Google Hack: Sefil ve Başarısız Bush

0
murat09
Google'da sefil ve başarısız anlamına gelen "miserable failure" kelimelerini birlikte arattığınızda ilk sırada karşınıza Beyaz Saray sitesinde George W.Bush'un özgeçmişi çıkmakta. Ayrıca George Bush diyerek aratma yaparsanız 1-10 arası sonuçlarda Bush ile şempanzelerin benzerliğini konu edinmiş başka bir site daha çıkıyor.

Görüşler

0
conan
Su anda webde bloglar arasi kampanya gibi bir sey baslatilmis. Insanlar web sayfalarindan "miserable failure" olarak GW Bush'un biyografisine link veriyorlar. Boylece google'da bunlari indeksleyip page rank algoritmasina gore bu kelimeleri arattirdiginizda ilk sirada cikariyor sonucu. Kampanyaya katilmak oldukca kolay heheh ;)
0
malkocoglu
Haberlerde buyutulen seylerin arka planini bilmek bazen komik oluyor degil mi? Haberi ilk duydugumda "bunda ne var kardesim" demistim ben de...

Miserable failure lafini ilk cikartan demokrat (karsi partiden) Dick Gephart idi. Amerika'da iken CSPAN kanalina muptele olmustum, yorumsuz olaylari, konferanslari roportajlari gosteren nadir bir haber istasyonudur. Turkiye'den streaming yaparak seyredebiliyorsunuz, www.cspan.org. CSPAN'de demokrat adaylarinin tartisma programi sirasinda Gephart "miserable failure" lafini kirk kere tekrarladi. Belli ki Bu$ karsitligi uzerine bir platform kuracakti, cunku hemen arkasindan miserablefailure ile alakali bir web sitesi ismi kapmisti. Lafin pek tuttugu soylenemez, cunku baska bir demokrat olan Dean as adayligi kapmak uzere. Ama adam an azindan denedi. Internet'i esas iyi kullanan Howard Dean bence, (Bush'tan en cok nefret eden aday da odur). Kendisi bayagi da genc zaten, ve Internet'ten rekor seviyede bagis kaldirdi. Milyonlarca dolar. Allah yolunu acik etsin, daha ne diyelim.





0
murat09
http://www.kotuvepis.com/sansiszanlar/b1kucuk.jpg
Yorumsuz :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İşyerinde maksimum verimsizlik için

sundance

Online video siteleri çıktı mertlik bozuldu diye mi düşünüyorsunuz? Zaten digg ve reddit ile başedemiyordum, şimdi de bütün gün videoya mı dalıyorum diyorsunuz?

O zaman bu haber size göre değil. Zira Video Bomb isimli bir site, digg ile youtube'ü çok fena melezlemiş. All your bases are belong to them.

FRP (Fantasy Role Play) Tutkunları İçin

redline99

Sıfırdan PHP ve MySQL ile yazdığım 7-8 aydır açık olan bir FRP web sitem var. Benim gözlemlerime göre Türkiye'de bu konuda derin bir eksik var. (FRP siteleri var ama kimisi Firefox'la kesinlikle uyumlu değil, ve çoğu phpnuke gibi sistemler üzerine kurulu.) Böylece bende bir FRP delisi olarak bu siteyi yaptım. İlgili arkadaşların acımasız yorumlarını :P ve yardımlarını beklerim: www.darkredtr.com

SuprNova tekrar yayında!

sundance

Torrent dünyasının önde gelen sitelerinden SuprNova, yıllar süren mücadelenin ardından tekrar ayakta.

Eski sahibi sloncek'in Pirate Bay'e devrettiği sitenin, başlangıç için işi birazdan alıp bir miktar beta halde kalması planlanıyor. Yine de Pirate Bay tayfasının, anlayana bir mesajı var...

IXIR vurur da Züperonline armut mu toplar?

FZ

Yıllardır Superonline'a emeği geçen bir yazılımcı arkadaşıma bir dokundum bin ah işittim!

"Superonline, elemanlarına 2 ay ücretsiz izin verdi! Dönüşümlü olarak arkadaşlarımızla durumu ayarlayıp 1er ay parasız tatil yapmak durumundayız. Tabii kendimizi şanslı sayıyoruz çünkü ücretsiz izne mahkum etmediklerini doğrudan işten çıkarıldılar!"

Gene bir INTERNET@TURKEY klasiği!

webiket.net - Web ve Yazılım Üzerine Bir Sosyal İmleme Sitesi

webiket

www.webiket.net , tasarım, yazılım, blog dünyası, arama motorları, e-ticaret, web 2.0 site ve servis tanıtımları, kısacası web ile ilgili konulardaki içerikleri paylaşabileceğiniz yeni ve keyifli bir mecra.

Kullanıcılarının oluşturduğu içeriğini, web 2.0 dünyasının kültlerinden sayılabilecek digg.com'a benzer bir şekilde sunan webiket tamamen web dünyasına odaklanmış durumda, dolayısıyla size sesleniyor, ayrıntılarda kaybolmanıza izin vermiyor.