Şifre Giriş Paneli

0
parsifal
Oturmuş bankacılık işlemlerimi internetten yapıp ömrümü uzatırken...
"aman allahım o da ne?"
İşbankası Şifre Giriş Panelini keşfetmiş...

Bu da nasıl gözüktüğü!
Şu detayı unutmayın! O tuşlara her bastığızda rakamların yerleri değişiyor!
Lütfen çatıda futbol maçı yapmayı bırakın. Cereyanda kalınca kafanız karışıyor!

Görüşler

0
anonim
valla yerlerinin degismesinede bir seyler diyecektim ama simdi kafamda canlandi mouse tracking yapilarakta tuslarin yerleri tespit edilebilir.ve keyloggerlardan da zaten klavyeden giris yapmayaraktan kurtulmus oluyorsunuz.bence guzel olmus...bence haksiz bir yorum.iyi dusundukten sonra yorum yapilmaliydi derim.
0
anonim
bisi daha var oda simdi aklima geldi.truva ati denilen program www.wardom.org ta var.bir diger seyde evinizde soygun olmamasi icin hırsız olmaktan baska careniz yok.bunun uzerinede baska bisi soylemek isterim akil akildan ustundur.bu boyel uzayip gidecek neyse sozun ozu hersey insana bagli :)
0
Blixa_Bargeld
Boyle bir programin bilgisayarimda calistigini nasil anlarim?
0
anonim
çalıştığım işyerinde yerel paylaşımlarda dolanırken bi de baktım elemanın birinin bilgisayarında keylogger.exe die bi program var. biraz araştırmayla log dosyasını buldum. tam 5mb boyutunda. garibim bilmeden çalıştırmış ve tam altı ay boyunca yazdığı bütün şeyler, kişisel şifreleri dahil ordaydı. hemen sildim dosyayı ve elemanı uyardım. keylogger çok önemli bir tehlike. bence haksız bir yorum.
0
anonim
Güzel espri ancak işbank düşüncesine göre eşeği kazığa bağlamak lazım :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

E-gineer :: Web Mühendislerinin Sitesi

SHiBuMi

Esasında e-gineer.com uzunca bir süredir yayında olan bir site. İçeriği genel olarak Web geliştiricilerini, özel olarak da PHP geliştiricilerini kapsıyor. Özellikle "PHP Hacker's Paradise" başlıklı yazı, bütün programcılar tarafından okunması faydalı bir "yol gösterici". En çok sevdiğim sözlerden birisi de bu siteye ait: "Web gurus know that speed of coding is much more important than speed of code"...

Tüm kablosuzlar birleşin!

sefalet

Illinoi Üniversitesinden asistan profesör Haiyun Luo ve mezun öğrencisi Nathanael Thompson, komşu kablosuz genel ağ kullanıcılarının ağa erişim verimlerini arttıran bir sistem geliştirdi.Sistemin ismi PERM (Practical End-host collaborative Residential Multihoming).Sistem basit olarak, komşu kablosuz genel ağların bant genişliklerini paylaşmalarını sağlıyor.Sistem bir kullanıcının kullanılmayan bant genişliğini diğer kullanıcının kullanmasını sağlıyor böylece bireysel olarak genel ağa erişim imkanı her kullanıcıda artıyor.

Yeni Bir Sosyal İmleme Ağı

cann

Sosyal imleme ağlarına yeni bir kan olarak inter.net.im beta versiyonda açıldı. kısaca internet'de rastladığınız haberleri, ilginç bulduğunuz siteleri yada blog yazılarını burada işaretliyebilir, diğer populer imleri görebilir ve yorum yazabilirsiniz...

Opera Fingertouch ve tarayıcıların yükselişi

esrefatak

Bu yazımızda, Opera'nın cep telefonu sürümü olan Opera Mini'de çıkan yeni bir özellik olan Fingertouch'a değineceğiz. Tarayıcıların hayatımızdaki artan önemine dikkat çekip sözü dallandırıp budaklandırıp, bir şekilde yine Google'a ve bir de tabii ki IPhone'a getireceğiz.

İnternet Yurt Dışı Çıkışlarında Rahatlama

malkocoglu

Türk Telekom’un yeni kapasiteleri devreye vermesiyle, Türkiye’nin yurtdışı internete erişim sorunu 27 gün sonra aşıldı. Cezayir depremi sonrası kopan fiber kablolar tamir edildiğinde internete erişim kapasitesi eskisinden daha yüksek olacak.