sitesi herkese açık bir kullanıcı adı/parola veritabanı gibi çalışıyor. Gerçi çok fazla deneme fırsatım olmadı ama bugüne değin böylesi bir sitenin geç bile kaldığını düşünüyorum.

Vikipedi İçin Daha Kaliteli ve Geniş İçerik

anonim

Vikipedi'de yapılan aramaların çoğunluğu, o konuda yeterli bilgi sahibi olmayan kişiler tarafından, o konuyu öğrenmek veya o konu hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla yapılmaktadır. Zaten konu hakkında yeterli ve hatta gerçekten kaliteli içerik oluşturacak kadar nitelikli bilgiye sahip kişilerin, bilgi sahibi oldukları konu hakkında en azından Vikipedi içerisinde araştırma yapmak ihtiyacı hissetmeyecekleri göz önüne alınırsa, içerik geliştirme işinin, o konu hakkında daha az bilgili ve içerik geliştirme konusunda cesaretleri kırılmaya daha meyilli kişilerin eline kaldığı söylenebilir. Bu, Vikipedi ve daha genel konuşursak Wikipedia'nın en büyük problemlerinden biridir bence.