Şifre Giriş Paneli

0
parsifal
Oturmuş bankacılık işlemlerimi internetten yapıp ömrümü uzatırken...
"aman allahım o da ne?"
İşbankası Şifre Giriş Panelini keşfetmiş...

Bu da nasıl gözüktüğü!
Şu detayı unutmayın! O tuşlara her bastığızda rakamların yerleri değişiyor!
Lütfen çatıda futbol maçı yapmayı bırakın. Cereyanda kalınca kafanız karışıyor!

Görüşler

0
anonim
valla yerlerinin degismesinede bir seyler diyecektim ama simdi kafamda canlandi mouse tracking yapilarakta tuslarin yerleri tespit edilebilir.ve keyloggerlardan da zaten klavyeden giris yapmayaraktan kurtulmus oluyorsunuz.bence guzel olmus...bence haksiz bir yorum.iyi dusundukten sonra yorum yapilmaliydi derim.
0
anonim
bisi daha var oda simdi aklima geldi.truva ati denilen program www.wardom.org ta var.bir diger seyde evinizde soygun olmamasi icin hırsız olmaktan baska careniz yok.bunun uzerinede baska bisi soylemek isterim akil akildan ustundur.bu boyel uzayip gidecek neyse sozun ozu hersey insana bagli :)
0
Blixa_Bargeld
Boyle bir programin bilgisayarimda calistigini nasil anlarim?
0
anonim
çalıştığım işyerinde yerel paylaşımlarda dolanırken bi de baktım elemanın birinin bilgisayarında keylogger.exe die bi program var. biraz araştırmayla log dosyasını buldum. tam 5mb boyutunda. garibim bilmeden çalıştırmış ve tam altı ay boyunca yazdığı bütün şeyler, kişisel şifreleri dahil ordaydı. hemen sildim dosyayı ve elemanı uyardım. keylogger çok önemli bir tehlike. bence haksız bir yorum.
0
anonim
Güzel espri ancak işbank düşüncesine göre eşeği kazığa bağlamak lazım :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet B*ktur!

FZ

Siber yaşam yeni bir kültür yarattı ama herkes için aynı sonucu doğurduğunu söylemek mümkün değil. İşte 11 alternatif bakış açışı. Bakalım bu garip ve radikal manifestoya ne tür tepkiler gelecek:

Babil Kulesi Internette

SHiBuMi

Geçenlerde Internet üzerinde kullanabileceğiniz kaliteli bir İngilizce-Türkçe sözlükten bahsetmiştim. Geçen hafta bir dergi CDsinden çıkan çok daha geniş kapsamlı, yalnızca internete bağlıyken değil, bağlı olmadan da kullanabileceğiniz ve oldukça kolay bir kullanıma sahip bir sözlük programı buldum. Adı Babylon.

Semantik Web ile Türkiye - ABD Kıyaslaması: Ursula K. LeGuin ve Oğuz Atay

FZ

Basit bir soru: X ülkesinin vatandaşı olan yazarları ve her birisinin kitaplarının listesini getir.

Süre: 2 dakika.

Yukarıdaki işi bir programcı olarak nasıl yapardınız? Mesela X = Türkiye.

Çok basit bir soru gibi görünüyor.

Acaba gerçekten öyle mi? İsterseniz bir deneyin. ;-)

İsterseniz süreyi 20 dakikaya çıkaralım. Yahut 2 saate. Kaç yazarın kaç kitabını getirebilirsiniz? Ne kadarlık bir bilgisayar kodu yazmanız gerekir, o kod hangi kaynaklara bağımlı olur, ne kadar sürede çalışır?

Şimdi siz bunu düşünedurun, dbpedia.org'a SPARQL sorgulama dili ile birkaç soru soralım ve sonuçlarına bakalım:

Devamı: burada...

Captcha Mucizesi

anonim

Dünyada insanoğlu tarafından hergün 60 milyona yakın CAPTCHA çözümlemesi yapılıyor. Her bir CAPTCHA çözümlemesi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Tek başına bakıldığında çok kısa gözüken bu süre 60 milyon işlemle çarpıldığında 1 günlük iş saati kaybı 150.000 saati buluyor. Peki harcanan bu eforu faydalı bir ürüne dönüştürmek mümkün mü? Yakın zamanda birçok sitede görmeye başlayacağınızı tahmin ettiğim Recaptcha isimli küçük ve çok yaratıcı bir web uygulaması, bu kayıp saatleri insanlığın bilgi arşivinin sayısallaştırılıp çok daha geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlayarak bizlere tekrar kazandırıyor.

Opera Artık Tamamen Bedelsiz ve Reklamsız

wizzyfx

Opera internet tarayıcısının bedelsiz olarak dağıtımına başlandı.