LKD sunar: Cayfer'den 'Neden Linux'suz olmuyor?'

0
loker
Site müdavimlerinin yakından tanıdığı Can Uğur Ayfer hocamız, 13 Nisan 2005, Çarşamba günü Ankara Üniv. Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da neden linux'suz yapamadığımızı, yapamayacağımızı anlattığı bir seminer sunacak. Herkesi bekliyoruz... Saat: 18:30...

http://seminer.linux.org.tr

İlgili Yazılar

Jon `Maddog´ Hall Ankara´da!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 13 Mart Cumartesi günü Linux ve özgür yazılım dünyasının üstadlarından Jon 'Maddog' Hall'un konuşma yapacağı bir seminer düzenliyor. Saat 14:30-17:30 arasında Maddog bizi özgür yazılımların geçmişi, bugünü ve geleceğinde bir yolculuğa götürecek. -Ayrıntılı Bilgi-

17-18 Nisan Etkinlik Programı

butch

Bildiğiniz gibi bu yıl Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri ve Linux ve Özgür Yazılım Şenliği etkinlikleri birlikte düzenleniyor. Ortak etkinliğin bugün duyurulan programına bu adresten ulaşabilirsiniz.

IBM LSYM Seminerleri Başladı

FZ

IBM Türk bünyesindeki Linux ve Serbest Yazılım Merkezi tarafından düzenlenen seminerlerin takvimi belli oldu.

http://www-5.ibm.com/tr/products/linux/lsym/seminer_takvimi.html adresini ziyaret ederek seminer programını inceleyebilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu merkezle ilgili FM haberini burada okuyabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi Linux ve Özgür Yazılım Semineri

coskung

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma grubu işbirliğiyle; 26 Şubat 2009 Perşembe günü, 14-16 saatleri arasında "Linux ve Özgür Yazılım" semineri düzenleniyor. Enver Altın'ın vereceği seminer, Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde, Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Binası, B310 numaralı sınıfta. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.

Web Güvenliği Günleri - İzmir

musaulker

Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. ULAK-CSIRT'ın desteği ve katkıları ile 26 Kasım 2007 tarihinde Ege Üniversitesi’nde "Web Güvenliği Günleri - İzmir" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.