İlgili Yazılar

Bitirme Tezi ve Google Master Plan

meddah

Ozan Halıcı ve Jürgen Mayer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendikleri, bitirme tezi için hazırlanmış kısa filmlerinde "what barry says" ve "the google story"den ilham aldıklarından söz ediyorlar.

Filmin resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.

Google Code

Soulblighter

Google, Google ile ilgili yazılım geliştirmek isteyen geliştiriciler için yeni bir portalı devreye soktu: Google Code. Google'ın bu yeni portalında Google uygulamalarının API'lerini ve yeni geliştirilmiş açık kaynak kodlu yazılımları bulabilirsiniz.

Google Earth Sayesinde Kalıntılar Bulundu

melitical

İtalyan bilgisayar programcısı Luci Mori, Google Earth ve Google Map 'i kullanarak Parma yakınlarında Romalılara ait tarihi bir villanın kalıntılarını buldu.

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

MuharremTuran

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

WebP Google tarafından web'i daha hızlı hale getirmek ve daha küçük boyutta görüntüler oluşturmak amacı ile geliştirilen görüntü formatıdır. Dosya uzantısı .webp olarak belirlenmiştir. .webp uzantılı görsellere sahip web sitelerini Google Chrome sorunsuz bir şekilde görüntülemektedir. Diğer web tarayıcılar şimdilik WebP eklentisi olamadan bu yeni...

Google Android İşletim Sistemi Kullanan Telefon Prototipleri Çıktı

anonim

Google Android işletim sistemini kullanan yeni nesil cep telefonlarının ilk prototipleri kullanıcıların beğenisine sunuldu. IPhone ve Windows CE'ye ciddi rakip geliyor.

Google's Android Is Here -- iPhone Better Watch Its Back