Görkem Çetin, Gelecek´ten Ayrılıyor...

0
anonim
Üyesi olduğum Gelecek-Linux Haber Grubundan gelen e-postayı sizlerle paylaşıyorum...
From: "Görkem Çetin"
To: linux@gelecek.com.tr
Cc: gelecek-linux@gelecek.com.tr
Sent: Tuesday, October 14, 2003 1:16 PM
Subject: [GL] Gorev degisikligi


>
> Merhaba
>
> 1 Ekim 2003 tarihinden itibaren kurulusundan beri icinde bulundugum
> Gelecek A.S'den ayrildim.
>
> Bir sure boyunca yukaridaki e-postam aktif olacak, ancak bana yeni
> e-postamdan (gorkem.cetin@bahcesehir.edu.tr) daha rahat ulasabilirsiniz.
>
> Bu asamadan itibaren ilk adimini attigim ve onemli bir kisminda emegimin
> gectigi Gelecek Linux surumlerini gelistirmeyi de birakiyorum.
>
> Zaman icinde baska projelerde, yine birlikte calismak dilegiyle.
>
> Sevgi ve saygilar
> Gorkem
>
>

Görüşler

0
aRda_
Gorkem Abinin yaptigi bu tutumu olumlu oluyorum.Ve kendisine de hayatinin geri kalan doneminde nice Linux projeleri diliyorum...
Ayrica GL A.S. nin toptan kapanmasi bile icten degil gibi...
0
Teorisyen
Türkiye'de geliştirilen bir linux dağıtımını üreten firmanın kapanması bence hiç iyi olmayacak !

Sn. Görkem Bey'in bu işten el çekmesine şahsen ben çok üzüldüm !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilişim Tatili 2010

FZ

Bilişim öğrencileri ve öğretim görevlileri İle sektörü buluşturmayı amaçlayan "Bilişim Tatili 2010"da; söyleşi, konferans, sergi alanı oluşturulacak ve 3 gün boyunca sosyal ve kültürel aktiviteler gerçekleştirilecektir. Yaklaşık 1000 kişinin katılımı hedeflenen etkinlikte, bilişim alanlarında öğrenci ve öğretim görevlisi olan ve bilişime ilgi duyan gençlerin sektörün temsilci ve yöneticileri ile tanışmak, kariyer veya staj fırsatı yakalamak, sektördeki gelişmeleri ve yeni nesil teknolojileri detaylı olarak anlayabilmeleri için lansmanlar ve söyleşiler düzenlenecektir.

20 yıl önce bugün: Çernobil!

larweda

26 Nisan 1986 saat 01:23`te, Çernobil Nükleer Santralinin 4 numaralı reaktörü infilak etti. Ortaya çıkan radyasyon miktarı, Hiroşima ve Nagasaki'de patlatılan atom bombalarından yaklaşık 100 kat daha fazla idi.
www.chernobyl.info sitesi, felaketin sonuçlarından, etkilenen insanlar için yapılan yardım eylemlerinin ve projelerinin detaylarını sunuyor. İlginç projelerden biri, felaketten 7 ay sonra kalan 200 ton radyoaktif yakıtı ve reaktör çekirdeğini korumak için yapılan (ve 20-30 yıl ömür biçilen) koruma kalkanının yerine, 100 yıl ömür biçilen ve yaklaşık 1 milyar dolara malolacak yeni koruma kalkanının inşası.

Dünyanın ilk Açık Kodlu Birası!

zilog

BBC'de yayınlanan bir haberde dünyanın ilk açık kodlu birası tanıtıldı. Our Beer v.1 isimli bira, Kopenag'daki Information Technology University'de, fikir hakları üzerine yapılan bir workshop sırasında ortaya atılan bir fikirden doğmuş. Workshop'u yürüten Rasmus Nielsen, öğrencilerden, yazılım dışında bir açık kodlu yaklaşıma bir örnek bulmalarını isteyince, bu fikir ortaya atılmış. Creative Commons Licence altında sunulan biranın tarifine sitesinden ulaşmak mümkün.

Konser: Genetik Algoritmalarla Müzik - Kim Cascone @ Santralİstanbul

FZ

David Lynch'in ses danışmanı elektronik müzik bestecisi Kim Cascone, 8 Kasım Cumartesi akşamı Santralİstanbul Enerji Müzesi'nde düzenlenecek konserde elektronik müzik dinleyicileri ile buluşuyor.

Kim Cascone, 4-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nün konuğu oldu ve 'Basit Genetik Algoritmaları Kullanarak İçerik Yaratma' başlıklı bir atölye çalışması yaptı. 7 katılımcının yer aldığı bu atölye çalışmasının sonunda ortaya çıkan eser 8 Kasım Cuma akşamı saat 19:00'da santralistanbul Enerji Müzesi'nde yapılacak konserde seslendirilecek.

Bilinen En Büyük Asal Sayı

mascix

newscientist.com'un haberine göre; 26 yaşında, Amerika'da okuyan bir öğrenci, en büyük asal sayıyı bularak, matematik literatürüne geçti. Yeni sayımız 6,320,430 basamaklı bir sayı.
Editör'ün Notu: Teknik sorunlardan dolayı haberi mascix adına yollayan YuXeL'e teşekkürler.