Java SE 6 çıktı

0
bozokhun
Uzun süredir beklenen Java SE 6 sonunda çıktı. Bir çok yeni özelliğin yanısıra performans artışlarıyla da gündemde olan Java SE 6'yı NetBeans 5.5 ile beraber indirebilirsiniz.

Görüşler

0
Tarık
Java kullanan herkese hayırlı uğurlu olsun.

Fakat Netbeans 5.5 in Türkçe Xp ye sistemin dil ayarlarını kurcalamadan kurulamıyor olması üzücü. İnsan 130 mblık indirme curcunasının ardından sorunsuz bir kurulumu hakediyor diye düşünüyorum. Neyseki kurulum sorunları köşesinin en sonunda çözüm apaçık ortaya konmuş.

Ha bu arada java ile uğraşmaya heves edecek arkadaşlara not: Sistem belleğiniz 1 gb yada en azından 512 mb değilse bu tür IDE lerin yanına bile yaklaşmayın. Adama hakkaten sinir harbi yaşatıyorlar. Heleki Jedit gibi tüy siklet olduğunu iddia eden bir IDE ile işe başlarsanız.
0
ripper
Vatana millete hayırlı olsun. Ne kadar bug vardır , ne kadar geriye dönük uyumluluk vardır gibi meselelerini görüceğiz yakında.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

J2ME Giriş ve Kurulum Dökümanı

anonim

J2ME ve Cep telefonu yazılımları konusunda meraklı
olan arkadaşlar, Java gurusu
Melih Sakarya' nın hazırlamış olduğu
NetBeans ve Mobility Pack kurulumu ile J2ME ye giriş dökümanına buradan ulaşabilirler.

Java Görsel Bileşenleri ile Zoom In/Zoom Out

yetgin

FM müdavimlerinden yetgin Java ile Zoom In/Zoom Out özelliğinin nasıl kodlanacağını şurada açıklamış.

Netbeans IDE İçin Android Eklentisi Hazır

opheus

Netbeans IDE 6.0 kullanıyorsanız ve Android SDK ile ilgileniyorsanız sizin için hazırlanmış olan Undroid eklentisini kullanarak zahmetsizce kodlamaya başlayabilirsiniz.

IBM'den Java 6 için en hızlı YGS(SDK)

mehmeterten

IBM, Java topluluğunun ilgisini çekmesi ve geribildirimleri toplamak amacıyla Java 6 için bir SDK(Software Development Kit-Yazılım Geliştirme Seti) ve sponsorluğunu yaptığı bir program (Early Release Program) yayınladı

Spring Framework

malkocoglu_2

Spring Framework bilgi işlem sektöründe büyük ilgi görmeye başladı. Bu altyapıyı kullanan programcılar ve teknik liderler, altyapının ne kadar iyi ve yararlı olduğunu söyledikten sonra hernedense bu sebepleri teknik olarak bir türlü tarif edememektedirler. "Spring, Tivo gibidir" demiştir bir kullanıcı, "sahip olmadan değerini bilemezsin. Tarif edilemez". :) Bu yazımızda, gizem perdesini biraz daha kaldırmak ve Spring'in teknik yararlarını ortaya çıkartmayı amaçladık.

http://www.bilgidata.com/pdfs/spring.pdf