Neden Ordu Parası ile Araştırma Yapılmaz?

0
butch

Görüşler

0
diver
hehehe :) bu sefer güzel olmuş...
0
Betelgeuse
Konuşma balonlarının içini
"Bak ulusal linux yaptık, özgür yazılım vb..."

"Hımm, aferin, şimdi bununla asker kaçaklarını yakalayayım ben!" şeklinde de değiştirsek aynı mesajı verir sanki...

Sayfalar dolusu yazı ile anlatılabilecek bir şeyi birkaç kare ile anlatabilmeyi başarmışsınız, güzel olmuş...
0
ersin2k
En az yorum yapılan (fm Kare) olmuş. Neden acaba :)

...
Kapı çalıyor hayırdır...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM Karma

butch

Fazlamesai.net'e 6 yıl önce, "keşke şöyle bir site olsa da okusak" diyerek başladık. Bütün bu süre içinde en büyük önceliğimiz paylaşımı maksimum düzeyde tutmak oldu; uzun süre yorum yapmak için üyeliği zorunlu tutmadık, hiçbir kullanıcıyı siteden atmadık, hakaret içeren yorumları silerken bile tereddüt ettik "acaba bir ufak bilgi kırıntısı dahi olsun yok ediyor muyuz?" diye.

FBI 10 yıl önce OpenBSD IPSEC 'e gizli arkakapılar(backdoors) ekledi!!

y0rk

GoVirtual Education CEO'su Gregory Perry FBI ile imzaladıgı NDS in bitiminden hemen sonra bir itirafta bulundu. 10 yıl önce FBI tarafından OpenBSD IPSEC içersine birden fazla backdoor yerleştirdiklerini duyurdu. openbsd kullanan vpn ve firewall lar artık güvenli degil, VMWare VSphere in durumu ise tartışılır duruma geldi.

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

3, 2, 1 Motor

butch

Fazlamesailerle yaklaşık iki ayı geride bıraktık. Varlığı sayesinde iyiden iyiye gececi olduk. Bir iki teknik aksaklık dışında test yayınını bitirmek için bir engel yok sanırım. Artık hareket zamanı. Fakat bunu yapmadan önce bir kez daha tartışalım bence fazlamesai.net nedir, amacına ulaşması için neler yapmalıyız.

İnternetin sesi

ninja-g

'icqphone'u ilk keşfettiğim günlerdi..'Nettophone' sayesinde internetten herhangi bir telefonu arayıp konuşabiliyorsunuz. Hemen denedim. Bir arkadaşımı cepten aradım. Çalışıyor... Sonra normal telefonlarda da çalışıyor mu diye kendimi aradım. Zırrrr zırrrr... salonda telefon çaldı. Çalışıyordu... Tam bilgisayarın başından kalkıp açmak için yanına giderken elektrikler kesildi! Telefon çalmaya devam etti. Ahizeyi kaldırdım. Hiç ses yoktu diyemem. Bağlantı kurulmuştu. Çok hafif bir uğultu vardı, artık interneti dinliyordum...