Marmara Üniversitesi Linux Seminerleri

0
hcg
Marmara Üniversitesi Linux Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 3 haftalık bir seminerler dizisi düzenleniyor.
11 Aralık, saat 14.00, Semih Gökyer, Linux Nedir ve Ubuntu'ya Giriş

17 Aralık, saat 16.30, Enver Altın, Linux'ta C/C++ Programlama

25 Aralık, saat 14.00, Murat Gezer, Linux'ta Akademik Uygulamalar

Seminerler, Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü, Mühendislik Fakültesi, MB144 Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Katılım herkese açıktır.

Seminer afişi için buraya.

İlgili Yazılar

Penguenler Türkiye´yi dolaşmaya devam ediyor

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği çeşitli şehirlerde seminerler düzenlemeye devam ediyor. Penguenler 14-15-16 Nisan'da Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde, 21-22 Nisan'da Eskişehir'de Osmangazi Üniversitesi'nde, 7-8 Mayıs'ta Gaziantep'te Gaziantep Üniversitesi'nde seminerler verecek. Her zaman olduğu gibi seminerler herkesin katılımına açık ve ücretsiz.

Linux Semineri : Knoppix Linux

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Istanbul'da saat 15:00'de hard diske kurulum gerektirmeden sadece cd üzerinden çalışabilen popüler linux dağıtımı Knoppix'in anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yapacağı seminerde, 1 milyon gibi sembolik bir rakama Knoppix'in son sürümü 3.2 cd'lerine ulaşılabilecek. - Ayrıntılı Bilgi -

Not: Ben sunacam ;) (İmza: Sundance)

Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi

anonim

15 Aralık 2007 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere kampüsünde başlayacak 40 saat süreli Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi, 6 hafta boyunca Cumartesi günleri, Bilgi ve Sistem Güvenliği konularında sertifikalı eğitmenler tarafından, birçok uygulamalı örnekler eşliğinde gerçekleştirilecektir.

Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler" isimli seminer 11 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

Linux Semineri : Ecartis E-Posta Liste Yöneticisi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak seminerde, ecartis (eski adıyla listar) yazılımının tanıtımı, nasıl kurulduğu, nasıl yapılandırıldığı, son olarak da liste arşivinin tutulması ve webden yayınlanması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -