Internet'e reboot, geçici olarak internete erişemeyebilirsiniz!

0
ripper
Internet'in "reboot" vakti geldi. Internet omurgasının donanım bileşenlerinin önemli bir kısmını üreten Cisco firması , 3 önemli güvenlik açığı için yama yayınladı. Yamaların yüklenmesi sırasında internette kısmi erişim problemlerinin olması muhtemel.
www.cisco.com
blog.washingtonpost.com

Görüşler

0
masterfake
hehe birgün bunu olacağını biliyordum.

yakında bilirleri internetin fişini de çekerse hiç şaşırmam.

aslında tükiyede internetin woltajı düşmüş durumda fişi çekmeye gerek yok. nede olsa girmek istediğiniz sitelerin bir çoğunda artık apache2-default geliyor
0
Challenger
aslında tükiyede internetin woltajı düşmüş durumda fişi çekmeye gerek yok. nede olsa girmek istediğiniz sitelerin bir çoğunda artık apache2-default geliyor


Biraz daha açıklar mısınız? Internet' in fişinin çekilmesi ve Apache2 arasındaki bağlantı nedir?
0
FZ
Şudur: masterfake.
0
ripper
Internetin fişinin çekilmesi mecliste hazırlanan internet filtre yasalarına, apache2-default ta sanırım internette türkçe içeriğin (ya da com.tr uzantıların) aradıgını bulamayarak kapatılan sitelere gönderme sanırım.
0
ripper
Ban yedin heralde, sana yaramamış, istersen online psikolog adresleri yayınlayayım. Vandal ruhunla bu söylediğin iltifat sayılır. Saol.
Yok artık bundan sonra senin gibi ufak troll yavrusunu beslemicem. Destanlar yazabilirsin :)
0
Vaseux
Hayır hayır... Bunlarla ilgisi yok. Burnun çok büyük. O anda bakmamıştım resmine ama şimdi anlıyorum neden her halta burun soktugunu. İçindeki pislik suratına yansımış yazık.
0
mos
sen yenisin galiba

affınıza sığınarak minik bir hatırlatma yapayım, burası bir sohbet odası ya da MSN penceresi değil.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Facebook'u Türkçe yapan Firefox eklentisi

anonim

Keşke Türkçe olsa da rahat rahat kullansak dediğimiz Facebook'u Türkçe yapan Firefox eklentisi çıktı. Tek yapmanız gereken eklentiyi kurmak ve Firefox'u yeniden başlatmak. Bundan sonra Türkçe Facebook kullanabilirsiniz.

Digg'sizin hakkından 180° gelir!

sundance

"Web 2.0 herşeyi değiştiriyor" derken, 2005 yılının en önde gelen 2005'in önde gelen Web 2.0 uygulamalarından Digg'e sonunda sağlam bir rakip çıktı!

Slashdot'ı, hızı ve dinamizmi ile geri plana iten Digg'e rakip olan 180° News RSS feedlerden otomatik olarak topladığı haberlerin Digg'deki gibi önemli-önemli değil diye sınıflandırılmasını sağlıyor.

Ne diyelim, We are of BORG. All your bases belong to us!

Vikipedi İçin Daha Kaliteli ve Geniş İçerik

anonim

Vikipedi'de yapılan aramaların çoğunluğu, o konuda yeterli bilgi sahibi olmayan kişiler tarafından, o konuyu öğrenmek veya o konu hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla yapılmaktadır. Zaten konu hakkında yeterli ve hatta gerçekten kaliteli içerik oluşturacak kadar nitelikli bilgiye sahip kişilerin, bilgi sahibi oldukları konu hakkında en azından Vikipedi içerisinde araştırma yapmak ihtiyacı hissetmeyecekleri göz önüne alınırsa, içerik geliştirme işinin, o konu hakkında daha az bilgili ve içerik geliştirme konusunda cesaretleri kırılmaya daha meyilli kişilerin eline kaldığı söylenebilir. Bu, Vikipedi ve daha genel konuşursak Wikipedia'nın en büyük problemlerinden biridir bence.

Google´den email servisi

sametc

‘Gmail’ adını taşıyacak olan yeni email hizmetinin içinde, gönderilen ve gelen email metinlerini tarayacak bir arama motoru bulunacak. Gmail kullanıcılara 1 gigabyte ücretsiz alan sağlayacak. Bu rakam yaklaşık 500 bin email sayfasını tutabiliyor.
Google, Gmail servisinin finansmanını alışılmadık bir şekilde sağlayacak. Google arama motoru, email metinlerinde geçen konulara ilişkin reklem linklerini emaillere iliştirecek. Örneğin, iletişim kuran iki kullanıcının gitmeyi planladıkları bir konserin bilet satışına dair internet linki email ile beraber gelecek. Google ilk etapta imtiyazlı kullanıcılara açılacak olan deneme servisinin ardından, Gmail’i bir kaç hafta içerisinde internete taşıyacak.
devamı: www.ntvmsnbc.com

Maya 5 Kişisel Kullanım İçin Artık Ücretsiz Dağıtılacak!

anonim

alias.com'daki habere göre Maya 5 artık ticari olmayan kullanımlar için ücretsiz dağıtıma açıldı. Programı indirmek için buraya tiklayabilirsiniz. (Bir hışımla hemen siteye vardım ama, ne yazık ki, her zaman olduğu gibi donwload listesinde yer alan işletim sistemleri arasında linux yok.)