Katliamın Oyunu!

0
PCc0d3r
Bildiğimiz gibi televizyondaki çizgi filmlerin ve bilgisayar oyunlarının içerdikleri şiddetten dolayı sansürlenip sansürlenmemesi uzun süre konuşulmuştu. Peki ya böyle bir şeyin oyun haline geldiğini düşünürsek ?
\r Akli dengesi bozuk Mamoru Takuma, geçen hafta Japonya´nın Osaka kentindeki İkeda İlkokulu´nu basmış ve 8 küçük çocuğu 15 santim uzunluğudaki büyük bir bıçakla vahşice katletmişti. Bunu oyun yapan oyun firmasının peşinde artık polis var =)
\r Ayrintili Bilgi:http://www.hurriyet.com.tr/tekno/turk/01/06/15/15haz3.htm\r

İlgili Yazılar

Diablo Battle Chest tüm dünyada bugün satışta

anonim

Blizzard tüm dünyada "Diablo Battle Chest"`i bugün satışa çıkardı, bu paket Diablo, Diablo II, Diablo II:Lord of Destruction ve BradyGAMES`in (Diablo II ve Expansion Set) en son strateji kılavuzunu da içeriyor. Şu an için bu set Blizzard Online Store`da henüz satışta değil ama tüm Amerika`da 50$`a satışa sunuldu, yakında Blizzard Online Store`a da ekleneceğinden bizler de rahatlıkla alabileceğiz, ama kaçımız alırız 50$ verip bilinmez :)

Bu sıcakta Snake de oynanır mı?

anonim

Multiplayer 3D Snake oyunu olan Snok`un yeni versiyonu V1.1 çıktı. Bu yeni versiyonunda bazı hatalar düzeltilmiş ve yeni muzikler, yeni bölümler eklenmiş. Freeware olan oyunun yeni versiyonu yaklaşık 25 mb büyüklükte.

www.tihlde.org/~torbjorv/snok/download/snok_final_1_1.exe

MacOS X de Starcraft oynuyorum

anonim

Bugün şirkette canım sıkıldı ve biraz oyun oynayayım dedim, ve MacOS X için olan oyunlara bakim derken bir de ne göreyim StarCRAFT MacOS X sürümü çıkmış, hemen indirdim, ve oynamaya başladım gerçi kısıtlı sürüm ama en azından MacOS X de Starcraft oynuyorum, bir yandan da streaming işimi yapıyorum. İşin ilginci MacOS X makinam sistem odasında ben ise masamdan Timbuktu isimli remote control yazılımı ile oynuyorum, kısacası StarCraft server da koşuyor ben masam dan takılıyorum. Bakalım MacOS X için hangi oyunlar çıkacak :)

Uplink- Hacker Olmanın Dayanılmaz Hafifliği...

redogre

Son 3 saattir bilgisayar hack ediyorum, devlet bilgisayarlarından sosyal kayıt numaralarını değiştirip, özel networklerden bilgi çalıp bir yandan da kazandığım parayla bilgisayarımı update ediyorum... Hem de tamamen yasal olarak... Nasıl mı? Uplink adlı oyun ile :))

Nethack geri döndü!

sundance

Gelmiş geçmiş en sağlam Dungeon oyunu olan Nethack, yepyeni bir görsellikle karşımızda.

Bir zamanlar 386SX`de deliler gibi oynadığım karakter tabanlı grafiklerine rağmen inanılmaz bir derinliğe ve oynanılabilirliğe sahip olan Nethack, artık üç boyutlu grafikleri ve render görüntüleri ile çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor.

Huzurlarınızda Falcon-Eye`s Nethack Hem de The Underdogs kalitesiyle :)