MS Apple'ı Haritadan Sildi mi?

0
zilog
The Register'deki bir makalede , Microsoft'un uydu görüntülerinde Apple'ın merkezinin silindiği iddia edildi. Apple merkezinin olduğu bölge, MSN Virtual Earth'a göre burası, Google Maps' a göre ise burası!

Görüşler

0
ae
Silmekten çok bana MSN deki harita eski gibi geldi, oradaki bir çok parsel boş duruyor. Google'ın haritasında ise o çevredeki boş parseller evler ve büyük binalar ile dolu.

Zoom out yapıp bakınca daha net görülebilir demek istediğim. Görüntüye uzaktan bakınca Apple adres olarak görülüyor msn zımbırtısında. Eski haritayı bilerek mi koymuşlar bilemem ama habercinin gaz vermeye çalışması gibi geldi bana :)

Sevgilerle
0
zilog
Aslında dediğiniz doğru. Eski harita kullanmışlar. Bir çok sitede haber böyle bir yaklaşımla verildiği için ayrıntıları atlayarak yazdım. Mesela ikiz kuleler de yerinde duruyormuş...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni windowz böyle olacakmış görmemiş olanlara duyurulur

TLG

yeni windowz görüntüleri ve kullanımı hakkında bi link gördünde bunu fazlamesaicilerle paylaşayım istedim
Yeni windowz
bide tartışma çıkarmak amaçlı değil sadece 6.his Micros~1 un linux çekirdeği kullanma ihtimali nedir acaba merak ettim ;-) tahmini olan varmı :-)
Saygılar TLG;

Türkçe MSDN Kampanyası

mentat

Microsoft Teknolojilerini kullanan yazılım geliştirici, sistem yöneticileri ve öğrencilerin başvuru kaynağı MSDN 37 ayrı ülkede kendi dillerinde yayınlanıyor. Türkiye hariç!

Türkçe MSDN istiyorum kampanyası için adres:
http://www.mutasyon.net/msdnturkiyeistiyorum/

Microsoft - Sun - OpenOffice.org: Şeytan Üçgeni

anonim

Geçtiğimiz çarşamba günü, Microsoft bir açıklama yaparak Open Office projesindeki geliştiricilerle daha yakından çalışmak istediğini belirtti. Bu açıklamanın geldiği aynı dönemde, Microsoft'un Sun Microsystems ile yaptığı bir anlaşma halka duyuruldu. Bu anlaşma, Microsoft'a Open Office kullanıcılarını patent ihlali sebebiyle dava etme yolunu açıyor.

Hobicilere Açık Mektup

yilmaz

Daha önce FM TV'de de bahsedilen ve sanırım milletin Bill Gates'e gıcık olmaya başladığı mektup bu: 3 Şubat 1976 tarihli "Hobicilere Açık Mektup"...

Microsoft Antivirüs İşine Giriyor

crematorium

Microsoft'un antivirüs işine gireceği ve bu amaçla bir Romen firmasından antivirüs teknolojisi satın alacağı bildirildi. Microsoft'un anlaştığı firmanın, merkezi Bükreş'te bulunan "GeCADSoftware Srl" olduğu ifade edildi. Microsoft'un firmaya kaç para ödediği ise gizli tutuluyor.

Microsoft'un üreteceği antivirüs yazılımlarıyla kullanıcılarını virüslü programlardan koruyacağı belirtiliyor. Microsoft'un ana ürünü olan MS Windows işletim sistemi, bilgisayar virüslerinin başlıca hedefleri arasında. Microsoft, yazılımlarının güvenilirliğini korumak için, 2002 yılı başında "trustworthy computing" adını verdiği bir girişim başlatmıştı.