Görkem Çetin, Gelecek´ten Ayrılıyor...

0
anonim
Üyesi olduğum Gelecek-Linux Haber Grubundan gelen e-postayı sizlerle paylaşıyorum...
From: "Görkem Çetin"
To: linux@gelecek.com.tr
Cc: gelecek-linux@gelecek.com.tr
Sent: Tuesday, October 14, 2003 1:16 PM
Subject: [GL] Gorev degisikligi


>
> Merhaba
>
> 1 Ekim 2003 tarihinden itibaren kurulusundan beri icinde bulundugum
> Gelecek A.S'den ayrildim.
>
> Bir sure boyunca yukaridaki e-postam aktif olacak, ancak bana yeni
> e-postamdan (gorkem.cetin@bahcesehir.edu.tr) daha rahat ulasabilirsiniz.
>
> Bu asamadan itibaren ilk adimini attigim ve onemli bir kisminda emegimin
> gectigi Gelecek Linux surumlerini gelistirmeyi de birakiyorum.
>
> Zaman icinde baska projelerde, yine birlikte calismak dilegiyle.
>
> Sevgi ve saygilar
> Gorkem
>
>

Görüşler

0
aRda_
Gorkem Abinin yaptigi bu tutumu olumlu oluyorum.Ve kendisine de hayatinin geri kalan doneminde nice Linux projeleri diliyorum...
Ayrica GL A.S. nin toptan kapanmasi bile icten degil gibi...
0
Teorisyen
Türkiye'de geliştirilen bir linux dağıtımını üreten firmanın kapanması bence hiç iyi olmayacak !

Sn. Görkem Bey'in bu işten el çekmesine şahsen ben çok üzüldüm !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yahoo, Mozilla XUL Programcıları Arıyor

FZ

Yahoo!, Mozilla XUL programlama konusundan anlayan programcılar arıyor. Yahoo! çalışanı Jeremy Zawodny'nin belirttiğine göre C/C++ programcısı başlığı altında geçen iş pozisyonu için en önemli nokta XUL/Javascript/XPCOM deneyimi.

Seçim haberlerini size bilgisayar ağlarını öğreten adamdan alın!

bm

Andrew Tanenbaum ABD seçimlerini ve tahminlerini izleyebileceğiniz bir site yapmış. İngilizce bilenler için okumaya değer bir site, bilmeyenler de sonucu takip edebilirler: http://www.electoral-vote.com/

Rackspace Anketi: ``Windows & Linux´´

anonim

Rackspace tarafından yapılan araştırma, her iki kampın işletim sistemi tercihi yaparken dikkate aldıkları kriterleri anlamayı hedefliyor.

Yapılan analizlerde dikkati çeken en çarpıcı sonuç kullanıcıların işletim sistemi değil, uygulama satın aldıkları yönünde. Güvenlik ve maliyet önemli kriterler değil.

Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Yaz Okulu

FZ

Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi (UYBHM) projesi kapsamında, bilim ve mühendislik alanlarında çalışan ve öncelikle hesaplamalı yöntemleri dağıtık bellekli ve çok işlemcili mimarilerde kullanma deneyimi kazanmak isteyen araştırmacılara yönelik olarak, 15 Haziran - 26 Haziran 2009 tarihleri arasında, yüksek başarımlı hesaplama ve paralel programlama alanlarında iki paralel oturumla on iş günü sürecek bir yaz okulu planlanmıştır.

Noam Chomsky İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde

FZ

Özgürlükleri teftiş için 13 Şubat’ta Türkiye’ye gelen Noam Chomsky, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde konferans veriyor ve Üniversite bu vesileyle, çağımızın en önemli entellektüellerinden Chomsky üzerine yapılmıs bir belgeseli 10 Şubat’ta gösteriyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky 13 Şubat Çarşamba günü saat 16.00-18.00 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde, “11 Eylül ve İletişim” konulu bir konuşma yapacak.