Nintendo da Microsoft gibi yeni oyun konsolunun çıkış tarihi ve fiyatını duyurdu

0
sidar
Microsoft'un XBox haberlerinden sonra, Nintendo da yeni oyun konsolu Game Cube'un piyasaya çıkış tarihi ve çıkış fiyatlarını duyurdu. Buna göre Nintendo Game Cube 199$ gibi rekabetçi bir fiyattan 5 Kasım 2001'de piyasaya sunulacak, ve tüm oyunlar sabit 49.95$ fiyata sahip olacaklar. 199$ gibi çok ekonomik bir fiyattan satılacak Nintendo, bakalım Microsoft'un XBox'una kafa tutarken Türkiye'deki silik halinden de kurtulabilecek mi...
url: http://www.nintendo.com

İlgili Yazılar

Parçalanmış Yakut: Yeni Bir Oyun Geliştirme Çatısı

FZ

Shattered Ruby, Ruby kullanarak oyun programları geliştirilmesini sağlayan bir programlama çatısı.

Sistemle ilgili öğretici belgeler, teknik destek forumları ve API belgelerine erişmek mümkün.

WarCraft III`ten bir sahne

anonim

Blizzard "WarCraft III: Reign of Chaos"un bir savaş sahnesinin screenshot'ını dün akşam itibari ile internete koydu, artık şu oyun gelsede oynasak. (Editörün notu: Görüntüler hakikaten inanılmaz gözüküyor, ama Blizzard Starcraft'ta başardığı oynanılabirlik ve güç dengesini bunda da başarabilir umarım)
Screenshot: küçük boy , büyük boy

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

The Matrix oyun oluyor, sizde bir parçası olun...

redogre

http://www.shiny.com yeni Matrix filmini konu alan bir oyun üzerinde çalışıyor.
Oyun ile ilgili çok fazla bilgi yok ama daha güzeli var. sroch@shiny.com mail adresinden silah ve çeşitli objeler için 3 boyutlu modellerinizi satın alıyor. Tek şart gönderdiğiniz jpeg lerin diğerlerinden daha iyi olması. Ücret pazarlıkla belirlenecekmiş. Teslim aralığı 2001-07-01 - 2001-11-01 ve 3Ds Max benzeri bir programla yapacağınız düşük yüzeysayısına sahip modellerin texturelerinin 512x512 olması gerekiyor.
Detaylı bilgi http://www.shiny.com ve http://www.gamasutra.com adresinin "contract work" bölümünde var. Yanlız gamasutraya üye olmadan detayları göremiyorsunuz... Kimbilir belki de bir çok genç tasarımcının hayatının fırsatını yaratır bu oyun.....

World Cyber Games Türkiye Finalleri Sona Erdi

anonim

(hurriyetim.com) Önümüzdeki ay Güney Kore´de yapılacak olan Dünya finalleri öncesinde Türkiye´yi temsil edecek olan oyuncular, Maslak Princess Otel´de gerçekleşen turnuvada belirlendi. Geçen yılın şampiyonu Vendetta takımının üst üste iki kere yenilerek elenmesi herkes için sürpriz oldu.