İdeal Pencere Yöneticisi

0
tongucyumruk
Linux ve benzeri sistemleri kullananlar arasında yıllardır süregelen bir tartışmadır: En iyi pencere yöneticisi hangisi? Kimileri bir masaüstü ortamı sağladığından KDE, Gnome gibi sistemleri tercih eder, kimileriyse hafif ve hızlı olması amacıyla Fluxbox, Windowmaker gibi sadece işini yapmaya yönelmiş olanları. Freshmeat'ten Jeff Covey'de yıllar süren araştırmadan sonra kendince ideal olana ulaşmış. Bu konuda yazdığı Antidesktop başlıklı yazıda ise ulaştığı sonuçları açıklamış. Desktop meraklılarına ısrarla tavsiye edilir.

Görüşler

0
m1a2
Bu uyarıyı faresini ve dolayısıyla pek sevdiği WindowMaker`ını gözyaşlarıyla zehirleyen bir kişi olarak yazıyorum... Tonguç arkadaşımız neyi anlattığını bilmiyor şu an, o kendinde değil. Tanrı yardımcısı olsun. Haberde zikredilen yazıyı sakın ama sakın okumayın... Hayatınızda ön görülemeyen değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Uzak durun bu yazıdan, sizi uyarıyorum, beni dinleyin lütfen... Tamamen ortalığa fitne tohumları ekmeyi amaçlayan bu menfur yazı Türkiye`deki yandaşlarının (bunların lideri buralarda bir yerde, çok yakınınızda) fevkalâde sinsi bir şekilde bu arkadaşımızı manüple etmesi sonucunda meclise kadar getirilmiştir. Kanmayın bu oyunlara. Mouse`unuzla şen ve huzurlu tıklayın her yere... Hatta bir kere değil çift tıklayın, orta butonla tıklayın... Onu sevin, koruyun, topunu temizleyin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Quake 3 Kaynak Kodları Yolda

butch

QuakeCon 2005'de John Carmack tarafından yapılan kapanış konuşmasına göre Quake 3 kaynak kodları çok kısa zamanda GPL lisansı ile yayımlanacak.

/., John Carmack'ın konuşma metni

Noam Chomsky İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde

FZ

Özgürlükleri teftiş için 13 Şubat’ta Türkiye’ye gelen Noam Chomsky, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde konferans veriyor ve Üniversite bu vesileyle, çağımızın en önemli entellektüellerinden Chomsky üzerine yapılmıs bir belgeseli 10 Şubat’ta gösteriyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky 13 Şubat Çarşamba günü saat 16.00-18.00 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde, “11 Eylül ve İletişim” konulu bir konuşma yapacak.

Google Maps Navigation

auselen

Google'ın yeni navigasyon uygulaması Android için duyuruldu.

Buraya kadar herşey klasik bir Google haberi gibi, fakat burada verilen bilgiyi gördüğünüzde teknoloji devinin diğer şirketlerin oyun planını nasıl bozduğunu anlıyorsunuz. Bu durumu normal karşılayanlara Garmin'in aynı gün için de 1.2 milyar dolardan olduğunu ve hisse sahiplerinin bu gibi durumlara ne kadar kısa sürede tepki verebildiğini hatırlatmak isterim.

Eğer aklınızda süper bir fikir varsa ve bunun üzerinden uzun süre yüklü meblağlar kazanacağınızı umuyorsanız, unutmayın! Google sizi her zaman yanıltabilir... Tıpkı diğer alanlarda yaptığı gibi...

The Blues Brothers 2000 Türkiye Turnesi

lalapoo

Blues Brothers 2000 bir bira firmasının sponsorluğundaki turnesine 5 Eylül'de İzmir Gündoğdu meydanında süper bir konser ile başladı.Turne 17 Eylül'de İstanbul Fil Damı'nda yapılacak olan konserle sona erecek.

OSEC - Uzaktan Eğitim

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi - Open Source Enterprise Centre uzaktan eğitimlere başladı. Yerinde eğitim için zamanı olmayanlar, İstanbul dışında yaşayıp eğitim olanaklarından yararlanmak isteyenler, maliyeti düşük eğitim programları arayanlar için hazırlanmış olan eğitim programlarımız arasında GNU/Linux, Apache, Güvenlik, Programlama Dilleri (C, Python, PHP, Perl, Java) gibi konular yer alıyor. Eğitim sonrasında da her zaman destek alabileceğiniz, düşüncelerini paylaşıp tartışabileceğiniz bir ortam sunulan programımızda ücretsiz takip edebileceğiniz seminer dersleri de bulunuyor.


Katılım ve detaylı bilgi için http://open.bilgi.edu.tr.