Katliamın Oyunu!

0
PCc0d3r
Bildiğimiz gibi televizyondaki çizgi filmlerin ve bilgisayar oyunlarının içerdikleri şiddetten dolayı sansürlenip sansürlenmemesi uzun süre konuşulmuştu. Peki ya böyle bir şeyin oyun haline geldiğini düşünürsek ?
\r Akli dengesi bozuk Mamoru Takuma, geçen hafta Japonya´nın Osaka kentindeki İkeda İlkokulu´nu basmış ve 8 küçük çocuğu 15 santim uzunluğudaki büyük bir bıçakla vahşice katletmişti. Bunu oyun yapan oyun firmasının peşinde artık polis var =)
\r Ayrintili Bilgi:http://www.hurriyet.com.tr/tekno/turk/01/06/15/15haz3.htm\r

İlgili Yazılar

GP2x Uzun Yol Testi

redogre

Öncelikle şunu söylemek istiyorum Gp2x PSP ile karşılaştırılamayacak kadar amatör bi cihaz, ama onu güzel kılan da bu amatörlük.

Öncelikle eksileri:

Linux ve Oyunlar

FZ

Linux ve oyun dünyasının birlikteliğinin geçmişi, bugünü ve geleceğine dair güzel bir makale

Eksik kalan bir yer varsa eminim onu da FM okurları tamamlar ;-)

Tüm Zamanların En İyi ARCADE Oyun Sitesi

FZ

Biraz iddialı bir giriş ama yani söz konusu Online Arcade @ ANDKON sitesi bu iddiasının arkasında duruyor ve eski güzel günlerdeki basit ve bağımlılık yaratıcı oyunları Internet tarayıcınız üzerinden masaüstünüze taşıyor. Klasik arcade oyun günlerini asla unutmamış olanlara tavsiye ediyoruz.

Evdeki Malzemelerle Railgun Yapalım

tongucyumruk

Aslında böyle bir konuya oyun demek ne kadar doğru orası tartışılır ama olay gerçekten ilginç. Sitede yazılanlara ve amaçlarına bakılırsa MIT'de okuduklarını düşündüğüm Quake hastası bir grup kafadar (kötü türkçe) üşenmeyip oturup bir "Railgun" inşa etmişler...

Sitede yazılanlara bakılırsa da alet şu anda çalışır halde. Açıkçası umarım bu aletin daha ufaklarını falan planlamazlar yoksa sokakta railgunla havaya ateş eden insanları hayal etmekte pek zorlanmıyorum açıkçası... Aletin kendisine ve atış denemesi yaptıkları nesnelere ilişkin fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Motorola, Siemens ve Ericsson cep telefonu oyunları için ortak oldular

larweda

Mobil haberleşme devleri Motorola, Siemens ve Ericsson cep telefonlarının birer taşınabilir oyun platformuna dönüşebilmesi için ortak hareket etme kararı aldılar. Bunun anlamı, başarılı olabilirlerse (ki Nokia'nın bu hareketin dışında olması kıran kırana bir rekabete sebep olabilir) yakın gelecekte oyun dünyasında bir "universal" ya da açık platform oluşabilecek.