Kol Saatinde PalmOS

0
anonim
Saatiniz hangi işletim sistemini kullanıyor? "Ne biçim soru bu yahu?" gibi bir cümleyi kurmanız artık biraz zor gibi. PalmOS saatlere de girmiş durumda. Üstelik 33 Mhz'lik bir mikroişlemci ve 2MB ana hafıza ile birlikte.

Editörün notu: FM => Alabildiğine "geek" (as geek as possible ;-)
PDA

Görüşler

0
tongucyumruk
IBM'in Linux çalıştıran kol saati dururken, bunun yüzüne bakmam hiç kusura kalmasın Fossil veya Palm Inc. Ah bir de IBM o saati satsa nefis olacak ama...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OPIE 1.0 Sürümüne Ulaştı

anonim

"The Open Palmtop Integrated Environment (OPIE)" projesi 1.0 sürümüne ulaştı ve sistem şu an kullanılabilir durumda. Opie el bilgisayarları için geliştirilmiş bir GPL lisanslı bir grafik kullanıcı arabirimi. Opie XML, IRDA, Bluetooth gibi birçok teknolojiyi destekliyor. Bunun yanında bir multimedya oynatıcı , konqueror web tarayıcı ve PDF okuyucu, IRC istemcisi, e-kitap okuyucu, gibi birçok yazılımı da standart olarak beraberinde getiriyor. Ayrıca bir çok PDA yı destekleyen ve çoklu dil desteğine sahip Opie hakkında daha ayrıntılı bilgi ve ekran görüntüsü için buraya bakabilirsiniz.

Palm için RTS

redogre

İsmi henüz bilinmeyen bir firma Palm için Real Time Strateji üreteceğini açıkladı.
Şu anda alt yapı çalışmaları yapılan oyun her halde bayağı ilginç olacak..
Firma haritalar, oyun arayüzü ve ünite tasarımları için 20.000$ ayırmış... Herhalde toplantıda çaktırmadan birbiriyle kapışan işadamları göreceğiz yakında...

Quake II cepte

anonim

Dan East isimli yazılımcı, Quake II yı cep bilgisayarına uyarladı. Sonunda artık işyerinde veya otobüste hatta trende kısacası her yerde istediğimizde Quake II oynayabilecegiz.

Screeshot ve detaylı bilgi

Pocket PC vs. Palm

elrond

Web'te biryerlerde enteresan bir istatistik buldum.
2000 yılının 2. çeyreği ve 2001 yılı 2.çeyreği arasındaki satışlarla ilgili bir istatistik.
Kamuoyuna "PocketPC Summit" te Ben Waldman tarafından açıklanmış. (Ek bilgi:Bu arkadaş MS'nin Mobile Devices Vice President'i.
Bilin bakalım nerden araklamışlar bu amcamı...

Palm için ilk adam gibi RPG Adventure!

larweda

Palm-OS için bir RPG oyunu var artık, Gasgorf Software adında bir firma, (ki sadece iki kişiden oluşan bir firma bu; ikisi de kendi işlerinin yanında bu işi yapıyorlar!) Ackeron, Dark Sun adında bir oyun çıkardı.