Penguenler Türkiye´yi dolaşmaya devam ediyor

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği çeşitli şehirlerde seminerler düzenlemeye devam ediyor. Penguenler 14-15-16 Nisan'da Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde, 21-22 Nisan'da Eskişehir'de Osmangazi Üniversitesi'nde, 7-8 Mayıs'ta Gaziantep'te Gaziantep Üniversitesi'nde seminerler verecek. Her zaman olduğu gibi seminerler herkesin katılımına açık ve ücretsiz.

İlgili Yazılar

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Etkin Katılım Çağrısı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 11-14 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde düzenlediği 5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği için etkin katılım çağrısı yapıldı. Şenlikte davetli konuşmacıların yanı sıra katılımcıların bildirilerine, seminerlerine ve özgür yazılım proje ve gruplarının düzenleyeceği çalışma toplantılarına da yer verilecek. [ Detaylı Bilgi ]

Ankara Universitesi Linux Seminerleri

hcg

Ankara Üniversitesi Fen Fakülteliler Bilişim Topluluğu ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 28-29 Mayıs tarihlerinde A. Ü. Eczacılık Fakültesi'nde Linux seminerleri düzenleniyor.

Batman Üniversitesi II. Bilişim Teknolojileri Konferansı Linux Seminerleri

hcg

Batman Üniversitesi II. Bilişim Teknolojileri Konferansı 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İzmir´de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Ensititüsü Bilgisayar Topluluğu bugün (27 Mart Perşembe ) Gülbahçe Kampüsü'nde bir linux semineri düzenliyor. Seminerde Onur Küçük tarafından katılımcılara Linux İşletim Sistemi hakkında bilgi verilecek. Saat 13:15'te başlayacak seminere katılım ücretsiz, ayrıca katılımcılara Knoppix CD'si hediye olarak verilecek.

Ulaşım : Üçkuyular'daki garajdan yarım saatte bir kampüse araç bulunmaktadır.

Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü @ Yeditepe Üniversitesi

mustafassf

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene ilkini 8 Nisan'da düzenleyeceğimiz "Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü" adlı etkinliğimiz, "Açık Kaynak", "Özgür Yazılım" gibi terimler hakkında, bilgilendirme ve bilinçlendirme, bilgisayar okuryazarlığını artırma amacıyla gerçekleştirilecektir. Konularında uzman kişilerin katilacağı etkinliğimize herkes davetlidir.

Detaylı bilgi için : http://open.yuenc.org