MultiServis Türkçe Web Server Paketi Piyasada!

0
anonim
MultiServis Türkçe Web Server Paketi Kullanıma Sunuldu!

MultiServis Türkçe Web Server 'NuSphere® MySQLTM',
Başlarken ürünü web uygulamaları yapmak için yeni teknoloji ile geliştirilmiş, güvenilir ve maliyetsiz bir MySQL, Apache web server, PHP ve Perl tümleştirilmiş yazılım ailesinin birleşik halidir.

MultiServis Türkçe Web Server Paketi içeriği;
----------------------------------------------
Bu program aşağıdaki bileşenleri içermektedir:
MySQL 3.23.44 (Gemini Tabloları ile)
MyODBC
MM.MySQL.JDBC
Perl 5.6.1
Apache 1.3.22 mod_perl ve mod_ssl
PHP 4.0.6
Yönetim WebSitesi
phpMyAdmin 2.2.5
Örnek Uygulamalar
Dcp-Portal
PhpNuke
Phpweblog
Basit İçerik Yöneticisi
E-ticaret Paketi
Müşteri Takip Programı
Arama Motoru
-----------------------------------------------

MultiServis Türkçe Web Server Paketi şu anda Windows versiyonu olarak sunulmuştur.
Yaklaşık olarak 3 hafta sonra Linux versiyonuda sunulmuş olacak.
Desteklenen Platformlar

Windows 95/98/NT/2000, diğerleri:

Windows 2000
Windows NT
Windows ME
Windows 98
Windows XP

MultiServis Türkçe Web Server Paketi'nin ikinci sürümünde ise Dünyada ilk defa Mobil(cep..) araçlar ile Server yönetimi ve rapor alma gibi işlemleri istediğiniz yerden yapabileceksiniz. Bu konudaki çalışma kısa bir süre sonra MultiServis.Net'ten duyurulacak. İlk aşamada cep telefonunuzla dünyanın herhangi bir yerinden sunucunuzu başlatma-kapatma, rapor alma ve sunucu yönetimini gibi konularda bir ilki yaşayacaksınız.

MultiServis Paketi kurulum ve çalışma ekran görüntüleri:

Kurulum;
Görüntü_1 Görüntü_2 Görüntü_3 Görüntü_4
Görüntü_5 Görüntü_6 Görüntü_7

Çalışma ve Uygulamalar;
Görüntü_8 Görüntü_9 Görüntü_10 Görüntü_11
Görüntü_12 Görüntü_13 Görüntü_14 Görüntü_15
Görüntü_16 Görüntü_17 Görüntü_18 Görüntü_19
Görüntü_20 Görüntü_21 Görüntü_22 Görüntü_23
Görüntü_24

İndirmek İçin Tıklayın...

Görüşler

0
anonim
iyi güzel söylemişinizde verdiğiniz linklerde bir çalıssa....
0
anonim
Merhaba;
Şu an sorunsuz çalışıyor. Site band limitini aşdığı gerekçesiyle bir süreliğine kapalı kalmıştı. Şu an sorunsuz çalışıyor..
0
anonim
YÜKLENM0YOR AMA
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni bir YSA Eğitme Algoritması

FZ

Idaho State University´deki Vitit Kantabutra ve ekibi YSA (Yapay Sinir Ağları) sistemlerinin eğitilmesi için yeni ve öncekilere kıyasla çok daha yüksek performanslı ve doğru çalışan bir eğitim algoritması geliştirdiler.

Ruby On Rails ve J2EE Üzerine developerWorks Makalesi

neikos

IBM developerWorks adresinde Rails ile J2EE mimarilerini karşılaştıran yeni bir makale yayınlandı. Makale, Rails ile Tomcat + Struts + Hibernate'den oluşan bir J2EE mimarisini karşılaştırıyor.

Özellikle J2EE'ye aşina olan ve Rails ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için yararlı bir makale.

Yapay Zeka ve GAWK

FZ

Neden Yapay Zekâ için GAWK?

YZ programlama sınıfında kullandığımız programlama dilinin GAWK olduğunu duyan insanların çoğu epey şaşırıyor. Bunu anlayabiliyorum. Evet, GAWK kullanıyoruz. GAWK, Aho, Weinberger ve Kerninghan tarafından geliştirilmiş ve pek çok kişi tarafından programlama dili olarak bile kabul edilmeyen şu eski kalıp tanıma dilinin Gnu versiyonudur. PERL veya TCL örneklerinde olduğu gibi pek çok kişi bu dili "scripting dili" olarak ele alır. İçinde nesneler yoktur, fonksiyonel değildir, gömülü olarak mantık programlama öğelerini barındırmaz. İnsanların şaşkınlığı şunları duyunca tam bir kafa karışıklığına dönüşüyor: (a) her ne kadar öğrenciler projelerinde istedikleri dili kullanma hakkına sahip olsalar da; (b) sadece tek bir istisna hariç, en iyi sonuca ulaşan öğrenciler GAWK ile proje geliştirenler (not: söz konusu istisnanın sahibi PASCAL kullanmış olan bir programcı, kendisi şu anda NSF bursu ile Harvard'da matematik doktorası yapıyor.) C, C++ ve LISP programcıları GAWK ile çalışanların performanslarına yaklaşamadılar (PROLOG ve JAVA kullanarak proje yapan bir öğrencimiz çıkmadı henüz).

Özgür Dünya ve Müzik Eğitimi: GNU Solfege

FZ

Son kiii üç dört!

GNU Solfege, GNU/Linux ve MS Windows sistemler üzerinde çalışan bir solfej ve kulak eğitimi yazılımı.

Melodik ve armonik aralıklarını tanımak, aralık boylarını kıyaslamak, bilgisayarın gösterdiği aralıkları söylemek, akorları tanımak, akorları söylemek gibi konularda kullanıcıyı eğitmeyi amaçlayan program sonsuz sabırlı bir müzik eğitmeni olarak görevini yerine getirmeye çalışıyor.

Yazılımın dokümantasyonunu okuyup daha çok bilgi sahibi olabilir, ekran görüntülerine bakabilir ya da UNIX Review dergisinden Marcel Gagné'nin GNU Solfege eleştirisine göz atabilirsiniz.

Sylpheed: Hızlı, Sağlam, Kaliteli

conan

Bir süredir mail okuyucusu (okutucusu daha doğru sanırım :) olarak Sylpheed kullanmaktayım. Hiroyuki Yamamoto'nun bu harika yazılımını biraz olsun tanıtabilmek için bu yazıyı yazmaya karar verdim.