Pardus 1.0 RC1 sürümü duyuruldu

0
anonim
ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/rc1/

26 Aralık 2005 tarihine doğru bir aşama daha bitirildi. Testler ne kadar fazla olursa (malum imece) sonuç o kadar iyi olacaktır. Sorunlar bugs.uludag.org.tr ye bildirilebilir.

Herkese hayırlı olsun..

Görüşler

0
anonim
HP nx9030 laptop'a kuruyorum bakalım nasıl olcak?
0
zekeriya_akyildiz
Birde şu RC1 için sıkı bir inceleme yapan sitemiz olsada kurmaya üşenenler en azından ne kaçırdıklarını bir görse.
http://distrowatch.com/table.php?distribution=pardus
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pardus 1.0 BETA Çıktı!

loker

Yol haritasına uyumluluk devam ediyor... Pardus 1.0 Beta ftp sunucusunda yerini aldı. Nihai sürümde olması hedeflenen tüm özellikleri barındıran beta sürüm, kritik hataların ve kararlılık sorunlarının bulunması amacıyla yayınlanıyor.

Pardus'un İlk Ayı

bahadirkandemir

Pardus'un duyurulmasından bu yana tam bir ay geçti. Peki yaklaşık bir aylık süreç içerisinde neler olmuş?

Pardus için henüz herkesin adını duyacağı bir tanıtım kampanyası başlamadı ve Pardus sadece halâ Internet'ten indirilebilir durumda. İnsanların "bir Pardus alabilir miyim?" diyerek içeri girip gerçekten bir Pardus ile terk edebilecekleri bir satıcı teorik olarak, yok. Fakat bunlar insanların Pardus'tan haberdar olmasına ve onu denemelerine pek de engel olmamış görünüyor.

CHIP'ten Pardus CD'si

makif

CHIP Dergisi Ocak 2007 sayısında Pardus 2007 CD'si veriyor.

Böylece hem GNU/Linux işletim sistemini denemek isteyen hem de MS Windows kullananıcısı olan dergi okurları da kolayca merak ettikleri bazı sorulara cevap bulabilecekler.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=2626

linux.com: Türkiye'nin Pardus'u Kolay Kullanılabilir

ersin2k

www.linux.com'da Pardus incelemesi yapılmış. İncelemede Pardus un inanılmaz bir şekilde kolay olduğuna işaret ediliyor. Pisi ve Tasma tanıtılıyor. Dikkat çeken diğer bir nokta ise KNazar programı :)

Pardus Yuva Yapmaya Başladı

loker

Uludağ projesinin şemsiye ürünü Pardus Şubat ayında duyurduğu Çalışan CD'nin ardından bir de hata düzeltme sürümü yayınlamış sonra da kurulan sürüm için hazırlıkları hızlandırmıştı. Bu hedefe doğru son düzlüğe girdiğimizi kök dosya sisteminin (rootfs) 0.0.6 sürümü ile öğrendik.