Linmodem sürücüleri para ile satılıyor!

0
sundance
Zamanında çok umut verdiğini belirttiğimiz Linuxant firması, son nesil HSF ve HCF Linux modem sürücülerini para ile satmaya başladı

Şirketten yapılan açıklamaya göre sözkonusu argenin ciddi zaman ve kaynak ayırma gerektirmesi üzerine bu yola gidilmiş. Sözkonusu sürücülerin full sürümleri $14.95´e satılırken 14.400kbps ile limitlenmiş halleri bedavaya (fakat kapalı kodlu olarak, dağıtılmakta.

Görüşler

0
aRda_
Talihsiz bir haber...
Ama önceden dosyaları yükleyip yedeklediğim için isteyen olursa haberim olsun yeter :)
0
yuxel
bir arkadaş bunları hazırlamıştı belki işe yarayabilir ...
http://www.geocities.com/tufek_2000/linux/linux.htm
0
korhan
arda su modem sürücülerini bir yere upload yap da, diğer kişiler yaralansın...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi Semineri

caglar_onur

"Linux Kullanıcıları Derneği", 10 Haziran 2004 Perşembe günü IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde, dünyanın ilk özgür ve açık kaynak kodlu kütüphane otomasyon sistemi olan Koha anlatılacaktır. Koha sistemi; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satın alma modüllerinden oluşur. Şube kütüphaneleri de destekleyen Koha, dünya çapında halk, özel, okul, üniversite ve araştırma kütüphanelerinde kullanılmaktadır.

RedHat 7.3 ve laptop

conan

RedHat'in yeni çıkan versiyonu 7.3'u laptop'ıma kurmaya karar verdim. Böylece hem RedHat 7.3 hem de laptop üzerinde linux denemiş olacağım. Laptop'ım pek de normal olmayan bir laptop aslında. Daha önceden okuduklarıma gore linux Dell, Compaq, Toshiba ve son olarak Vaio gibi markalarda 'sorunsuz' çalışıyormuş. Ama benim laptopım cidden garip. İçinde builtin wireless card, external (PCMCIA) CDROM, Memory Stick (evek bir vaio), Firewire, USB gibi aklımda şüpheler uyandırıcı oyuncaklar barındırıyor. (Merak edenlere Laptop bir Sony VAIO-SRX77)

Linux masaüstü ve Gstreamer

roktas

Freedesktop.org'un tesisiyle Linux masaüstünün geleceğini şekillendirecek bir çok değişiklik vuku buluyor. Bu değişiklikler arasında göze çarpan önemli bir gelişme de masaüstü multimedya çatısı. GNOME projesi 2.2 ile birlikte Gstreamer üzerinde karar kıldı. Esas itibarıyla platform bağımsız olarak tasarlanan Gstreamer zarif ve modüler yapısıyla alternatifleri olan xine ve mplayer'i geride bırakmış gözüküyor. OSNews'de çıkan bir makale Gstreamer'i tanımak isteyecekler için dolgun bir içerik sunuyor. Linux'un masaüstü cephesinde yaygınlaşması noktasında gelişime muhtaç en önemli alan olan multimedya'nın geleceğini görmek isteyecekler için de okunması faydalı olacaktır.

Robert M. Love ile röportaj

raistlinthewiz

tinyminds.org'un kernel hackerlardan Robert M. Love ile yaptığı röportajda, Robert'ın yazmış olduğu preemptive kernel patch hakkında bilgiler bulabilirsiniz. tinyminds.org Robert M. Love röportajı

ipcop 1.3.0 çıktı

raistlinthewiz

Geniş kullanımı olan ve bir smoothwall varyantı olan ipcop'un 1.3.0'ı çıktı. Bir önceki 1.2.0 versiyonu kernel 2.2 ve ipchains içeren ipcop'un bu versiyonunda kullanıcıyı bekleyenler:
- Kernel 2.4
- iptables desteği
- Yeni DSL modemlere destek

Daha fazla bilgi için http://www.ipcop.org