Internet Portallarının Sorunları ve Çözüm Önerileri

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde düzelenen panele katılanlar: yorumcu.com genel müdürü Altan Yıldız, arkadas.com genel müdürü Ali Turan Yüksel, netbul.com içerik editörü Ercüment Erkul, internethaber.com genel müdürü Hadi Ozışık, NTVMSNBC operasyon yönetmeni Can Tüzüner.

Panel Yöneticisi: Advis Akademik Danışmanlık Proje Yetkilisi Remzi Kalafat.

Detaylı bilgi burada.

Görüşler

0
Sijiero
ah sayfa birde türkçe olsaydı.
0
FZ
Merak etme toplantı ve tartışmalar Türkçe olacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004'' Filmleri #2: Richard Stallman

butch

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004 sunum görüntüleri yayınlanmaya devam ediyor. Özgür Yazılımın babası Richard Stallman'ın "Özgür Yazılım Hareketi ve GNU/Linux İşletim Sistemi" sunumuna ait görüntülere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz.

LKD sunar: Uludağ semineri

loker

02 Nisan Cumartesi günü Ulusal Dağıtım
projesinden Barış Metin 13:30'da EMO İstanbul Şubesi'nde bir seminer verecek. Katılım herkese açık.

Geri Sayım Başladı, Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek büyük buluşmaya sayılı günler kaldı. Etkinlik programı yavaş yavaş oluşmaya başladı. Miguel de Icaza'nın Mono ve Gnome projelerinden bahsedeceği etkinlikte, FSF Avrupa Başkanı Georg Greve "Özgür Yazılım ve GNU projesinin Ticari, Pratik ve Sosyolojik yönleri" ni anlatırken, Louis Suarez-Potts "Özgür Yazılım, Özgür Topluluklar? Başarıyla İşleyen Topluluklar Geliştirmek" konulu bir sunum yapacak.

Tabi sadece yabancı konuklar yok etkinlikte. Son günlerde adından sıkça bahsedilen Uludağ ekibi de etkinlikte olacak.

Zope ve Plone ile İçerik Yönetimi ve Uygulama Geliştirme

avukatahmetusta

İnternet Teknolojileri Derneği'nin (İNETD) bir süredir yürüttüğü seminer dizisi Zope uygulama sunucusu ve Plone içerik yönetim sistemi hakkındaki oturumla devam ediyor. İstanbul Levent'teki Yapı Kredi Plaza içinde IBM Linux Merkezi'nde gerçekleşecek olan ve Turgut Uyar'ın vereceği bu seminer de dizinin diğer seminerleri gibi ücretsiz.

Katılım için önceden kayıt yaptırmak yeterli.

Linux Semineri : Slackware Linux Kurulumu ve İnce Ayarları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Hala geliştirilen en eski linux dağıtımı olan ve özellikle unix kullanıcılarına hitap eden Slackware Linux'un felsefesi, kurulumu, çeşitli konfigürasyonlarda donanım tanıtılması ve 8.1 sürümü içerisinde gelen çeşitli yazılımların ince ayarlarının anlatılacağı seminer 18.30'da başlayacak. - Ayrıntılı bilgi -