Internet Portallarının Sorunları ve Çözüm Önerileri

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde düzelenen panele katılanlar: yorumcu.com genel müdürü Altan Yıldız, arkadas.com genel müdürü Ali Turan Yüksel, netbul.com içerik editörü Ercüment Erkul, internethaber.com genel müdürü Hadi Ozışık, NTVMSNBC operasyon yönetmeni Can Tüzüner.

Panel Yöneticisi: Advis Akademik Danışmanlık Proje Yetkilisi Remzi Kalafat.

Detaylı bilgi burada.

Görüşler

0
Sijiero
ah sayfa birde türkçe olsaydı.
0
FZ
Merak etme toplantı ve tartışmalar Türkçe olacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ACM İstanbul Buluşmaları #2

butch

ACM İstanbul Bölümü (ACM Istanbul Chapter) dahilinde aylık olarak düzenlenen toplantıların ikincisi 5 Ocak 2011'de gerçekleştiriliyor. Detayları bu haberin devamında, ACM Istanbul Bölümü ana sayfasından ya da Bilgisayar Bililmleri Bölümü ACM sayfasından öğrenebilirsiniz.

Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler" isimli seminer 11 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Klibi

Dee

16-19 Mayıs 2002 tarihinde Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenmiş olan şenlikteki amatör kamerayla yapılan çekimlerden çıkan görüntülerden derlenen 6 dakikalık klip seminer.linux.org.tr adresinde download'larınıza amade. (43 MB)

Film, divx formatında. Sisteminizde yoksa, ilgili codec'i aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz : Linux için,Windows için.

İyi seyirler...

Ankara Penguen Pikniği

penguencg

Merhaba arkadaşlar,

Baharın gelişiyle beraber penguenlerin kendilerini çimenlere atması için pikniğe gidiyoruz. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak sohbeti, eğlencesi bol güzel bir gün geçirmek için sizi de penguen pikniğine bekliyoruz.

İTÜ Matematik ve Bilg. Kulübü İnternet Haftası Etkinlikleri

oeylem

10-11-12 Nisan 2002; 8-21 Nisan internet haftası kapsamında 10-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünde "İnternet Teknolojileri Semineri" adıyla bir organizasyon düzenlemiş bulunmaktayız. Seminerimize İş'te Yatırım (İş Bankası), Superonline, TürkNet, Ford-Otosan, Turcom, Yeni-bir (Hürriyetim) ve Radikal gibi birçok firma katılacaktır.Seminerimizde internette kariyer planlama, internet üzerinden interaktif bankacılık ve finans işlemleri, mobil servisler , internetin sosyal etkileri gibi çeşitli güncel konular sunulacaktır.