Java SE 6 çıktı

0
bozokhun
Uzun süredir beklenen Java SE 6 sonunda çıktı. Bir çok yeni özelliğin yanısıra performans artışlarıyla da gündemde olan Java SE 6'yı NetBeans 5.5 ile beraber indirebilirsiniz.

Görüşler

0
Tarık
Java kullanan herkese hayırlı uğurlu olsun.

Fakat Netbeans 5.5 in Türkçe Xp ye sistemin dil ayarlarını kurcalamadan kurulamıyor olması üzücü. İnsan 130 mblık indirme curcunasının ardından sorunsuz bir kurulumu hakediyor diye düşünüyorum. Neyseki kurulum sorunları köşesinin en sonunda çözüm apaçık ortaya konmuş.

Ha bu arada java ile uğraşmaya heves edecek arkadaşlara not: Sistem belleğiniz 1 gb yada en azından 512 mb değilse bu tür IDE lerin yanına bile yaklaşmayın. Adama hakkaten sinir harbi yaşatıyorlar. Heleki Jedit gibi tüy siklet olduğunu iddia eden bir IDE ile işe başlarsanız.
0
ripper
Vatana millete hayırlı olsun. Ne kadar bug vardır , ne kadar geriye dönük uyumluluk vardır gibi meselelerini görüceğiz yakında.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

14. JTS'de Java Concurrency Sunumu | Talip Öztürk | Java Tekn. ve Prog. Dern.

tanerdiler

24 Kasım Çarşamba akşamı her zaman ki yerimiz Bahçeşehir Üni. D Blok Zemin Kat Konf. Salonunda seminerimiz gerçekleşecek. Bu ayki konumuz Java Concurrency. Bu konu üzerine üstad olan Talip Öztürk (Hazelcast) aramızda olacak.

PrimeFaces: Açık Kaynaklı Türkçe Ajax JSF Kütüphanesi

anonim

PrimeFaces, Java Server Faces (JSF) çatısı için geliştirilen açık kaynaklı bir kütüphanedir. PrimeFaces’in temel amacı, ajax tabanlı zengin bir bileşen kütüphanesi yaratmak ve çeşitli JSF eklentileri yardımıyla uygulama geliştirmeyi kolaylaştırmaktır.

İki listenin Hikayesi: Java yerine Ruby

anonim

Her şey haftalık işlerinizin basit bir listesini yapıp bunu dünya ile paylaşabilmenizi sağlayan Ta-Da list'in bir kopyası olan Bla-Bla list'in Geert Bevin tarafından yazılması ve duyurulması ile başladı.

Türkçe Java Teknolojileri Belgeleri

ahmetaa

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Müh. ögrencileri güncel Java teknoloji ve kütüphaneleri konusunda Türkçe belgeler hazırlamışlar. Türkiye'de bu konuda büyük bir eksiklik vardı, yazanlara ve projeye ön ayak olanlara teşekkürler.

Java teknolojileri belgeleri

J2ME Giriş ve Kurulum Dökümanı

anonim

J2ME ve Cep telefonu yazılımları konusunda meraklı
olan arkadaşlar, Java gurusu
Melih Sakarya' nın hazırlamış olduğu
NetBeans ve Mobility Pack kurulumu ile J2ME ye giriş dökümanına buradan ulaşabilirler.