Kadir Has Üniversitesi BTŞ ve Ücretsiz Sertifikalı Eğitimler 28-29 Nisan

0
anonim
Kadir Has Üniversitesi olarak, teknolojinin kullanımını yaygınlaştırmak ve yeni teknolojileri gençlerimize tanıtmak amacıyla her yıl gerçekleştirdiği Bilişim Teknolojileri Şenliği’nin 7.sini 28-29 Nisan 2009 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenliyor:

http://bts.khas.edu.tr

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 6 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da bir seminer düzenliyor. Seminerin ilk bölümünde özgür bir muhasebe yazılımı olan Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci bölümünde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek. Herkesin katılımına açık olan seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

INETD -- Internet Teknolojileri Derneği Etkinlikleri

FZ

Ülkemizde Internet, GNU/Linux ve bilişim konularındaki önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan INETD´nin bu dönemki eğitim programı aşağıdaki gibidir.

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby

Web Günlük Analizi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 06 Ekim 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, Web günlüklerinin ne anlama geldikleri, nasil işlendikleri, en yaygın kullanılan analiz yazılımları, saldırı ve bot yazılımlarına karşı alinmasi gereken tedbirler incelenecektir.