İlgili Yazılar

All your base, are belong to Google!

tongucyumruk

Siz Google haberi okumaktan sıkıldınız, biz Google haberi yazmaktan sıkıldık, ama Google bir türlü yeni icatlar çıkartmaktan sıkılmıyor! Haliyle bize de oturup "acaba bu sefer ne yapacaklar" diye beklemek kalıyor.

Google... Bu sefer hesap tablosu uygulaması ile...

ersin2k

Sonunda beklenen oldu. Şu anda Beta aşamasında olmakla beraber artık Excel'e online bir rakip daha var.

labs.google.com adresinden Google Spreadsheets'i seçerek davetiye isteyebilirsiniz.

Google OpenOffice.org'a da El Atıyor!

innaw

Ekim başında Google'ın online tablolama ve metin işleme işi için Sun ve OpenOffice ile anlaşma yaptığı açıklanmıştı. Yeni gelişmelere hazır olun çünkü Google, OpenOffice.org'u daha da iyileştirmek için programcılar arıyor!

Google'da açık kaynak yazılımlardan sorumlu Chris DiBona, "Biz de Google'da güzel açık kaynak yazılımlar kullanıyoruz ve açık kaynağı rekabet edebilir seviyede tutmak istiyoruz" dedi.

Kaynak

Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

sundance

Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Bitirme Tezi ve Google Master Plan

meddah

Ozan Halıcı ve Jürgen Mayer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendikleri, bitirme tezi için hazırlanmış kısa filmlerinde "what barry says" ve "the google story"den ilham aldıklarından söz ediyorlar.

Filmin resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.