İNETD Pardus 2007'nin Yenilikleri Semineri (Uygulamalı)

0
adervis
İNETD Seminerleri başlıyor!

Yılın ilk semineri; Pardus 2007'nin Yenilikleri

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 13 Ocak 2007 tarihinde "Pardus 2007'nin Yenilikleri" konulu seminer düzenlenecek.
Seminerde;
Pardus'un kurulmasını son derece basitleştiren YALI kullanılarak kurulumun nasıl gerçekleştirildiğinin gösterileceği örnek bir Pardus kurulumu yapılacaktır. Pardus 2007 ile birllikte gelen yeniliklerden bahsedilip uygulamalar hakkında bilgiler verilecektir.

Bina güvenlik kuralları gereği seminerlere mutlaka önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

Tüm seminerler için;
Saat : Seminer saat 14:00' da başlayacaktır. Seminerlerin süresi yaklaşık 150-240 dakika arasında değişmektedir.
Yer : IBM Linux Merkezi
Adres : Büyükdere Caddesi YKB Plaza B Blok, Levent/İstanbul
e-posta : bilgi@inetd.org.tr

İnternet Teknolojileri Derneği
inetd.org.tr

İlgili Yazılar

Ücretsiz Linux Eğitimleri Başlıyor!

tongucyumruk

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde ücretsiz GNU/Linux eğitimleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan eğitimlerin ilk bölümü 17 Nisan Salı günü saat 19:00 - 21:00 arasında gerçekleştirilecek. Ücretsiz ve herkesin katılımına açık olan eğitim için CAS web sitesinden kayıt yaptırabilirsiniz.

7D9 Demo Party - 19-20 Aralık 2009

Alcofribas

7D9 Demo Party; programlama, dijital sanat ve dijital müzik meraklılarını bir araya getiriyor. Her yıl düzenlenen 7DX Party serisinin sekizincisi 19-20 Aralık 2009 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Bilgisayarların sınırlarını zorlayan gösteri demolarına, demoscene’e, görsel programcılığa, dijital sanatlara ve dijital müziklere ilgi duyanlar bu organizasyonda bir araya gelecek. PC, Amiga, Commodore 64 gibi bilgisayarlar için programlama, grafik ve müzik alanında çok sayıda yarışma yapılacak.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Klibi

Dee

16-19 Mayıs 2002 tarihinde Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenmiş olan şenlikteki amatör kamerayla yapılan çekimlerden çıkan görüntülerden derlenen 6 dakikalık klip seminer.linux.org.tr adresinde download'larınıza amade. (43 MB)

Film, divx formatında. Sisteminizde yoksa, ilgili codec'i aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz : Linux için,Windows için.

İyi seyirler...

Trabzon´da Akademik Bilişim Konferansı´nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, her sene farklı bir şehirde düzenlenen Akademik Bilişim Konferansı'nda gene tüm konferans boyunca seminerler düzenliyor. Trabzon'da 11-13 Şubat tarihleri arasında OpenOffice'ten Tek Disketlik Linux'a, PL/pgSQL'den Yedekleme Sistemleri'ne kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -

Entrepreneurs Roundtable İstanbul #3

butch

Entrepreneurs Roundtable Istanbul toplantılarının 3.sü 8 Ocak'ta Bilgi Üniversitesinin evsahipliğinde Dolapdere kampüsünde yapılacak. Bu toplantılar bilişim girişimcileri ile yatırımcıları biraraya getirmeyi amaçlıyor.

Etkinlik sitesi ve kayıt: http://eristanbul3.eventbrite.com/