Görkem Çetin, Gelecek´ten Ayrılıyor...

0
anonim
Üyesi olduğum Gelecek-Linux Haber Grubundan gelen e-postayı sizlerle paylaşıyorum...
From: "Görkem Çetin"
To: linux@gelecek.com.tr
Cc: gelecek-linux@gelecek.com.tr
Sent: Tuesday, October 14, 2003 1:16 PM
Subject: [GL] Gorev degisikligi


>
> Merhaba
>
> 1 Ekim 2003 tarihinden itibaren kurulusundan beri icinde bulundugum
> Gelecek A.S'den ayrildim.
>
> Bir sure boyunca yukaridaki e-postam aktif olacak, ancak bana yeni
> e-postamdan (gorkem.cetin@bahcesehir.edu.tr) daha rahat ulasabilirsiniz.
>
> Bu asamadan itibaren ilk adimini attigim ve onemli bir kisminda emegimin
> gectigi Gelecek Linux surumlerini gelistirmeyi de birakiyorum.
>
> Zaman icinde baska projelerde, yine birlikte calismak dilegiyle.
>
> Sevgi ve saygilar
> Gorkem
>
>

Görüşler

0
aRda_
Gorkem Abinin yaptigi bu tutumu olumlu oluyorum.Ve kendisine de hayatinin geri kalan doneminde nice Linux projeleri diliyorum...
Ayrica GL A.S. nin toptan kapanmasi bile icten degil gibi...
0
Teorisyen
Türkiye'de geliştirilen bir linux dağıtımını üreten firmanın kapanması bence hiç iyi olmayacak !

Sn. Görkem Bey'in bu işten el çekmesine şahsen ben çok üzüldüm !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Patentler ve Özgür Yazılımın Yaptırım Gücü Üstüne

FZ

Dünyanın en büyük e-öğretim yazılımı firmalarından Blackboard, geçen sene bir patent almış ve bunu aldıktan kısa bir süre sonra hemen rakiplerinden birine dava açmıştı. Söz konusu patent "çeşitli ders içeriğine erişim için yetkilendirme" gibi çok teknolojik yenilikleri de içeriyordu.

Blackboard'un patent alır almaz dava açması sadece ticari rakiplerini etkilemekle kalmamış aynı zamanda Moodle gibi açık kodlu ve özgür yazılım olarak geliştirilen e-öğretim projelerini de tehdit eder hale gelmişti. Özgür yazılım dünyasının buna tepkisinin ne kadar güçlü olacağı merak konusu idi.

CISCO Türkiye'nin Dönüşümü İçin 275.000.000$ Yatırım Yapacak

FZ

Cisco Türkiye'de bilişim teknolojilerine 275 milyon $ yatırım yapmayı planladığını açıkladı. Bu Orta ve Doğu Avrupa genel planının içinde yer alıyor. Yatırım genel olarak leasing ve finans, eğitim, insan kaynakları alanlarında yapılacak. John Chambers bugün Tayyip Erdoğan ile Türkiye'nin bilişim teknolojileri konusunda eğitimi ve bu teknolojileri daha iyi kullanarak global alanda daha rekabetçi bir ülke haline gelmesi konusunda görüsmüşler.

Detaylar Cisco Systems to Invest Up to US $275 Million (TRY 400 million) in Turkey Over Next Five Years ve Paul Mountford Outlines Cisco Plans to Invest in Turkey's Transformation başlıklı haberlerde mevcuttur.

İşletim Sistemi Pazarı Agresifleşiyor

junkie

CNN internet sitesinin Herald Tribune gazetesine dayanarak verdiği habere göre, Microsoft, lisans ücreti bulunmayan Linux'a karşı işletim sistemi pazarını kaybetmemek için, yöneticilerine fiyatlarını aşağıya çekebilme yetkisi verdi.

NetBeans Gezegeni Türkçe İçerik Yayınlamak İçin Sizleri Bekliyor

opheus

NetBeans gezegeni, NetBeans IDE hakkında var olan günlüklerinizi yayınlamak için Türkçe bölümünü açmış bulunmakta. Gerçekte açılış tarihi yeni olmayan sekmede şu an için sadece 1 blog girdisi gözükmekte.

Bir Mum da Siz Yakın

esse

ABD'deki terör kurbanlarının anısına dünyanın en yaygın internet mesaj ve chat servisi ICQ tarafından açılan "Bir Mum da Siz Yakın" adlı bölüme tüm ülkelerden binlerce mesaj yağıyor.

ICQ tarafından 11 Eylül akşamı açılan köşeye, başsağlığı dileklerinin yanında, tüm dünyada barış, sevgi ve dostluk dileğinde bulunan İtalya'dan Almanya'ya, Japonya'dan Türkiye'ye kadar birçok ülkeden sayısız mesaj gelmiş. İşte, bu mesajlardan bazıları:

Marinella (İtalya): Bu mumlar barış için sonsuza dek yansın.
Marc Reineke (Almanya): Hala enkazın altında sağ olanlar varsa, size şans diliyorum.
Siz de bir mesaj bırakın...