Her işe yarar network kablosu!

0
sundance
Yanında laptop taşıyan hemen hemen bütün ağ yöneticileri bir cross kablo bulundurur. Biraz abartanlar, bunu patch kabloya çevirecek bir çevirici de yapıp, ek aparatına bağlarlar. Öte yandan hala routerlara bağlanmak için terminal kablosu gerekir, bunların da cinsleri vardır vs. vs.

Bütün bunlardan sıkılan bir arkadaş 5'i bir yerde ağ kablosu projesini hayata geçirmiş. Projenin son aşamasını oluşturan loopback kablo test cihazını isterseniz ThinkGeek'den alabilirsiniz. Ya da oturup herşeyi kendiniz yapar, keyfini çıkartırsınız.

Görüşler

0
bahadirkandemir
Hemen bir anket yapalım, en sevdiğiniz mesleki araçlarınız neler?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Chris Stephenson bu akşam CNN Türk'de

fkoksal

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm başkanı Chris Stephenson bu akşam CNN Türk'de yayınlanan Gece Görüşü programında Internet 2 hakkında konuşacak.

Birleşen birleşene.. Ne olacak bunu sonu?

elrond

AOL AT&T Broadband`i satın alacakmış. AT&T`nin önemli yatırımcılarından Liberty Media yönetim kurulu başkanı John Malone böyle bir açıklama yapmış. AT&T Broadband`in hissedarlar toplantısından da bu haber sızmış. At&T broadband Amerikanın önemli kablolu internet erişimi firmalarından biri. Daha önce Comcast AT&T ye teklif vermişti. AOL ve AT&T konuyla ilgli yorum yapmaktan kaçınıyor. Açıklamanın spekülasyon olduğunu iddia edenlerde var.

Tembelim Ama Sorumsuz Değilim - odevim.com

FZ

Tembelim ama sorumsuz değilim diyen yurdum genci, okuldaki ödevlerle boğuşmak ve bu boğuşmadan yüzünün akı ile çıkabilmek için yepyeni bir kaynağa kavuştu! Şimdiye dek benzerlerini yurtdışında gördüğümüz, genellikle İngilizce olan ödev sitelerine benzeyen bir site olan odevim.com nihayet Türk gençlerinin hizmetinde.

Pandora: Size Uyum Sağlayan Radyo

wizzyfx

Pandora ilginç bir Internet radyosu. Yine aynı şirketin yürüttüğü Genome isimli proje ile paralel olarak çalışıyor.

RapidShare Öcü mü?

anonim

Herkesin bildiği (veya biraz araştırırsa anlayacağı) gibi kendi dalında öncü olan rapidshare, paylaşım hizmeti veren bir firma (daha doğrusu internet sitesi). Çalışma mantığı çok basit, siz, uzaktaki arkadaşınıza bir dosya göndermek istiyorsunuz, buraya yüklüyorsunuz ve yükleme linkini arkadaşınıza gönderiyorsunuz.. O da bu linki kullanarak dosyayı indiriyor...