Scala Toplantıları

0
tongucyumruk
Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Görüşler

0
okanakyuz
Darısı clojure ve common lisp kullanıcılarının başına :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby

Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi / Kış 2007 Eğitim ve Seminerleri

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde kış eğitimleri/seminerleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan GNU/Linux eğitimlerinin de yer aldığı program hakkında detaylı bilgiyi CAS web sitesinde bulabilirsiniz.

Fonksiyonel Programlama Semineri - II. Bölüm

FZ

Bu akşam İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 19:00'da CAS'ta Emre Başar, fonksiyonel programlama anlatmaya devam edecek. Serinin ilk eğitimini kaçıranlar için kısa bir tekrar olma ihtimali var.

cas.bilgi.edu.tr'daki egitimlere göz atmayı unutmayin, başka güzellikler de var.

Fazlamesai.net Ankara´da!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 30 Mayıs'ta düzenlediği bir seminerde Fazlamesai.net tam kadro bulunacak. Fazlamesai.net projesinin gelişimi, uygulanması, çeşitli serbest yazılımlar vasıtasıyla hayata geçirilmesi anlatılacak. 18.30'da başlayacak olan seminer Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nde.

Haliç Üniversitesi Linux Semineri

hsahbal

Haliç Üniversitesi Haliç Yerleşkesi'nde 31 Mart Pazartesi günü 15:00-17:00 arasında Enver Altın tarafından "Linux ve Özgür Yazılıma Giriş" konulu seminer verilecektir.