Palm için RTS

0
redogre
İsmi henüz bilinmeyen bir firma Palm için Real Time Strateji üreteceğini açıkladı.
Şu anda alt yapı çalışmaları yapılan oyun her halde bayağı ilginç olacak..
Firma haritalar, oyun arayüzü ve ünite tasarımları için 20.000$ ayırmış... Herhalde toplantıda çaktırmadan birbiriyle kapışan işadamları göreceğiz yakında...
PDA

İlgili Yazılar

PalmOS artık Linux üstünde koşacak

sundance

PalmSource (PalmOS'un yazılım tarafını geliştiren şirket) tarafından Linux camiasına istinaden Bruce Perens'e gönderilen bir açık mektup yayınlandı.

Mektupta, bahsedilen temel konular;
-PalmOs'un bundan sonra Linux kerneli üzerine bir shell olarak yerleşeceği,
-Bunun için China Mobile Soft isimli bir firmanın satın alındığını
-Fakat PalmOs'un kodunun açılmayacağı

Bu hareketin sebebi olarak da PalmSource şirketi, Linux'un bundan sonra gömülü işletim sistemi pazarında çok hızla ilerleyeceğini öngördüklerini ve Palm'dan sonra cep telefonu pazarına gelmesinin de uzun sürmeyeceğini, bu değişimin bir parçası olmak istediklerini belirtmişler.

AxDroid - Dell Axim x51v üzerinde Android!

anonim

Google Android mobil işletim sistemi birkaç yıl önce üretimi durdurulan ve halen en güçlü PDA'lerden biri olan Dell Axim x51v üzerinde çalıştırabildim.

Dungeon Master Pocket PC'de

sundance

Eski Amiga'cılar gözünüz aydın. AD&D'nin gelmiş geçmiş en özgün oyunlarından biri Dungeon Master, artık PocketPC'de. Hem de aynen Amiga'da olduğu gibi.

Yok beni kesmez, diyenler için tabi ki Chaos Strikes Back de var.

AutoPC! Artık arabalarımızdan da mail indirebiliyoruz!!

larweda

Sabah işe giderken korkunç bir trafik içerisindesiniz. Boğaziçi köprüsünün üzerinde zıplaya zıplaya giderken otomobilinizin torpido gözüne doğru fısıldayıveriyorsunuz. "Abuzer, Mecidiyeköy mü Beşiktaş mı daha kalabalık bir kontrol et, sonra e-postalarımı indir, reklam olanları silip geri kalanları oku, bu arada da şu radyoyu değiştir, bu sunucudan sıkıldım!"

Quake II cepte

anonim

Dan East isimli yazılımcı, Quake II yı cep bilgisayarına uyarladı. Sonunda artık işyerinde veya otobüste hatta trende kısacası her yerde istediğimizde Quake II oynayabilecegiz.

Screeshot ve detaylı bilgi