NASA, Scientific Visualization Studio ile 1880'den 2006'ya sıcaklık değişimi

0
RoR

Görüşler

0
Thiras
Eğer bu ısınmamış halimizse artık avrupa ocak yerine asfalt kullanacak herhalde.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

The Pirate Bay'e dava (yine)

tongucyumruk

İsveç kaynaklı BitTorrent sitesi The Pirate Bay'e bir kere daha dava açıldı. Bu seferki davanın ilginç yanı ise dava belgelerinin toplamda 4000 sayfa olması. Karşılaştırmak gerekirse, İsveç'te açılmış en büyük cinayet davalarından birinin dosyası 1500 sayfa.

Çok küçük bir dünyada yaşıyoruz artık!

sundance

Gerçekten de Internet dünyayı küçültüyor. Eğer öyle olmasaydı, Holland Car'ın Etyopya'ya satmaya başladığı süper şahane Dodge görünümünde Docc arabalardan haberimiz olabilir miydi?

Hala uyuklayanlar, direksiyondaki ambleme dikkat etsinler...

İngiliz Hükümeti Alan Turing'den Özür Diledi

auselen

10 Eylül 2009 tarihinde, yani Alan Turing'in ölümünden 50 yıl sonra İngiliz başbakanı Gordon Brown ünlü matemetikçiye yapılanların korkunç olduğunu kabul etti.
Özür metni
Alan Turing

Ceza: MS Windows Kullanmak!

tongucyumruk

Gereği düşünüldü. Star Wars Episode III filmini sinemalarda gösterime girmesinden 6 saat önce torrent sitelerinde yayınlayarak fikri mülkiyet suçu işleyen Scott McCausland'in gözetim süresi boyunca MS Windows kullanmasına karar verildi.

Green Peace'ten Elektronik Firmalarının Yeşillik Karşılaştırması

auselen

Greenpeace'in sitesinde bulunan karşılaştırmada yakından tanıdığımız bir çok elektronik firmasının 'yeşil' ürünler konusunda ne kadar hassas olduğunu görebilirsiniz.

Microsoft'tan Nokia'ya bir çok firmanın bulunduğu bu sayfada firmalar Greenpeace'in belirlediği kriterlere göre sıralanıyor.