Şifre Giriş Paneli

0
parsifal
Oturmuş bankacılık işlemlerimi internetten yapıp ömrümü uzatırken...
"aman allahım o da ne?"
İşbankası Şifre Giriş Panelini keşfetmiş...

Bu da nasıl gözüktüğü!
Şu detayı unutmayın! O tuşlara her bastığızda rakamların yerleri değişiyor!
Lütfen çatıda futbol maçı yapmayı bırakın. Cereyanda kalınca kafanız karışıyor!

Görüşler

0
anonim
valla yerlerinin degismesinede bir seyler diyecektim ama simdi kafamda canlandi mouse tracking yapilarakta tuslarin yerleri tespit edilebilir.ve keyloggerlardan da zaten klavyeden giris yapmayaraktan kurtulmus oluyorsunuz.bence guzel olmus...bence haksiz bir yorum.iyi dusundukten sonra yorum yapilmaliydi derim.
0
anonim
bisi daha var oda simdi aklima geldi.truva ati denilen program www.wardom.org ta var.bir diger seyde evinizde soygun olmamasi icin hırsız olmaktan baska careniz yok.bunun uzerinede baska bisi soylemek isterim akil akildan ustundur.bu boyel uzayip gidecek neyse sozun ozu hersey insana bagli :)
0
Blixa_Bargeld
Boyle bir programin bilgisayarimda calistigini nasil anlarim?
0
anonim
çalıştığım işyerinde yerel paylaşımlarda dolanırken bi de baktım elemanın birinin bilgisayarında keylogger.exe die bi program var. biraz araştırmayla log dosyasını buldum. tam 5mb boyutunda. garibim bilmeden çalıştırmış ve tam altı ay boyunca yazdığı bütün şeyler, kişisel şifreleri dahil ordaydı. hemen sildim dosyayı ve elemanı uyardım. keylogger çok önemli bir tehlike. bence haksız bir yorum.
0
anonim
Güzel espri ancak işbank düşüncesine göre eşeği kazığa bağlamak lazım :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet Bedava (mı?)

redogre

Evet genellikle büyük gazetelerin pazar eklerine yaraşır bir başlık oldu ama yarım saat içinde uzun zamandır kullandığım iki servisin artık paralı olduğunu öğrendim.
`Para vermiyorsan buyur sürün` diyen ilk adres FilePlanet. Hani Quakeplanet adlı, güzel Quake mod ları ve haritaları indirdiğimiz Community var ya ... İşte orası dosyaları indirebilmeniz için GameSpy üyeliği istiyor. Tamam GameSpy üyeliği bedava ama işkence bununla bitmiyor. `Buyrun serverlara.` diyor ama o da ne? Tıklayınca güzelim servera `Ama siz para vermemişsiniz, aylık 10, yıllık 50 dolara bu hizmet` diyor. O zaman Public Server kullanırım diyorsanız, 300 kişi sınırlı 2 Amerika serverı, ve 50 kişi sınırlı bir Romanya serverı sizi bekliyor. Önce bir applet ile sıraya giriyorsunuz. Sakın kendi kendinize `Aman bekledim ama 50 kişi var sadece harika alırım dosyamı...` diyorsanız yanıldınız. DSL bağlantı ile 1.3 Mb ı tam 1 saatte indirebildim. Quake ile ilgili birşey istiyorsanız ya parayı bayılacaksınız ya da sürüneceksiniz....

İnternetin babası öldü

esse

World Wide Web (www) sisteminin kurucularından Michael Dertouzos, bir süredir tedavi gördüğü Boston’daki Massachusetts General Hospital’da hayatını kaybetti. Olay internet çevrelerinde büyük üzüntü yarattı.

64 yaşında hayatını kaybeden Dertouzos, Web’in uluslararası standart haline gelmesinde büyük rol oynamıştı.

Google Video Player

anonim

Artık Google'da video araması yaptığınızda bulunan videoları izlemek için ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymuyorsunuz, bulunan sonuçları hemen google player yardımıyla izleyebiliyorsunuz: Google Video.

Bence İNANILMAZ ve çok güzel bir hizmet.

Dünyanın ilk kahve makinası webcam´i yayından kalkıyor

larweda

Cambridge Üniversitesin Bilim Bölümü Trojan Sınıfındaki 1993'ten beri Internet'te naklen yayında olan ünlü webcam kahve makinası, üniversitedeki bölümün yeni bir binaya taşınması ile naklen yayınına son veriyor.

Tezler internette

yilmaz

YÖK, yayınlanan tezleri bir internet sitesi aracılığı ile yayına sundu. http://tez2.yok.gov.tr/ adresinden erişilebilen siteye üye olarak tezleri inceleme şansına sahip olabiliyorsunuz.