Phoenix 0.5 (Naples) çıktı

0
conan
Mozilla'nin kodundan yola çıkılarak yaratılan web browser phoenix'in yeni versiyonu çıktı. Bu sürümde birden fazla homepage, 5 düğmeli intellimouse desteği, akıllı sidebar özelliği, download, history, ulaşılabilirlik, performans, stabilite, konularında iyileştirme, program boyutlarında ve hafıza kullanımında küçülme gibi bir çok yenilik var.

Sürümlerine buradan, Sürüm notlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Phoenix'i 0.4 sürümünden beri hem Linux'de hem Windows'da günlük browserım olarak bir kaç aydır kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Bir browser'in görevininin internette web sayfalarını gezmenizi sağlamak olduğunu düşünüyorsanız, mutlaka phoenix'i indirin. Çok hafif, çok sakin, popuplari bloke eden, nefis keyifli bir browser bu.

İlgili Yazılar

Mozilla Deer Park Alpha 1

slowhand

Mozilla, Deer Park' olarak adlandırdığı Firefox'un yeni jenerasyonun test versiyonunu yayınladı.

Firefox’ta da açık çıktı

everestk

6 Ocak 2005 — Açığın, internet dilinde ‘phishing’ olarak bilinen kimlik ve şifre hırsızlığına olanak sağladığı belirtildi. Açık, Firefox kullanıcısı bir siteden bir indirme yaptığı zaman çıkan diyalog kutusunun taklit edilmesine olanak veriyor. Uzmanlar açığın Firefox kullanıcılarını ‘phishing’ hacker’larına karşı korumasız hale getirdiğini belirtiyor.

Mozilla 1.1 çıktı

conan

Yeni mozilla'daki değişiklikler ana başlıklarla şunlar:
  • Daha sağlam bir motor ve kullanıcı arabirimi.
  • CSS, DOM ve HTML standartlarina daha fazla uyumluluk.
  • Yeni ve çarpıcı Windows ikonları.
  • MS Dialup Networking (çevirmeli ağbirimi miydi? :) tetikleme.......
  • Biz de bir gazeteye Mozilla Firefox için tam sayfa reklam verelim!

    anonim

    spreadfirefox.com'dan bir bomba daha: Firefox için gazeteye tam sayfa reklam.
    Biz de böyle birşey yapabilir miyiz?

    Fazla değil ama benden 20 milyon (20 YTL) çıkar. Bazı firmalar da destek olabilir sanırım. ;-)

    Mozilla 1.0´ın Win32 OS´lar için eksikleri tamamlandı

    crematorium

    Bildiğiniz gibi Mozilla 1.0 çıktı ve FZ'nin söylediği ve benim deneyip gördüğüm kadarıyla Win32 OS Kullanıcıları için önemli iki eksiklik var birisi FLASH Plug-in'i diğeri ise Java Plug-in'i. Bu iki plug-in'i bulup kurdum artık Mozilla 1.0 kusursuz ve sorunsuz olarak çalışmakta hepinize hayırlı olsun... :)

    Plug-In'leri aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz...
    Java Plug-In
    FLASH Plug-In

    Hepinize Kolay Gelsin
    "Crematorium"