Sakarya GNU/Linux Seminerleri Internet´ten Yayınlanıyor!

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği'nin Sakarya Üniversitesi'nde 3-4-5 Mart tarihlerinde düzenlediği GNU/Linux seminerleri Sakarya Kampus FM'in katkılarıyla tüm etkinlik boyunca internetten canlı olarak dinlenebiliyor. Radyolarınızı mms://www.kampusfm.sakarya.edu.tr/linuxseminer adresine ayarlayın.

Görüşler

0
anonim
herşey güzel de bizde radyo denen araç gereç ve ekipman mevcut değil dolayısı ile dinleme olasılığımız yok ve bunun sıkıntısını yaşıyoruz


0
FZ
Mesajı bir daha oku istersen ;-)
0
redial
yayin ip bandindan yapiliyor :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Sanal Özel Ağ Sunucuları (VPN)

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. 15:00'de başlayacak seminerde, sanal özel ağ sunucularının (VPN) mimarileri, kullanım amaçları ve Linux üzerinde sunulabilecek çözümleri anlatılıyor. Özgür sanal özel ağ sunucuları arasında yer alan FreeSWan, PoPToP ve OpenVPN'e değinilecek ve alternatif çözümler tartışılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

INET-TR 2003 İçin Geri Sayım Başladı: 11-13 Aralık

FZ

Türkiye'de Internet ve bilgi işlem teknolojileri ile ilgili grupları biraraya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri ile toplumsal verimliliği arttırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen geleneksel INET-TR konferansı bu sene yine pek çok deneyimli konuşmacıya evsahipliği yapacak.

Benim en çok dikkatimi çeken başlıklardan birkaçı: Mono ile C#/.NET, E-Posta Sunucularda Filtreleme, Linux 2.6 Çekirdeği ve Güvenlik, Linux ile Gömülü Sistemler ve Linux ile Kablosuz (Wireless) Ağlar.

Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Düzeltme: Dr. Akgül´ün yolladığı e-postayı biraz karışık bir kafa ile okumak sureti ile yanlış bilgilendirme yapmışız, Turquaz ve Samba seminerleri INET-TR kapsamında ve belirlenen tarihlerde değilmiş. Uyarısı için Doruk Fişek´e teşekkür eder, gereksiz heyecan ve yanlış bilgilendirme için en içten özülerimizi sunarız.

Linux Semineri : LDAP Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 8 Mart Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Bilgilerin bir dizin yapısında tutulması sayesinde yapılabilecek çeşitli uygulamaların anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Marmara Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Marmara Üniversitesi Linux Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 3 haftalık bir seminerler dizisi düzenleniyor.

İNETD PostgreSQL Veritabanı Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği (İNETD) tarafından PostgreSQL Kullanıcıları Derneği desteği ile 09 Aralık 2006 tarihinde PostgreSQL Veritabanı Semineri yapılacaktır.
Konuşmacı : Devrim GÜNDÜZ