Linux Semineri (İstanbul) : SQL`e Giriş

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Veritabanı sunucularında kullanılan standart sorgulama dili SQL'in anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006'nın ardından

tongucyumruk

Soru: Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin en kötü yanı nedir?
Cevap: Bitmesi

Evet, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen konukları dinlediğimiz, sadece dinlemekle kalmayıp gerektiğinde tartıştığımız, sanal alemden tanıdığımız insanlarla yüzyüze görüşme fırsatı bulduğumuz, eski dostlarla hasret giderme, yeni insanlarla tanışma şansı yakaladığımız bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri daha sona erdi. Gidenler zaten orada dinledi, tartıştı, eğlendi. Geriye de gitmeyenleri kıskandırmak, gelecek yıl gelmelerini garanti etmek için olan bitenleri yazmak kaldı.

Ankara´daki Fedora Linux semineri ertelendi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da düzenleyeceği seminer, ev sahipliği yapan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nin 60. yılı kutlamaları ve konuşmacının programındaki değişiklik nedeniyle iki hafta sonraya, 19 Kasım Çarşamba gününe ertelendi. Doğabilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. -Ayrıntılı Bilgi-

Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lis., Linux ve Özgür Yazılım Semineri

hcg

İstanbul - Ümraniye, 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda, 6 Mayıs Çarşamba günü Enver Altın tarafından GNU/Linux ve Özgür Yazılım başlıklı bir seminer verilecektir.

ilgi duyan herkes davetlidir.

Adres: 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Mithatpaşa cad. No: 43 Ümraniye / İstanbul

'Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2009' ve 'Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümünün 2003 yılından beri düzenlediği "Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri" ile Linux Kullanıcıları Derneği'nin 2002 yılından beri düzenlediği "Linux ve Özgür Yazılım Şenliği" 17-18 Nisan 2009 tarihlerinde tek çatı altında, İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Program vs. hakkında detayları yakında her iki etkinliğin web sitelerinde duyurulacak. Etkinliğin bu yıl konuk edeceği önemli isimler arasında Douglas Crockford (Yahoo!) ve Jonathan Conradt (Google Chrome) bulunuyor. 2009 yılının en önemli buluşmasını şimdiden takvimlerinize işaretleyin.

"Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri" web sitesi
"Linux ve Özgür Yazılım Şenliği" web sitesi

Ankara'da CETURK Java Teknoloji Günü

ksevindik

13 Haziran'da ODTÜ Kültür Kongre Merkezi A Salonunda, İnnova Bilişim Çözümleri'nin ve i-Con'un desteği ile "CETURK Java Teknoloji Günü-2 – Ankara" etkinliği gerçekleştiriyoruz. Etkinlikte Java Teknolojilerinde Uzman konuşmacılar bilgilerini katılımcılarla paylaşacaklar. Etkinliğe katılım her zamanki gibi ücretsiz olacak. Ayrıca her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan kişilere çekiliş ile kitap hediye edilecek. Etkinlik konuları ve konuşmacılar şöyle:
  • Hasan Türksoy - GWT İle Web Uygulamaları Geliştirmek
  • Mustafa Demir & Mustafa Daşgın - Spring Web Servis Frameworkü
  • Kenan Sevindik - Spring AOP ve Hibernate ile Servis Düzeyinde Audit Loglaması
  • Ümit Vardar - EJB 3.1
  • Mehmet Gursul - OSGI (The Dynamic Module System For Java)
Katılım için gerekli bilgiye etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.