Linux oyunları listesi açıldı

0
anonim

İlgili Yazılar

Vector Games

sansured

Vector Games adında bir Türk oyun ekibi üzerinde çalıştıkları oyun motoru V2 için bir Demo sürümü yayınladı. Demoda Vector Games laboratuvarlarında ufak bir gezi yapıyoruz.Oyun motorlarını üzerinde çalıştıkları oyun projesi için geliştirmekte olan ekip bu demo sayesinde hem kendilerini tanıtmak hem de motor ile ilgili açıkları gelen geribeslemeler ile kapatmayı hedefliyor.

http://www.vector-games.com adresinden Türkçe yada İngilizce 2 dil seçeneği ile indirilebilen demoyu Downloads bölümünden indirip deneyebilirsiniz.

Türk Malı Yeni Bir Oyun

anonim

Lanetin Hikayesi adlı yerli bir oyun birkaç gün içinde piyasaya çıkıyor. Dinç İnteraktif'in desteği ile İdris Çelik'in hazırladığı tamamen Türkçe olan 3 boyutlu aksiyon oyunu "Lanet'in Hikayesi" 4 Temmuz'da Alsan Elektronik tarafından piyasaya sunulacak.

XCom : Enforcer (ya da bir oyun ne kadar kötü olabilir?)

FZ

Bazı oyunlar vardır kötüdür. Bazıları çok kötüdür. Ama bazı oyunlar vardır ki bunları bir süre oynarsanız daha sonra cümle kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Bunun sebebi, oyunu geliştiren programcının oyuna ayırdığı vaktin sizin oyunla ilgili yorum yazmaya ayırdığınız vakitten daha az olması mıdır acaba?

İşte, XCom: Enforcer bu kadar kötü bir oyun! Okuyun ve kendi kararınızı verin.

Worms of Prey sevenler!

coskung

Kendine özel bir hayran kitlesi olan Worms oyununun Linux versiyonuna denk geldim. Ağ üzerinden oynama gibi opsiyonlar ve çok enteresan ses & görüntü olayları var. Worms hastaları buraya

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.