Google Hack: Sefil ve Başarısız Bush

0
murat09
Google'da sefil ve başarısız anlamına gelen "miserable failure" kelimelerini birlikte arattığınızda ilk sırada karşınıza Beyaz Saray sitesinde George W.Bush'un özgeçmişi çıkmakta. Ayrıca George Bush diyerek aratma yaparsanız 1-10 arası sonuçlarda Bush ile şempanzelerin benzerliğini konu edinmiş başka bir site daha çıkıyor.

Görüşler

0
conan
Su anda webde bloglar arasi kampanya gibi bir sey baslatilmis. Insanlar web sayfalarindan "miserable failure" olarak GW Bush'un biyografisine link veriyorlar. Boylece google'da bunlari indeksleyip page rank algoritmasina gore bu kelimeleri arattirdiginizda ilk sirada cikariyor sonucu. Kampanyaya katilmak oldukca kolay heheh ;)
0
malkocoglu
Haberlerde buyutulen seylerin arka planini bilmek bazen komik oluyor degil mi? Haberi ilk duydugumda "bunda ne var kardesim" demistim ben de...

Miserable failure lafini ilk cikartan demokrat (karsi partiden) Dick Gephart idi. Amerika'da iken CSPAN kanalina muptele olmustum, yorumsuz olaylari, konferanslari roportajlari gosteren nadir bir haber istasyonudur. Turkiye'den streaming yaparak seyredebiliyorsunuz, www.cspan.org. CSPAN'de demokrat adaylarinin tartisma programi sirasinda Gephart "miserable failure" lafini kirk kere tekrarladi. Belli ki Bu$ karsitligi uzerine bir platform kuracakti, cunku hemen arkasindan miserablefailure ile alakali bir web sitesi ismi kapmisti. Lafin pek tuttugu soylenemez, cunku baska bir demokrat olan Dean as adayligi kapmak uzere. Ama adam an azindan denedi. Internet'i esas iyi kullanan Howard Dean bence, (Bush'tan en cok nefret eden aday da odur). Kendisi bayagi da genc zaten, ve Internet'ten rekor seviyede bagis kaldirdi. Milyonlarca dolar. Allah yolunu acik etsin, daha ne diyelim.





0
murat09
http://www.kotuvepis.com/sansiszanlar/b1kucuk.jpg
Yorumsuz :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni Bir Sosyal İmleme Ağı

cann

Sosyal imleme ağlarına yeni bir kan olarak inter.net.im beta versiyonda açıldı. kısaca internet'de rastladığınız haberleri, ilginç bulduğunuz siteleri yada blog yazılarını burada işaretliyebilir, diğer populer imleri görebilir ve yorum yazabilirsiniz...

PayPal gelmiş niye söylemiyorsunuz?

huseyin

Bu haber teknolojiye uzak gözükse de aslında onunla çok içiçe. Yurt dışında yeni çıkan elektronik cihazlara, bilgisayarlara eBay'den imrenerek bakardım.

Nasıl ödeyeceksin? Satan kişi kredi kartı kabul etmiyor. Tek yol PayPal ama o da Türkiye'yi desteklemiyor. Hüzünle kapatıyorsunuz siteyi. Amerikaya giden birisini bul, derdini anlat ki gelirken sana getirsin

Zoho Görücüye Çıktı

Titus

Microsoft ile Google çekişip duruyor. Biri IM yazılımı geliştiriyor, diğeri hemen karşı atağa geçip cevabı yapıştırıyor. Biri e-posta servisi açıyor, diğeri ise hemen daha teferruatlısını sunuyor. Belki bu çekişme son kullanıcı olan bizlere yarıyor olabilir ama bu sefer bu çekişme başka birilerine de yaradı. Zoho bu ikilinin çekişmelerinin arasından sıyrılıp görücüye çıktı. Tam donanımlı özellikleri ile Goolge ve Microsoft'a kafa tutacakmış gibi duruyor.

TTNET ADSL fiyatlarını yeniden düzenledi.

larweda

Şu anda güzide memleketimizin tek ADSL üzerinden servis sağlayıcısı olan TTNET, yaklaşık 2-3 yıldır değiştirmediği ADSL tarifelerini yeniden düzenledi.
Yeni düzenlemeye göre, daha önce aylık 49 milyon TL. olan 128/32 Kbps bağlantı ücreti aylık 60 milyon TL.'ye çıkarıldı. Bu durumda ADSL - Kablonet arasındaki ücret farkı çok azalmış oldu.
Öte yandan, 256 ve daha üzeri downlink veren tarifeler de ulaşılabilir düzeylere çekilerek daha mantıklı rakamlara indirildi. Bu fiyat politikası, yakında ADSL pazarına girecek özel ISP'lerin belini kırmak olarak da nitelendirilebilir.

Vah Zavallı Superonline ( ve diğerleri )

anonim

Superonline yöneticileri buyurmuşlar: "ISS'lerin internet için vazgeçilmez bir katma değer olan içerik konusunda yapmakta oldukları yatırımın boyutları bilinmektedir. Herhangi bir yatırım yapmadan hazır içeriğin bedava kullanılması, ISS’lerin maliyetlerini arttırmakta olup, TTNet'in oluşturduğu haksız rekabet koşulları sonucunda da çaresiz bırakmaktadır"