Linux Eğitimi - Kayıt için son 4 gün

0
butch
İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen Linux eğitimi için kayıtlar başladı ve cuma gününe kadar sürecek. Gerek içerik, gerekse eğitim yöntemleri açısından başka bir örneği olmayan bu eğitim, ücretler açısından da benzersiz. Zaman kaybetmeden yerinizi ayırtın, camiada siz de yerinizi alın.

Ayrıntılı bilgi: http://open.bilgi.edu.tr

Not: Kayıta PCworld dergisiyle gelenlere %25 indirim yapılacaktır.

Görüşler

0
sundance
Arkadaşlar, süper eğitim olacak, gelin öğrenin Linux´u aradan çıksın ;)
0
anonim
Selamlar,
Ben kayıt olmayı istiyorum ama suanda vize haftam oldugundan bir turlu gidemedim. Aklima takilan bazi sorular da yok degil aslinda... Temel bilgisayar kullanimina bile yabanci olan kisiler kursa kaydolursa ve dogal olarak onlarin seviyesinde islenmek zorunda kalirsa dersler cok yavas islemez mi ? Bir de 2. kur hakkinda bilgi verilmemis fazla.. Sadece 2. kura katilmak mumkun olacak mi ? (Ogrenci olarak 200 milyonu vermek bile cok kolay degil)

Tesekkurler.
Erdinc Yilmazel.
0
sametc
hayır yavaş işlemez cunku gelenlerin mutlak temel bilgisayar seviyesinden daha cok bilgisayar kullanımı bildiklerini tahmin etmemiz lazım:)
ikinci kurs u sende bilirsin sistem yonetimi apache ağ sistemleri internet sunucuları konusunda ileri seviye niteliği taşıyan kurs adını taşıyor:)

gel guzel olur:)
0
FZ
Bildiğim kadarı ile şu anda kayıt yaptıranların çoğu belli bir seviyede bilgisayar kullanmayı bilen insanlar. Bu bakımdan kaygılarınız yersiz, içiniz rahat olsun :)

Derslerin hızına gelince, elbette önceden hazırlanmış belli bir programa uyulacak ancak bu heveseli ve meraklı insanlara icabında ekstra bilgiler aktarılmasına asla engel teşkil etmez ;-)
Sonuç itibari ile hiçbirimiz robot değiliz ve amaç her türlü bilginin sağlam bir şekilde öğretilmesi ve öğrenilmesi.

Ücret meselesine gelince bildiğim kadarı ile PCWorld dergisi ile gelene %25 indirim var.

Konu ile ilgili kesin ve detayli bilgileri ilgili linkte telefonu, e-posta adresi, vs. verilen Boran Puhaloğlu´ndan kolayca alabilirsiniz. Lütfen Boran arkadaşımızı aramaktan çekinmeyiniz, kendisi şimdiye dek bu kursla ilgili bilgi almak isteyen hiç kimseyi dövmedi ya da bilgisayarlarına virüs yollamadı :) Bilakis onlara ilgi ve şefkat gösterdi :) Korkmayın, arayın, bilgiyi kaynağından, doğru olarak edinin :-P
0
anonim
bunu ücreti nedir peki...
0
FZ
Ücret ve diğer detaylar ile ilgili her türlü bilgi şu adresten kolayca edinilebilir:

Boran Puhaloğlu
e-posta : boranp@bilgi.edu.tr
Telefon : (212) 2162222 - 272
URL : http://open.bilgi.edu.tr
0
sametc
ben gidiyorum kayıt ettirdim bile cumartesi gunu gideceğiz ilk dersimize ;)
demişleryaaaa sevgi ve saygı ile yapılan eğitim her zaman başarıya ulaşır :)
işte bende FM editorlerinden butch-sundance-FZ
bunları tanıyorum konuştum kendileriyle ayrıca su anda butch ile yuzyuze gorustum içimden super bir ortam içinde eğitim olacağı tahmin ediyorum:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ottowa Linux Sempozyumundan Makaleler

sundance

Internet`te dolaşırken şöyle bir dökümana rasladım. 26-29 Hazinran tarihleri arasında yapılan Ottowa Linux Sempozyumundaki bildirgelerin toplandığı 600 sayfalık bir pdf.

3Mb`lık bir download, bence kesinlikle değer bir okuyun.

Bazı başlıklar...

GNU/Linux çekirdeği, MS Windows'a mı benzemeye başladı?

anonim

SCOlastik düşünceye sahip insanlar, oralarda bir yerde hayatlarını hala sürdürüyorlar. Çok yakın bir arkadaşımdan (ki ben pek ZDNet takip etmem) aldığım haber linki beni değişik düşüncelere sevk etti.Yorumlarınıza açık.

Detaya inemeden şöyle bir gözattım. Paranoyak mıyım? Yoksa yeni bir oyun mu başlıyor? ZDNet haberi

Linux üzerinde Dreamweaver: Rüya değil...

conan

Shibumi'nin son oylamada yaptığı bu yorumundan sonra Dreamweaver`ı (v 4) Linux altında çalıştırmak için yaptığım kısa uğraş sonucu elde ettiklerimi yazayım. Belki birilerine yardımı olur.

Xfce 4.4.1

ErenTurkay

Bir çok hatası giderilen ve Türkçe çevirisi yapılan Xfce 4.4.1 duyuruldu.

Özellikle 4.4 dalının Türkçe çevirilerinin yapılması bizi daha çok ilgilendiriyor. Her ne kadar bazı eksiklikler olsa da kullanılabilir durum.da. 4.4.1 'tarball'ları 2 önemli hata içeriyor.

HP, GNU/Linux Tabanlı Dizüstü Bilgisayar Piyasaya Sürecek

malkocoglu_2

Hewlett-Packard, SUSE Linux ile yüklenmiş olarak satılacak yeni bir dizüstü bilgisayarı çok yakında piyasalara duyuracak. HP'nin bu tür bir ürünü piyasaya süren ilk bilgisayar şirketi olduğu iddia edildi.

HP unveils Linux-based laptop