Kopya korumalı kompakt diskler yolda

0
butch
msnbc.com'un haberine göre nisan ayıyla beraber müzik endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak. Sebep kopya korumalı ilk kompakt-diskin Amerika'da piyasaya çıkacak olması. Bu yenilikle müzik cdlerinin artık dijital olarak kopyalanması mümkün olmayacak. Bence bunun aşılması da uzun sürmez, sizce?

Görüşler

0
anonim
dvdler çıkmıştı. bunlara bölge kodu koymuşlardı.. ama iki günde kırılıdı. aynen...
0
anonim
allah''ın yarattığı genlerin kodunu bile kırıp, canlılar üzerinde oynayıp başına bi sürü dert açacak insanlar, kendisi gibi bir kaç zibidinin yazdığı kodların kırılmaz olduğunu sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Genelağ

redogre

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

Gel Teskere

butch

Gel Teskere

fazlamesai.net'e soralım: Mahremiyetimiz pamuk ipliğine mi polise mi bağlı?

FZ

Son günlerde bazı haberler Türkiye'de Internet ve özellikle Internet kafeler ile ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bugün bir Internet kafe işletmecisinden aldığımız bilgiler ise hayli enteresan. Kafesi polisler tarafından ziyaret edilen işletmeci emniyet genel müdürlüğüne çağrılıyor ve tüm bilgisayarlardaki tüm iletişimin "sniffer" tabir edilen programlarla dinlenip kaydedilip bunun emniyete raporlanması gerektiği söyleniyor.

Fazlamesai 7 yaşında

parsifal

8642 üyesiyle, 4708 yayınlanan yazısıyla, 31227 gönderilen yorumuyla bugünlere gelen fazlamesai 7 yaşında. Böyle bir ortamı 7 yıldır yaşatmayı başaran bütün tayfanın doğumgünü kutlu olsun.