Sakarya GNU/Linux Seminerleri Internet´ten Yayınlanıyor!

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği'nin Sakarya Üniversitesi'nde 3-4-5 Mart tarihlerinde düzenlediği GNU/Linux seminerleri Sakarya Kampus FM'in katkılarıyla tüm etkinlik boyunca internetten canlı olarak dinlenebiliyor. Radyolarınızı mms://www.kampusfm.sakarya.edu.tr/linuxseminer adresine ayarlayın.

Görüşler

0
anonim
herşey güzel de bizde radyo denen araç gereç ve ekipman mevcut değil dolayısı ile dinleme olasılığımız yok ve bunun sıkıntısını yaşıyoruz


0
FZ
Mesajı bir daha oku istersen ;-)
0
redial
yayin ip bandindan yapiliyor :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İNETD Python ile Programlama Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Python ile Programlama" seminerini Oğuz YARIMTEPE veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.

Seminer: Ajax araçları

anonim

Konu: Ajax araçları
Yer: ODTU Teknokent Ikizler Konferans Salonu
Zaman: 1 Haziran Perşembe Saat 16:00 Sure 1.5-2 saat
Bu sunumda Ajax konusunda günümüzde kullanılan kütüphaneleri kısaca inceleyeceğiz:
ScriptAculoUs, Dojo toolkit, DWR, Prototype, Behaviour, Ajax Anywhere, OpenRico, Sajax, Json, Google Web toolkit, Microsoft Atlas, Araçlar (dom inspector,javascript debugger, unit tester vs)

Dünya Plone Günü - 2009

anonim

Plone, önde gelen, açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemlerinden biridir. İçerik yönetim sistemleri, bir yandan günün teknolojik şartlarını yerine getiren, kaliteli web sitelerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini, diğer yandan da teknik bilgisi olmayan kullanıcıların bu sitelere kolayca içerik katkısı yapabilmelerini sağlayan uygulamalardır.

Ajax Teknolojisi ve Rakun XML Uygulama Platformu

yenimo

Ajax Teknolojisi ve Rakun XML Uygulama Platformu semineri Evrim Özçelik tarfınan 30 Kasım Çarşamba akşamı, Genç Girişimciler Kulübü'nde verilecek.

Efsane Bilgisayar Bilimci Prof. Rusins Freivalds'ın Boğaziçi'ndeki Semineri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Prof. Cem Say bildiriyor:

"Letonya Bilimler Akademisi üyesi ünlü TCS'cı Rusins Freivalds (1975'te olasılıksal algoritmaların deterministik olanlara bir üstünlüğü olduğunun ilk ispatını yaptı, 1981'de sonlu bellekli ve "az hatalı" olasılıksal makinelerin sonlu bellekli deterministik makinelerden daha güçlü olduğunu ispatladı, state sayısı avantajının boyutunu da daha yeni ispatlamış görünüyor,) 17 Kasım Pazartesi günü bölümümüzü ziyaret edecek, sanırım saat 14'te de bir seminer verecek (özet aşağıda). Davetlisiniz."