LindowsOS 4.5 İncelemesi

0
ghanthar

İlgili Yazılar

Linux Counter: Hala sayılmadınız mı???

conan

Off! Çok zaman olmuş birşeyler yazmayalı! Neden bu kadar tembelleştim acaba? :P Neyse şu tembelliğime "Linux Counter" sitesi konusunda birşeyler yazarak son vermeyi deneyeyim! :)

Linux Counter adından da anlaşılacağı üzere dünya üzerinde linux kullanıcılarını ve linux kullanan bilgisayarları saymayı amaç edinmiş bir site.

BetterDesktop.org

butch

OpenSUSE projesinin bir parçası olan Better Desktop KDE ve GNOME üzerinde bir süredir gerçekleştirilen kullanılabilirlik testleriyle ilgili verileri ve videoları geliştiricilerin kullanımına açıyor.
/.

Galatasaray Üniversitesi Linux’a Geçti

charissma

Galatasaray Üniversitesi sessiz sedasız ağ sistemini linux'a çevirdi. Artık 600 adet bilgisayarda fedora core 6 ve fedora core 4 dağıtımları kullanılıyor. Geçiş ihalesini alan Sentim Bilişim Teknolojileri seminerler düzenlemiş ve kullanıcıları linux konusunda bilgilendirmiş. Haberde söylendiğine göre bu Türkiye'nin en büyük linux ağı olmuş.

Gentoo 2005.1 Hizmetinizde!

zekeriya_akyildiz

Gentoo 2005.1 duyuruldu. Hemen edinmek istiyorsanız buyrun;
http://www.gentoo.org

Not: Eğer isterseniz GLIS 0.1 ile görsel bir kurulum yapma olanağına da sahipsiniz. Ancak henüz beta aşamasında olduğu için ufak bir numara gerektiriyor.

GNUstep live CD

yuxel

Freasmeat'deki çoğu projeye el ayak olmuş, Debian'ın ve çiftçinin dostu Gürkan (tarzeau) Şengün'ün yeni uğraşı; GNUstep live CD. Neredeyse tüm programların GNUstep projesinden geldiği bu Morphix tabanlı live CD içinde,Blender, MPlayer gibi programlar; NetHack, Jump n Bump gibi oyunlar da mevcut. Farklı bir deneyim isteyenler, sabit diske de kurulabilen bu dağıtımı deneyebilirler. Bu da ekran görüntüsü
Download : iso / md5sum